Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ukoliko brat kordun nema ženu... ipak bi trebao da pokuša da prvo sebi uzme psa i jedan cvet u saksiji... Pa ako za 2 god i pas i cvet još budu u životu.. spreman je za ženidbu... 

A ukoliko već ima ženicu... ma iz ruke joj već jede...;) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 minute ago, Suncokret54 рече

... добро је да си ми објаснио, а ја мислио збиља...:945729:

tebi ne trebam objasnjavati, znam da kontas, ali ima drugih koji tumace bukvalno.

stvari su jasne i u pravoslavlju, muz je glava, autoritet i zeni i djeci, ne moze biti duplo sefovanje, to onda nema prosperiteta, ako je zena umislila da je snaznija od muza, sposobnija ili ravna njemu to je brate cista katastrofa, problem je sto je drustvo otislo u naopakom smjeru

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, aliluja рече

Ukoliko brat kordun nema ženu... ipak bi trebao da pokuša da prvo sebi uzme psa i jedan cvet u saksiji... Pa ako za 2 god i pas i cvet još budu u životu.. spreman je za ženidbu... 

A ukoliko već ima ženicu... ma iz ruke joj već jede...;) 

dobio sam divlje borovnice na dlanu, imam i sliku)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Suncokret54 рече

... није ни то нерешиво, чак и да је таква реално, треба само да не презире његово достојанство, уосталом тиме бива још већа, јер људи нису слепи...:)

brate takve obicno preziru jer ima neka sila divlja u njima, zato ja ne mogu da smislim muskaraste zene, moze biti od zlata dzaba joj

Подели на овим сајтовима

Ali takve žene i nadju neke manje dominantne muževe.. kako bi se to malo izjednačilo.. Pa kada neki dominantniji muškarac vidi kako ta žena postupa prema svom mužu - pravo mu se smuči.. Zato dominantnog muškarca neće ni privući osobina takve žene.. zato što je on sam već ima. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, aliluja рече

Ali takve žene i nadju neke manje dominantne muževe.. kako bi se to malo izjednačilo.. Pa kada neki dominantniji muškarac vidi kako ta žena postupa prema svom mužu - pravo mu se smuči.. Zato dominantnog muškarca neće ni privući osobina takve žene.. zato što je on sam već ima. 

to ja govorim 5 godina na forumu a i sam pokojni patrijarh pavle je govorio o tome

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, kordun рече

zato ja ne mogu da smislim muskaraste zene

и онда ти живот намести да заволиш баш такву, ни сам не знаш како, али деси се... како би се изборио са њеним особинама које ти не одговарају? на који начин би се са собом изборио? или би њу мењао?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, АлександраВ рече

и онда ти живот намести да заволиш баш такву, ни сам не знаш како, али деси се... како би се изборио са њеним особинама које ти не одговарају? на који начин би се са собом изборио? или би њу мењао?

ne privlace me takve osobe u tome je stvar, mnoge muskaraste zene imaju teoriju kako ih muskarci izbjegavaju jer su one jake, sposobne, zaboravljajuci da je to suprotno od zenstvenosti, na takvu zenu moze da se lozi samo neki labilan i nesiguran muskarac kome treba zastita hahaha ima takvih koliko hoces, svaki tip ima svog komplementarnog tipa

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

zaboravljajuci da je to suprotno od zenstvenosti,

може ли јака жена да буде женствена? где је граница између јаке и мушкобањасте жене?

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, АлександраВ рече

може ли јака жена да буде женствена? где је граница између јаке и мушкобањасте жене?

ne moze, zenstvenost je ono njezno, blago, osjetljivo u zene, prosto zenska priroda, suprotna muskoj

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...