Anika Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 56 minutes ago, Драгана Милошевић рече П.С. Радује ме мирис липе ових дана, блесаво али и фантастично. Уф, липа ме убија, на листи је непожељних због јаке алергије... Sanja Т. and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 ...а када пада киша, станеш испод липе и скупиш чај. Rassoban and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 17 minutes ago, Tvrtko рече Ja to ne bih ni umeo da budem. Ama cuti tamo , nije to da bi ti umeo da budes nego da privucemo zene ,pa kad te spopadnu sa svih strana da vidis sta je prava muka! АлександраВ and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Тврле, буди задовољан са мало, па ће ти Бог дати више... Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 ја данас треба да упознам човека свог живота у неком клубу Данче*, Дијана., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 23 minutes ago, Снежана рече ја данас треба да упознам човека свог живота у неком клубу Хајде да те питам и овде У колико сати, да не закасниш ? Да ти не промакне? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 19 minutes ago, Сања Т. рече Хајде да те питам и овде У колико сати, да не закасниш ? Да ти не промакне? хајде да ти одговорим и овде касним само неких 20 година...него, који клуб??? Sanja Т., Neša_, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 4 minutes ago, Снежана рече хајде да ти одговорим и овде касним само неких 20 година...него, који клуб??? Neki Irish pub Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 9 minutes ago, Драгана Милошевић рече Neki Irish pub Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 2 hours ago, Милан Ракић рече а почесто се деси да немаш ни то... све поменуто... ни кртоле, ни пасуља, а ни куће... Извини не могу да се уздржим. Удри бригу на весеље. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 12 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Извини не могу да се уздржим. Удри бригу на весеље. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 43 minutes ago, Драгана Милошевић рече Neki Irish pub Dijasporka, Kaludjerovic Sreten and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече ja bih njega odma' pitao znaš već šta. не знам, шта? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 E, moj brate Tvrtko... Nisam se ja u zivotu dovoljno kacamaka najela, da bi me mogli fascinirati automobili, novcanici, statusni grozd kljuceva... Pokusaj iz ovoga nesto izvuci. Neka ti je sa srecom! Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 48 minutes ago, Tvrtko рече Pa, mislim, mora da se zna od čega će da se živi. Prvo to, pa onda ljubav (ako zasluži). Свашта, па ја се ни не упознајем ако нисам од ока израчунaла да л` је солвентан или не. Sanja Т., Dijasporka, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука