Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

3 minutes ago, Aquilius Cratus said:

Negativni rejting je uvek prisutan kroz negativne, ka odredjenom postu neodobravajuce, komentare. Medjutim fora je sto se u tom slucaju treba i napisati sto sta smisleno kao obrazlozenje za tu negativnost. A ovako ako je samo dugme svako koga obuzmu negativne emocije moze da se isprazni klikom bez da tu svoju negativnost/prosto neodobravanje takodje stavi na test neodobravanosti. Ako je u pitanju kukavicluk sigurno nije, u ovom slucaju, u pitanju kukavicluk onih koji su protiv negativnog rejtinga.

a za pozitivnu kritiku ne treba obrazlozenje :) ja sam se zezao.

licno mislim da bi ljudi vise vodili racuna kako pisu na forumu

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Aquilius Cratus рече

A ovako ako je samo dugme svako koga obuzmu negativne emocije moze da se isprazni klikom bez da tu svoju negativnost/prosto neodobravanje takodje stavi na test neodobravanosti.

'samo dugme' je izgovor vas koji zagovarate da se ne uvede.:0201wink:Povremeno je dovoljno da udaris dislajk i mirna backa.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun said:

a za pozitivnu kritiku ne treba obrazlozenje :) ja sam se zezao.

licno mislim da bi ljudi vise vodili racuna kako pisu na forumu

Ako nema sta da se doda zaista nije potrebvno obrazlozenje, to je tako i u komunikaciji mimo interneta. Eto vidis, salio si se i sad da su naisli neki likovi koji su mislili da je negodovanje bolje izraziti klikovima nego replikom dobio bi 3-4 minus totalno bzvz. :) 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Aquilius Cratus said:

Ako nema sta da se doda zaista nije potrebvno obrazlozenje, to je tako i u komunikaciji mimo interneta. Eto vidis, salio si se i sad da su naisli neki likovi koji su mislili da je negodovanje bolje izraziti klikovima nego replikom dobio bi 3-4 minus totalno bzvz. :) 

neka barte, ja zrtvujem 1000 minusa, samo tebi da lupim 100 komada :)

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, kordun рече

e, al vidite koliko ih se boji nagativnog rejtinga, ko se sad ovdje nagradjuje, kukavice?

lijepo drustvo proizvodimo braco ...

Кордун, нити се бојим негативног рејтинга, а нисам ни кукавица. Једноставно сам рекао свој став иза кога стојим.

И без тог негативног рејтинга, избивају свађе, а тек када би почели да се дају негативни рејтинзи у тим расправама, ја мислим да не би допринело смиривању страсти, напротив, правило би ситуације још горим. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Lako je iz potaje lupiti minus. Kad nema minusa, moraš da pričaš sa čovekom ako imaš nešto negativno da izraziš. Ne znam šta je tu kukavički.

Znači, odgovorim kordunu umesto da mu nalupam minuse :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Just now, ИгорМ said:

(неће да те цитира па морам овако, цитира ми Рапсоди)

Држи CTRL и кликни десним тастером мишоње на крстић горе лево у цитираном делу у уређивачу текста (појави се кад пређеш мишем) и онда имаш опцију ремув квоут.

Tooltip_001.png

Подели на овим сајтовима

Meni je to bezveze jer je to samo misljenje.

Ako neko vredja, nipodastava, sprda se i ostalo ima uvek opcija prijave. 

Sto se komentara tice da je anonimna prijava bezveze meni nije :)))

Neko ko radi nesto slicno je ubedjen kako je to sto radi ok il to ne bi ni radio, tako da prica s njim\njom ne dolazi u obzir, cemu.

A ovako lupanje minusa jer nam se nesto ne svidja, pih, sto ljudi sto cudi, sto zena velika guzva :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Држи CTRL и кликни десним тастером мишоње на крстић горе лево у цитираном делу у уређивачу текста (појави се кад пређеш мишем) и онда имаш опцију ремув квоут.

Tooltip_001.png

Можда ћеш после овога морати да освежиш страницу да би писао јер ће уређивач текста (можда) да се укочи. Мени се некад то деси, некад не, зависно од тога какво је време.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...