Брада Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 22 минута, Neša_ рече Nije to crno mišljenje, nego realnost. Ne krećem se u nekom određenom društvu nego prosto imam kontakte sa mnogim ljudima, prijateljicama, drugaricama, poznanicama, pa se desi da se raspričamo o svemu i svačemu. Тамна ноћи, тамна ли си па какве су ти то другарице кад на основу њих, њиховог понашања и њихових прича ствараш тако лошу слику о женама? Биће да су оне баш такве, каквима видиш и представљаш све остале. Мењај друштво под хитно, сатраше те Лубеница, Ariadna and Flojd је реаговао/ла на ово 3 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 31 минута, Neša_ рече Cenim kada neko otvoreno kaže šta misli. Tu se otklanjaju sve dileme i zablude i nema dvosmislenosti. Док сам тако седео причао и слушао у већини случајева био сам само физички ту и једва чекао да се заврши та сага. Нисам баш био заинтересован да прихватим њихово мишљење и нисам дозволио да ми промене мишљење и расположење. У једном или два случаја сам пожелео да то време никада не прође и да никад не променим своје мишљење и расположење. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 Razlike u mišljenju postoje zato što reč ljubav za muškarca ima jedno značenje, a za ženu drugo značenje. Zato muškarac može voleti bezuslovno, a žena isključivo pod uslovom.За нас хришћане, љубав има исто значење, било то мушкарци, било то жене, свеједно. Бар би тако требало да буде. Код свих осталих, љубав је ствар егоизма и страсти. Послато са SM-G920F користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 51 минута, Neša_ рече imam kontakte sa mnogim ljudima, prijateljicama, drugaricama, poznanicama, pa se desi da se raspričamo o svemu i svačemu. Лепооо ја кажем да је Нешица баја до даске Flojd and Petar-M је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 1 сат, Маријана91 рече Лепооо ја кажем да је Нешица баја до даске Ovde moram da se slozim. I meni deluje da je frajer samo se dobro krije. A mozda i uziva da nas malo zeza a mi se palimo ko hepokockice. Neša_ and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 9 часа, Вукашин Ковачевић рече Располаже мојим парама? Може, ал онда мора да буде послушна и да ми се не меша у послове. Е да, и да ми измасира леђа кад тражим. Mislim da je ipak lepse, da raspolazete zajednickim parama. Danasnje devojke su samostalne, i samostalno zaradjuju. Zato vecini devojaka nije potreban miskarac koji ce materijalno da ih obezbedi (posto one vec zaradjuju) , vec muskarac koji ce da privredi domacinstvu i pomogne da zajedno grade kule i gradove.U danasnjem svetu jednakosti, treba i zeni dati za pravo da ucestvuje u privredjivanju u kucnom budzetu, kao i sto muskarca ne treba da bude stid, da usisa, opere sudove, namesti krevet, skuva zeni kafu, pogleda decu, uradi domaci s anjima, napravi palacinke, da pazi da se ne zapusti previse... Dobro moze da preskoci kuvnje Al sve ostalo moze. Znaci, brak je partnerstvo dvoje ljudi a ne divljastvo, gde muskarac mora da bude dlakavi nendertalac koji mora zenu da lupi toljagom po glavi, natovari na svoja kamena kola, odvuce u pecinu i stanca decu. To vreme je odavno proslo. Kad smo vec kod toga a zasto muskarci ne dodju na gotovo? Nekada je zena morala da donese miraz ako zeli da se uda? A sad sve muskarac da obezbedi? Gde je tu zena?... Ako se ulazimo u brak, onda treba da budemo u potpunosti jednaki. Ali slazem se za ono sto je Marijana rekla. Muskarac mora da bude vreden i sposoban i da se ne plasi ni jednog posala, jer on je glava porodice i ne se da kuka, nego da bude preduzimljiv i da trazi izlaz iz svake krize. A sve lepo funkcionise kada ljudi shvate jednacinu skromnost = racionalnost. @Neša_ A koji je taj uslov pod kojim se mora voleti zena? Petar-M је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 @Neša_ Па добро јутро Нешице Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 @Маријана91 Али Неша брат има одговор, за свако зашто има зато. Елоквентан је зна да забибери када треба. Е сада што контрира и неће да се стопи са околином (барем у делу мишљења) и то је добро једна здрава комуникација. