Arsenija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 28. 6. 2016. at 18:36, Ronald рече Znam zato ti i kazem da se ne moras opterecivati, tekilica je cilj, tako da nema brige Expand Samo se ti sali ... Mogu ja sebi lako da postavim cilj . Nikakav problem . Npr. mudrost , razum ... ili recimo znanje ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 28. 6. 2016. at 18:38, Anika рече Е, а ми се навукли, па озбиљно одговарамо... нема смисла Expand То је само затишје пред буру... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 28. 6. 2016. at 18:39, Arsenija рече Samo se ti sali ... Mogu ja sebi lako da postavim cilj . Nikakav problem . Npr. mudrost , razum ... ili recimo znanje ... Expand Nemoj previse da se zanosis, postaces premudra Arsenija је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Cilj je ne govoriti drugome kako on do cilja nego govoriti uvek kako ja do cilja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 28. 6. 2016. at 18:45, Ronald рече Nemoj previse da se zanosis, postaces premudra Expand ... Salim se . To su sve darovi duha svetoga ... Sedam darova Duha Svetoga: Mudrost Razum Savjet Jakost Znanje Pobožnost Strah Božji Znaci , to Bog daruje kome On hoce ... kome je na spasenje ... Ja te darove nemam i to je vise nego ocigledno . Volim_Sina_Bozjeg, PredragVId and Dominika је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1.Стрпљење, ведрина, прихватање без предрасуда, ширина. Не умем да дефинишем тај циљ, а да не цитирам ..тешко ми. Гнездо звездим 2.Нема зашто , а ни како, а ни кад...кад си у тихости, само ти се каже..Што ухо не чу и око не виде и у срце човеку не дође... а не би било лоше ни да научим планинарење, ни да одем на пусто острво, да будем у центру Њујорка...тако неки трени кад се испуне миром постојања, безвремености PredragVId and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 То о седам дарова духа светога је католичка прича ,нигде нисам код православних отаца нешто слично прочитао... Наша прича о циљу је сведена на само једно,а то је -обожење- кроз покајање,молитву,свете тајне,исправљање живота ,стална борба...и није толико битно докле стигнеш,важно да те Бог затекене у том расположењу ... Mилена КШ, Аурор, Жика and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 On 28. 6. 2016. at 19:07, Зосима рече седам дарова духа светога је католичка прича Expand Седам је 'чаробни број' у схоластици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Znam da nije tema , ali kad se kaze da neko cita svete oce ... koje to knjige on cita ? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 On 28. 6. 2016. at 19:07, Зосима рече То о седам дарова духа светога је католичка прича ,нигде нисам код православних отаца нешто слично прочитао... Наша прича о циљу је сведена на само једно,а то је -обожење- кроз покајање,молитву,свете тајне,исправљање живота ,стална борба...и није толико битно докле стигнеш,важно да те Бог затекене у том расположењу ... Expand Зашто онда у црквеном календару наспрам 7 грехова стоје врлине? Дрзго, у НЗ налазимо причу о даровима Духа Светога. Dominika је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Мој циљ: 1. ведар дух, туге ми је преко главе 2. да будем благодарнија. Рапсоди and Жика је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 On 28. 6. 2016. at 19:52, Arsenija рече ali kad se kaze da neko cita svete oce ... koje to knjige on cita ? Expand Treće Oko, Kulu stražaru, Tarabiće, Zodijak ... šta sve ne čita! Рапсоди, Лапис Лазули, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 On 29. 6. 2016. at 11:55, Humbert Humbert рече Treće Oko, Kulu stražaru, Tarabiće, Zodijak ... šta sve ne čita! Expand Лапис Лазули, Anika and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Svaki Hriscanin treba da ima Hrista u sebi. To je cesto tesko, ali je najlepse. Ako ovaj svet ne spasi lepota(ljubav), nista nece. Ja sam od malena volela da pomazem drugima, tako je ostalo i do dana danasnjeg. Trudim se da pravilno umnozim talante koje mi Bog daje. Najsrecnija sam, kad vidim sjaj u ocima deteta, koje dobije cokoladu, a nikad je okusilo nije, ili suzu u oku starice koja zivi negde daleko u vrletima zabacenih sela, kada je posetis i das joj malo paznje i lepih reci, jer je ona od svih zaboravljena....ima mnogo primera..ali to su moji ciljevi do kraja mog zivota..kroz humanitarni rad i pomaganje siromasnima i potrebitima.. Dalje..borba sa sopstvenim slabostima, i kroz post, molitvu,redovnu ispovest i pricesce, pobedjivanje istih...nekad je lakse, nekad je teze, ali ne odustajem.. Pevanje Bogu u crkvi, ako me glas posluzi, i ako mi Bog da, do kraja zivota...kad pevam Bogu, i zahvaljujem mu se na svemu i molim ga, kao da letim u nebo, ne osecam tlo pod nogama...neopisiv je to osecaj, ali mi daje snagu za svaki dan.. I najvaznije, da volim dobro u bliznjima, i ljudima oko sebe i da ih prihvatim onakvim kakvi jesu, kao i svi mi, gresni i trosni.. Рапсоди, kordun, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 uski put i neprestano saplitanje jer taj uski put je kao kozje stazice... put ka planini/vrhovima i to najčešće noću u pjesmi je rečeno: "And if you make it over the Jordan You still have to make it through the night And if you reach the Holy City It won't be without a fight" ili pošto svi žele da kažu ono što je već rečeno: Mt. 11, 12 :* Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука