Jump to content

Препоручена порука

12 hours ago, Paradoksologija рече

Ja moram da prijavim da sam sa celom porodicom bila na protestu i da sam 'podržala' pravo DSS-Dveri da budu u Parlamentu ukoliko su im građani svojim glasovima dali poverenje upravo iz istih principa iz kojih inače nikako ne mirišem politiku Dveri - demokratskih principa definisanih Ustavom.

Svako (recimo Dveri) ima pravo da na fer i demokratskim izborima bude biran, kao što svaka grupacija građana (recimo LGBT zajednica) ima pravo na prijavljen skup kojim ukazuje na svoj položaj.

Колико сам разумела њихов програм - они по Уставу не би смели да постоје (као ни Образ, СРС и сл.), а камоли да имају право да буду бирани на изборима, зато што својим идеологијама управо крше Устав РС.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Сергеј Железњак честитао Дверима и ДСС-у улазак у Скупштину

Заменик секретара Сверуске партије „Једина Русија“ Владимира Владимировича Путина упутио је данас честитке лидерима Двери и Демократске странке Србије, Бошку Обрадовићу и Санди Рашковић Ивић поводом уласка коалиције ДВЕРИ-ДСС у Скупштину Републике Србије. Преносимо укратко садржај честитке.

Сергеј Железњак је у име Сверуске политичке партије „Једина Русија“ срдачно честитао тешку, али заслужену победу на Ванредним републичким изборима и улазак Двери и ДСС-а у 11. сазив Народне Скупштине Србије. Истакао је да залагања Двери и ДСС-а за војну неутралност Србије и развијање бољих односа са Русијом су део традиције која је некад постојала на подручју Балкана у другој половини 20.века.

sergei-zeleznjak-cestita-ulazak-u-skupstinu-2016-FB

Железњак је пожелео лидерима Двери ДСС-а успешан рад и конструктивну и плодоносну сарадњу и са представницима других странака у Скупштини Србије у циљу стварања развијене и снажне Србије, као  и благостања и напретка свих грађана.

„Уверен сам да ће даљи развој односа наших политичких организација и даље служити јачању односа наша два братска народа, у име мира, стабилности и процвета Русије и Србије“, закључио  је Железњак.

Инфо служба Двери

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Жељко рече

Идеална је прилика да се Двери и ДСС накрпе због подршке коју су добили од жутих и грађанера.

Приде Скот је заиста обишао ДС у изборној ноћи.

Дакле, с обзиром да је Шешељ Шешељ а да је ово идеална прилика он је просто користи.

И заиста остаће етикета Дверима и ДСС-у во вијеки да су им жути помогли да уђу у глупштину.

Двери - ДСС су биле у скупштини 24. априла изборном вољом грађана Србије. 

То што кажеш да је Шешељ мало педофил и да он такве прилике просто користи - више говори о теби него о њему.

Хвала Богу да се десило то што се десило и да се напокон можемо дистанцирати од највеће српске штеточине.

Што рече војвода Ђујић - нема ту ни Србина ни човека.

Подели на овим сајтовима

50 minutes ago, nedeljko рече

Двери - ДСС су биле у скупштини 24. априла изборном вољом грађана Србије. 

То што кажеш да је Шешељ мало педофил и да он такве прилике просто користи - више говори о теби него о њему.

Хвала Богу да се десило то што се десило и да се напокон можемо дистанцирати од највеће српске штеточине.

Што рече војвода Ђујић - нема ту ни Србина ни човека.

Много си се ти закачио за мене.

Једнако сам критиковао и ДЈБ и Радуловића а на овом форуму ако приметиш више је присталица ДЈБ него Двери па нико није тако реаговао као ти.

То више говори о теби него о мени.

Подели на овим сајтовима

47 minutes ago, Жељко рече

Много си се ти закачио за мене.

Једнако сам критиковао и ДЈБ и Радуловића а на овом форуму ако приметиш више је присталица ДЈБ него Двери па нико није тако реаговао као ти.