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 пре 12 часа, Neša_ рече Sve to lepo zvuči, ali mnogi koji su upravo takvi, ipak su neoženjeni, jer gotovo nijedna žena to i ne gleda. A skromne ljude pre vide kao škrte i nesposobne, koji ne znaju da žive, nego kao racionalne. Žena voli isključivo pod uslovom. Ne muškarac. Sve to lepo zvuči, ali mnogi koji su upravo takvi, ipak su neoženjeni, jer gotovo nijedna žena to i ne gleda. Mozda ne gledaju one koje ti gledas? Jesi li razmisljao o tome? Mozda trebas da promenis sredinu, spustis kriterijume? A skromne ljude pre vide kao škrte i nesposobne, koji ne znaju da žive, nego kao racionalne. To gledaju, samo avanturisticki nastrojene devojke, koje zele muskarca koji ce da im donese avanturu a ne stabilan brak i porodicu, ili vezu. Žena voli isključivo pod uslovom. Ne muškarac. Pa taj deo mi je zanimljiv, koji je taj uslov,? Prosvetli nas. Hahah, koliko ja vidim Nesa ce uskoro da nam promeni misljenje o zenama. Bice nam dosadno bez naseg povredjenog Nese. Nesa jeste inteigentan, natera nas da iznesemo svoje stavove da bi nesto vise naucio i usavrsio se, hehe. Opasan je. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 Имам једно питање. На пример, ако је неко са неком девојком, а свиди му се више нека друга па он просто оде и каже "Е слушај, жао ми је и све то али ја ипак желим да будем са овом." Да ли је то грех? А шта ако он оде и рецимо пољуби је а да пре тога није раскинуо са овом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 Није у питању ништа што сам ја урадио, не желим да испадне да сам ја неки казанова Али сам заиста имао помисао да то урадим, мада је ту био њен дечко те нисмо ни причали. И добро је... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 пре 1 минут, srema рече Имам једно питање. На пример, ако је неко са неком девојком, а свиди му се више нека друга па он просто оде и каже "Е слушај, жао ми је и све то али ја ипак желим да будем са овом." Да ли је то грех? А шта ако он оде и рецимо пољуби је а да пре тога није раскинуо са овом? Nek razmisli kako bi bilo da to njemu uradi devojka sa kojom je i koja mu se sviđa. srema, Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 пре 11 минута, Neša_ рече Ja to zovem švaleraj, a ne avantura. То што ти нешто зовеш швалерајем не значи да то и јесте швалерај. Швалерисање је кад вараш партнера Лубеница and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 Господо, овде смо на Нешковом терену, па ће борба бити рововска и неће бити питања која ће остати недоречена или без спремног одговора.''Нек нам речи буду благе, а докази јаки!'' и опет ће нас поклопити и нећемо бити у праву . Flojd, Veliki Marko, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 11, 2018 Пријави Подели Написано Јул 11, 2018 пре 3 часа, srema рече Имам једно питање. На пример, ако је неко са неком девојком, а свиди му се више нека друга па он просто оде и каже "Е слушај, жао ми је и све то али ја ипак желим да будем са овом." Да ли је то грех? А шта ако он оде и рецимо пољуби је а да пре тога није раскинуо са овом? Iz postovanja sa devojkom sa kojom je bio treba prvo da raskine sa njom, da pusti da prodje neko vreme, pa da nadje drugu. A ovo sto si opisao, po meni rade samo slabici... A to da joj kaze jos veci je slabic. Bolje da joj kaze, slusaj ne ide vise ovako najbole je da raskinemo, nego e svidja mi se ova ti mi se ne svidjas. Pa nismo na stocnoj pijaici! srema је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука