Ariadna Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 @Liga Džentlmena a ne znam, nešto je mnogo "mracan" možda neke "obozavateljke" samo zele da ga oraspoloze i ubede ga da ima i dobrih, cestitih i cednih devojaka. ? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 пре 11 минута, Ariadna рече @Liga Džentlmena a ne znam, nešto je mnogo "mracan" možda neke "obozavateljke" samo zele da ga oraspoloze i ubede ga da ima i dobrih, cestitih i cednih devojaka. ? Pa, sve je moguće, ali mada im uzalud, on ih je sve prostudirao. Pratis njegove komentare i saznao sve o zenama. @Kazem ja da je on smeker. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 @Ariadna Видиш слажемо се и нас двоје, причајмо о љубави а не о рату Ariadna је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 13 часа, Neša_ рече Glavne uloge se ne dobijaju tek tako. A ti joj držao sveću na audicijama pa znaš. Veliki Marko and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 8 минута, Neša_ рече Nikad nisam razumeo, kada nekome kažu da je držao ili nije držao sveću nekima, šta to konkretno znači. Zar sveća ne može sama da stoji u nekom držaču i šta oni to rade, kad ta aktivnost zahteva držanje sveće od strane trećih lica. U filmskoj produkciji, tek po neki deo neke uloge, ako se odigra pod svetlošću sveće. Spinner's not a winner. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Više mi dozlogrdilo da tražim prevod na internetu, zbog domaćih engleza. Ко изврће, посрће. Neša_ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 22 минута, Neša_ рече Više mi dozlogrdilo da tražim prevod na internetu, zbog domaćih engleza. Neverovatno koliko je jak uticaj engleskog jezika, kada se u korist njega pojedini odriču sopstvenog. Opekla te svećica? Лубеница је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 27 минута, Neša_ рече Nisam trol, nemam ženu niti sam bio oženjen. Nemam ni devojku, a kako stoje stvari, neću je ni imati upravo iz razloga o kojima sam pisao i zbog kojih i mnogo drugih muškaraca nema devojku, u isto vreme kada se “privilegovani” muškarci baškare menjajući partnerke koje se pozivaju na nekakvu ljubav. Tvoj komentar shvatam kao poziv da o tome i dalje ćutimo i pretvaramo se kako je sve divno i stvar izbora svakoga od nas. Brate ne shvatas da nisi u pravu za tvoje razloge. Moj drugar je debeo i nije neka lapota a zena mu je prava lepotica. Pisao sam vec da on zivi kod nje na mirazu. Znaci moras sebi da priznas da nije do zena vec je do tebe, do tvog ponasanja, price, oblacenja. Kako ne kapiras da u ocima zena, zbog tvojih tekstova izgledas kao zenomrzac, promeni plocu brate, pricaj pozitivno o zenama sali se sa njima druzi se. I spusti kriterijume, ne moras da juris napucane devojke koje su prelepe i extra izgledaju, idu u skupe restorane i krecu se u visokom drustvu, nadji bre neku skromnu, prosecnu tebi slicnu i neces biti razocaran, i da vidis kako ces ocas da se ozenis. I opet kazem, promeni plocu ispada da si zenomrzac, znas kako muskarci zaobilaze femi istkinje. E pa sad uporedi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Неша за председника! Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 19 минута, Neša_ рече Osim toga žene mnogo više privlači ponašanje promiskuitetnih muškaraca. To je zato što one neće nekog koja nijedna neće,a s druge strane i da napuni sujetu kako je eto ona uspela da ukroti pastuva pa sad on eto oće samo nju(to ono kao) Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 A kako bi bilo da probate da ignorisete njegovo kukumavcenje? :-) tad bi valjda prestao. Nesa obozava da bude u centru paznje I ovako nece moci nikad da promjeni nista kod sebe. On ne zeli da cuje drugog, zeli samo da vrti svoju pricu. Bujrum, efendija. :-)Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Милан Ракић, Mилена КШ, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 7 минута, Дијана. рече A kako bi bilo da probate da ignorisete njegovo kukumavcenje? :-) tad bi valjda prestao. Nesa obozava da bude u centru paznje I ovako nece moci nikad da promjeni nista kod sebe. On ne zeli da cuje drugog, zeli samo da vrti svoju pricu. Bujrum, efendija. :-) Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Pa u sustini malo ubijamo vreme sa Nesom, kad nece ostali u raspravku ti zapodenes sa Nesom. Натан је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 32 минута, Neša_ рече Taj tvoj drug je možda jedan od sto hiljada. Ja sam od lepotica veoma veoma daleko. Tek sa uobraženima nemam nikakve šanse. Ne kažem da nije do mene. Jeste do mene zbog fizičkog izgleda. Zbog toga me i izbegavaju kao muškarca, pa moje inače skromno ponašanje i oblačenje nikog i ne zanima. Osim toga žene mnogo više privlači ponašanje promiskuitetnih muškaraca. Nisam ženomrzac i nisam nikad čuo da neko normalan mrzi žene. Prvi put ovde na forumu. Znaš kako: ako me izbegavaju kao muškarca, onda nema tu ni druženja ni šale. Kakvo jurenje devojaka? Jel’ se ti to šališ? A te “napucane” su pre žene nego devojke. Skromne, prosečne devojke imaju previsoke kriterijume za mene. A pa nadji i ti neku koja je slicna tebi po fizickom izgledu. Ma nisu, te napucane su i dobre i slatke al napucane. Sve ove razgovore koje smo vodili ti si pisao da devojke te nece zbog tvog fizickog izgleda. Pa mislim ako si i ti ispod proseka pa juri devijke ispod proseka. Sta da ti kazem. Ja kazem da tvoji stavovi i tvoje pisanje deluje kao da si muska feministkinja. Zato kazem prical lepse price, budi nezniji sa zenama nemoj ih osudjivati. I Moje Misljenje je da Marijana pokusava svojim komentarima da ti pomogne da te podigne iz te tvoje depresije. Ispostuj je i ti budi korektan zbog nje prema ostalim zenam ne pisi lose o njima. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Pa u sustini malo ubijamo vreme sa Nesom, kad nece ostali u raspravku ti zapodenes sa Nesom. [emoji4]To je bilo kad se vratih sa gotovo dvogodisnjeg odsustva, no brzo se podsjetih :-))Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Пишем данима да га искулирају, нико не чита. Натан, Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука