Jump to content

Црквени развод - колико је оправдан уопште?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Драгана Милошевић рече

Чудне фикс идеје у главама разведених.

Док је био мали, двапут је био код нас на распусту. Испало је да смо га покварили јер га ћале није давао  на сезонске послове.

Мож да замислиш?

nije to glava "razvedene/ih" nego glava manipulatora!!!

Ima "razvedenih" glava kolko hoces ali normalnih

i bracnih a manipulativnih

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

često se deca iz prvog braka, a naročito ako se roditeljirazvedu zbog druge žene/muža, osećaju zapostavljeno, neretko imaju zaista i razloga za gajenje tog osećaja. Znam žene koje su krile da imaju decu iz prvog braka, da bi mogle da se "bolje i lakše udome"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Снежана рече

često se deca iz prvog braka, a naročito ako se roditeljirazvedu zbog druge žene/muža, osećaju zapostavljeno, neretko imaju zaista i razloga za gajenje tog osećaja. Znam žene koje su krile da imaju decu iz prvog braka, da bi mogle da se "bolje i lakše udome"

To još nisam čula...pa moguće je sve....Bože pomozi. Kaže vladika Atanasije Bože sve mi uzmi ali razum mi ostavi....

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Снежана рече

Znam žene koje su krile da imaju decu iz prvog braka, da bi mogle da se "bolje i lakše udome"

Kako su to mogle da sakriju? I šta kad se udome-e znaš ja imam dete, a ti ćeš me razumeti ako me voliš ne_shvata? Ili napuste dete?

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Драгана Милошевић рече

Испало је да смо га покварили јер га ћале није давао  на сезонске послове.

A da ga je dao bilo bi što maltretiraš dete :0212_rolleyes:.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Kako su to mogle da sakriju? I šta kad se udome-e znaš ja imam dete, a ti ćeš me razumeti ako me voliš ne_shvata? Ili napuste dete?

ma nije njima do braka, udome se, u smislu da nađu novog sponzora, imaju vezu kao da su devojke bez obaveza...

ta deca su već napuštena. :(

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27.8.2019. at 10:33, Desiderius Erasmus рече

Ovo sam često puštala svom tada momku, sada suprugu pred venčanje. U fazonu-je l si ti siguran u ovo :smeh1:.

Danas kad odem mami u posetu, samo ga podsetim koliko je srećan kad nisam tu-nema žene da ti sere, uživaj bre :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

ma nije njima do braka, udome se, u smislu da nađu novog sponzora, imaju vezu kao da su devojke bez obaveza...

Pa dobro...ovce su za šišanje. Dok ima ko da plaća, biće i njih, nađe krpa zakrpu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Danas kad odem mami u posetu, samo ga podsetim koliko je srećan kad nisam tu-nema žene da ti sere, uživaj bre :smeh1:.

naravno!

Kada bismo inace mogli da odemo na one karaoke ko ljudi da se izponapijamo i izderemo u onaj mikrofon 

Hvala ti Nale i tvom muzu sto nam je priredio provod :)

Imam i snimke ali nisu za pubblic  :))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Istopljeni kamen рече

i 2 sina iz prvog i milion problema sa prvom ženom i decom i drugom...ljubomora..ma pakao od života....

Ovo se moglo i očekivati. Nema tu sreće :0426_feel:. Mada druga žena je morala znati u šta ulazi, dvoje dece iz prethodnog braka, nije to lako za podneti...sad šta je tu je.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

Hvala ti Nale i tvom muzu sto nam je priredio provod :)

Samo ga vodi neka se zabavlja...nema žene da mu sere...nema muža da baca čarape...milina :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Samo ga vodi neka se zabavlja...nema žene da mu sere...nema muža da baca čarape...milina :smeh1:.

a ti najavi kad ides kod mame da mozemo na miru ko ljudi da se provedemo 

:)) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

ovaj je moj:smeh1:ja sam ona sa stomakom

https://www.youtube.com/watch?v=lhUJoU_QPKA

Joj ovo jeste bračni repelent :smeh1:...depresivno, razumem i njega i nju, pakao.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

a ti najavi kad ides kod mame da mozemo na miru ko ljudi da se provedemo 

:)) 

Ne moram ja da budem kod mame, svrati slobodno :smeh1:. Uspavam malog i zapijem se u tišini...mmmm tišiiinaaa :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...