АлександраВ Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 Шта значи мушкобањаста жена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, АлександраВ рече Шта значи мушкобањаста жена? ona koaj fizickim izgledom podsjeca na muskarca, a muskaraca je vise za psiholoski izgled, kad kazes muskaraca mislis na zenu sa muskim manirima Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 3 minutes ago, kordun рече ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj Verujem da je jaka žena ona koja može više da podnese... A muskobanjasta žena samo jače izgleda АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 3 minutes ago, АлександраВ рече Шта значи мушкобањаста жена da ima noge ko fudbaler Suncokret54 and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 5 minutes ago, kordun рече ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj Да ли је мајка Светог владике Николаја Велимировића била јака жена? Јесте. Да ли је она била оличење мајке и жене? Верујем да јесте. Да ли је то женственост? Сигурна сам да јесте. Sofija_, Suncokret54 and aliluja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, aliluja рече Verujem da je jaka žena ona koja može više da podnese... A muskobanjasta žena samo jače izgleda ne, ne radi se o toj jakosti, alfa muskarac je po psihologiji zastitnik i privlaci ga sve ono sto treba njegovu zastitu, sad zamisli alfa muskarca pored medjeda od zene, pa dje to ima АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj или грешиш или не умеш да разлучиш. Када се каже "јака жена" мисли се на њену личност, и не знам зашто би изгубила на женствености таква жена, шта више, таква жена може добити на женствености јер нема кризу идентитета, из искуства знам да мушкобањате жене нису "јаке жене" то спољни ефекти само маскирају њихову слабост. АлександраВ, Дијана., Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 2 minutes ago, Снежана рече или грешиш или не умеш да разлучиш. Када се каже "јака жена" мисли се на њену личност, и не знам зашто би изгубила на женствености таква жена, шта више, таква жена може добити на женствености јер нема кризу идентитета, из искуства знам да мушкобањате жене нису "јаке жене" то спољни ефекти само маскирају њихову слабост. ma ok ali ja ne mislim na to, na tu jacinu, nego na onu drugu jacinu, onu zbog koje se muski pol naziva snaznijim polom, a zenski njeznijim, ta jacina nema samo fizicku vec i psiholosku manifestaciju i brate nemoj me vuci za jezik) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 2 minutes ago, kordun рече manirima Добро је, то сам хтела да чујем, манири, то је поента. Ту се слажем се са тобом. 3 minutes ago, kordun рече ona koaj fizickim izgledom podsjeca na muskarca Не могу све жене да буду ситне, мајушне, и да трепћу. Шта да радимо ми крупне, са великим носем и великим стопалима? Да се закопамо? Sofija_, Suncokret54, Ina Ina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 1 minute ago, АлександраВ рече Добро је, то сам хтела да чујем, манири, то је поента. Ту се слажем се са тобом. Не могу све жене да буду ситне, мајушне, и да трепћу. Шта да радимо ми крупне, са великим носем и великим стопалима? Да се закопамо? ima i sitnih muskaraca od zena, prosto je ta psihologija u njoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 kad smo vec kod izgleda zene, imam jednog smesnog prijatelja, kaze, ne voli zene sa kratkom kosom, imao bi osecaj kao da spava sa muskarcem Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 9 minutes ago, kordun рече ne, ne radi se o toj jakosti, alfa muskarac je po psihologiji zastitnik i privlaci ga sve ono sto treba njegovu zastitu, sad zamisli alfa muskarca pored medjeda od zene, pa dje to ima Pa dooobroo... Mogli bi da rade zajedno na građevini Suncokret54 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 8 minutes ago, Suncokret54 рече ... шта је по теби јака жена, изузмимо бацачице кугле и слично... ne mislim sada na snagu licnosti zene kad kazem jaka, snaga licnosti je ljudska osobina, osobina duse, to nije uopste bitan pol! kad govorim jaka zena onda se ogranicavam samo na one stvari relevantne za ovu temu, znaci ako je muski pol jaci pol od zenskog, a zenski njezniji od muskog, onda pod jacinom zene ubrajam sve ono sto muskarce cini jacim polom АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 2 minutes ago, aliluja рече Pa dooobroo... Mogli bi da rade zajedno na građevini nema sanse, rad ide iz glave ne iz ramena, ti sebi psihicki mozes naporan rad uciniti lakim i obrnuto, ja kad bi moro pored sebe da imam medjeda od zene na poslu, zapalio bi i nju i posao jos prve sedmice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 7, 2016 Пријави Подели Написано Јул 7, 2016 5 minutes ago, Sofija_ рече kad smo vec kod izgleda zene, imam jednog smesnog prijatelja, kaze, ne voli zene sa kratkom kosom, imao bi osecaj kao da spava sa muskarcem ima lijepih zena sa kratkom kosom, to su one koje nemaju grbavu glavu i imaju lijep profil, nemaju klempave usi. ceca nije bila seksi kad je osisalo, klempave usi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука