Jump to content

Препоручена порука

1 minute ago, Рапсоди рече

Не знам да ли је то пука случајност....ја не верујем у случајности...

Наиме ради се о томе да на једној модернијој варијанти струјне  кутије, на једној бандери ,  огромним црвеним  словима пише  ОПАСНО ПО ЖИВОТ, стоје излепљене плакате ама свих  политичкiх странака, изузев ДВЕРИ....   :) 

Ко то није једино опасан по живот  серпског народа ......?:stadaradim:

Због таквих тролова не можемо да имамо лепе ствари. Зашто толико тролујеш, Рапсоди? Оћеш сад да људима избацим један велики Гејмотронз спојлер и да те мрзе због тога вечно?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Због таквих тролова не можемо да имамо лепе ствари. Зашто толико тролујеш, Рапсоди? Оћеш сад да људима избацим један велики Гејмотронз спојлер и да те мрзе због тога вечно?

НЕ РАПСОДИ ШУТ ТУ!!!! СПОЈЛОВАНА МИ ЈЕ БИЛА ЦРВЕНА СВАДБА, НИШТА ВИШЕ НЕ ДАМ Д А СЕ СПОЈЛУЈЕ!!!!

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, RYLAH рече

:ani_biggrin:

Жива истина...зашто ми не верујеш Рики...оно... ја данас  видела ...... :0205_whistling: 

Нека ...нека, нека мрзе... вечном мржњом  пресудише себи сами..... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Како је ова вишестрачка демократија диван и узвишен систем вођења и уређења државе. Тек сада почиње да се види код нас након монархије и диктатуре. Нисмо се џаба борили, исплатило се.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

:ani_biggrin:

Жива истина...зашто ми не верујеш Рики...оно... ја данас  видела ...... :0205_whistling: 

Нека ...нека, нека мрзе... вечном мржњом  пресудише себи сами..... 

САмо да ти саопштим нешто. Причам сад са колегиницом једном и изгледа да сам је у задњем разговору о изборима случајно рпеобратио од Двери ка Радуловићу. Гласала за њега, а говорила ми је да мисли да да глас Дверима. Нисам хтјео, ал' десило се :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ћириличар рече

САмо да ти саопштим нешто. Причам сад са колегиницом једном и изгледа да сам је у задњем разговору о изборима случајно рпеобратио од Двери ка Радуловићу. Гласала за њега, а говорила ми је да мисли да да глас Дверима. Нисам хтјео, ал' десило се :D

Само да ти саопштим нешто...ја сам карактер....увек била, бивам и бићу....:D

А и сада је касно....мој глас не заглави код Радула....:ani_biggrin:   

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Juan рече

Радуле дефинитивно изгледа као већи испосник од Бошка...

Грешка у одакативној процени....никад ти Хуанито  виђо испосника ниси..... 

Изгледа ко реконвалесцент.....а не испосник....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Plutone, nadam se da si zadovoljan. Stavila sam sliku koju si mi odredio za profilku: 

paradoksologija_min.jpg

Malkice sam je kropovala, doduše - bila je prevelika.

Nema problema, držaću je i duže od nedelju dana, ako treba :D

И ја сам поставила, мало врљаво изгледа овај натпис, мада могу да променим у АЈТЕ ПЛУТОНА :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Beograd - Republička izborna komisija (RIK), na osnovu 97,10 odsto obrađenog materijala, saopštila je da je Srpska napredna stranka pobedila sa 48,25 odsto osvojenih glasova. Slede SPS-JS sa 11,01 odsto glasova, SRS 8,05, DS 6,05, Dosta je bilo 5,99, SDS-LDP-LSV 5,03, DSS-Dveri 5 odsto glasova. - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/rik_koliko_je_ko_osvojio_poslanickih_mandata.56.html?news_id=319541#sthash.aRf1bWwT.dpuf

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...