То више говори о теби него о мени.

Присталице ДБЈ су заокупљене Пајтићем - ти им ниси интересантан.

Шешељеве лажи ти служе као камен темељац на којему градиш своју оштру критику упућену Дверима.

Но твој шешељизам на овоме форуму - неће проћи.

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, nedeljko рече

Присталице ДБЈ су заокупљене Пајтићем - ти им ниси интересантан.

Шешељеве лажи ти служе као камен темељац на којему градиш своју оштру критику упућену Дверима.

Но твој шешељизам на овоме форуму - неће проћи.

maxresdefault.jpg

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Плутон рече

ДС је започела процес урушавања државе, СНС тај процес покушава да доврши.

Хоће ли ДЈБ да почне да се бави садашњим тренутком, а не прошлошћу?

ДС је започела урушавање... Не, ДОС је започео урушавање, не СПС-СРС је започела урушавање, не КПЈ је започела урушавање, не краљ Александар је започео урушавање,... не, не, не урушавање је започело када смо добили признање државе, Бечким конгресом...

Почели смо се урушавати, када смо настали. Хвала Радуловићу што нас је просветлио, сад можемо спокојно да живимо у урушеној држави.

Подели на овим сајтовима

Жалосно је што још увек има људи који верују у неки опоравак ДС-а и гласају за њих (као да су икада били нормална странка, осим можда у првих пар месеци свог постојања) и што уопште треба да причамо о томе зашто је бесмислено гласати за странку која је више урадила да Вучић дође на власт него сам Вучић.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ђорђе Р рече

Хоће ли ДЈБ да почне да се бави садашњим тренутком, а не прошлошћу?

ДС је започела урушавање... Не, ДОС је започео урушавање, не СПС-СРС је започела урушавање, не КПЈ је започела урушавање, не краљ Александар је започео урушавање,... не, не, не урушавање је започело када смо добили признање државе, Бечким конгресом...

Почели смо се урушавати, када смо настали. Хвала Радуловићу што нас је просветлио, сад можемо спокојно да живимо у урушеној држави.

То је садашњост. Да би се систем исправио треба разумети узроке његовог искривљења. Ако направимо систем у ком неокомунистичке штеточине попут СНС-а, ДС-а, СПС-а и СРС-а опстану, а не настану нове и савременије политичке опције, то значи да систем не ваља и да се и даље награђује политикантски кретенизам, лоповлук, бахаћење...

Ако по доласку ДЈБ-а на власт не видимо десетине људи из тих странака иза решетака - онда Радуловић није борац против устаљеног система, већ само још једна његова грана, више или мање штетна.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Ако по доласку ДЈБ-а на власт не видимо десетине људи из тих странака иза решетака - онда Радуловић није борац против устаљеног система, већ само још једна његова грана, више или мање штетна.

Значи ДЈБ је још једна неокумунистичка странка, која ће да суди по кратком поступку.

Није то Србији потребно, још једна прерасподела ресурса, где ће ДЈБ да дограби ресурсе које су држала СНС, а чланове СНС, СПС, СРС у затвор. Па то је и ДОС покушао, па онда СНС. Не праве се тако институције, и јака демократска држава. Сад ће ДЈБ Вучића, Тадића, Дачића да смести у неки Хаг, или домаћи казамат... Битно је да не почне да их стреља...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Значи ДЈБ је још једна неокумунистичка странка, која ће да суди по кратком поступку.

Није то Србији потребно, још једна прерасподела ресурса, где ће ДЈБ да дограби ресурсе које су држала СНС, а чланове СНС, СПС, СРС у затвор. Па то је и ДОС покушао, па онда СНС. Не праве се тако институције, и јака демократска држава. Сад ће ДЈБ Вучића, Тадића, Дачића да смести у неки Хаг, или домаћи казамат... Битно је да не почне да их стреља...

Тако је, како је, шта ћеш, стрељаће их, ништа ми ту не можемо... Ако се буниш, стрељаће и тебе. Тако су и мене једном стрељали...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...