Jump to content

Помозимо опстанак и развој највећег православног сајта у Србији - Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

18 minutes ago, R2D2 рече

Najbolje je na racun, imas na naslovnoj stranici na devizni racun da legne prilog... 

Значи само у банку са оним подацима и то је то! Уплатићу и ја, сад ми иде слава, али кад прође - уплаћујем. Колико сам сконт'о има довољно за још мјесец дана, тако да није сада журба, али биће уплаћено првом приликом што се мене тиче. 

Хвала ти, Ертудиту, на одговору! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

па јел проблем текући месец или наредни-децембар?

нешто не разумем Ракићеву и Снежанину информацију....

причајте српски да вас разумемо

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 3 минута, Bokisha рече

па јел проблем текући месец или наредни-децембар?

нешто не разумем Ракићеву и Снежанину информацију....

причајте српски да вас разумемо

Сад месец који долази, па и онај иза и тако редом... :)

Подели на овим сајтовима

znači

par nas iz dijaspore preko

paypal, da se izbegne cimanje po šalterima

svako ko ima mastercard ili visa karticu

preko telefona može

vrlo je jednostavno

meni je provizija za 30€ bila 1,87€

da ne hvalim puno  pouke

al bolje i to nego tv

i kojekakve serije po tim televizijama

znači..

Подели на овим сајтовима

Ја сам дао донацију па сада је на осталима да се покажу :)))

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Predložila bih, kao korisnik ovog sajta, koji meni znači, a vidim da nisam jedina, da se organizujemo, i uplaćujemo mjesečno koliko ko može.
Ja sam voljna da radim to, i neka se prijave oni koji žele uraditi isto. Mi osjetiti nećemo, a značiće nam mnogo svima.

Kao što rekoh, možete računati na mene svakog mjeseca da ću uplaćivati izvjesnu sumu novca, koja je meni simbolična, ali ako nas ima bar deset raspoloženih, među ovih par hiljada aktivnih, ovaj sajt će da nam pruža riječi utjehe i dalje.

Подели на овим сајтовима

ma hosting na poukama uopste nije problem, mogu ja dati moj server za pouke koji je definitivno bolji od ovog djeljenog hostinga bar 5 puta, problem sa poukama je sto su se one dosta izmjenile, na poukama je zavladala teska politika, sve neki liberali, feministi, neki egoisti, nidje postenog cetnika nema, dok je cetnik vodio ovaj sajt dobro je bilo, eto ja reko sto mislim, a izvinjavam se onima kojima smeta sto sam napisao, morao sam reci, ako je za ban, ne razmisljajte nista, neg udrite!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordun рече

ma hosting na poukama uopste nije problem, mogu ja dati moj server za pouke koji je definitivno bolji od ovog djeljenog hostinga bar 5 puta, problem sa poukama je sto su se one dosta izmjenile, na poukama je zavladala teska politika, sve neki liberali, feministi, neki egoisti, nidje postenog cetnika nema, dok je cetnik vodio ovaj sajt dobro je bilo, eto ja reko sto mislim, a izvinjavam se onima kojima smeta sto sam napisao, morao sam reci, ako je za ban, ne razmisljajte nista, neg udrite!

Поуке већ 5 године имају свој цео сервер, на коме се налази још један наш велики сајт. Дакле, сервер је одличан, 64гб дд3 меморије, 2*500гб...

Нећемо састављати никакве спискове, једноставно ће се суптилно обавестити чланови једном најобичнијом нотификацијом ако желе да помогну (видели сте да смо увели ненаметљиве системские нотификације о интересантним темема, тако ће и ово бити). И да се манемо непотребне дискусије: ко жели- он ће помоћи, па макар то било и лепом речју, неко ће новчано итд... и о томе ћемо вас, такође, ненаметљивом нотификацијом обавестити.

Подели на овим сајтовима

Можете ли да ми кажете колики су месечни трошкови? Сигуран сам да сте то већ раније негде поменули, али заиста не стижем да листам, од превеликих обавеза...надам се да ћу ускоро имати више времена да читање вашег сјајног сајта.

Подели на овим сајтовима

On 11/24/2016 at 21:51, Vrhovac рече

znači

par nas iz dijaspore preko

paypal, da se izbegne cimanje po šalterima

svako ko ima mastercard ili visa karticu

preko telefona može

vrlo je jednostavno

meni je provizija za 30€ bila 1,87€

da ne hvalim puno  pouke

al bolje i to nego tv

i kojekakve serije po tim televizijama

znači..

а зашто даје информацију у покушају плаћања на ПП да се у Србији може само слати новац а не примати и да проследим поруку кординатору уплате?

јел могуће платити ПП из иностранства?

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Bokisha рече

а зашто даје информацију у покушају плаћања на ПП да се у Србији може само слати новац а не примати и да проследим поруку кординатору уплате?

јел могуће платити ПП из иностранства?

BEz problema može na paypal 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 1 минут, Vrhovac рече

Koliko traje da legne novac uplaćen iz inostranstva preko paypala?

Углавном то легне истог тренутка до највише 1 сат.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...