Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

4 minutes ago, Плутон said:

Још један разлог је то што сам много паметан и може да се деси да добијем негативан рејтинг само због своје генијалности и немогућности других да је разумеју. :(

Da, pogotovo kad te ne razumeju oko Radulovica, to je najgore. 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Aquilius Cratus said:

Samo sto uopste nisam teolog, ne moze Iluminat biti teolog, ali nije lose znati da mogu ostaviti i takav utisak. :D

Ah, samo na nas naivne koji Vas nismo provalili. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

... od kojih sam prva ja... Evo, ja sam sebe uhvatila u drugačijem pristupu forumu i ljudima za vreme probnog perioda. Kada postoje samo amini, ako me nešto nervira ignorišem, ako mi se svidi podržim; čim se uvela mogućnost negativnosti, počela sam drugačije - lošije - da razmišljam. Nisam nikome 'lupila minus', ali sam lako mogla da zamislim potpuno drugačiji odnos prema svemu i svima i to mi se nije svidelo.

Glasala sam protiv.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Deja Vu said:

Pa valjda u pocetku nije ni bila opcija Amin, nego su je naknadno ubacili ili se varam? 

Na onom prastarom forumu, 2009-2011, je bilo pluseva i tu sam bio medju top 2-3% ali sve je to nebitno. Svi ti plusevi, amini, lajkovi su korisni za samo jednu jedinu stvar. Da onaj ko nesto napise ima uvid koji ljudi su sigurno procitali to sto je napisao da bi se u nekim drugim prepiskama mogoa pozvati na to i upititi ih da su se vec slozili oko necega.

Подели на овим сајтовима

Pa ima "Ne sviđa mi se" kad klikneš "Amin", samo što te to uslovljava da ti se prvo nešto sviđa, da bi mogao da kažeš da ti se ne sviđa :D
Meni je ok i ovako, mogu sad tu kerefeke da se naprave, al kako će sujeta da nam raste ako pored par hiljada amina vidim i jedno 10 000 ne sviđa mi se...

Možda ipak najbolje ovako, al neću da glasam, vežbam se da ne izađem na izbore kad budu bili :0205_whistling:

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Сама идеја , код мене наишла на одобравање моје најмрачније стране, дислјковао би до изнемоглости,једина сврха доласка на форум била би, дискредитовати све оне који те на било који начин нервирају...:ani_biggrin:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ukolinte i amin...suludo je da stoji.

jer pazi: svejedno ce neko, sto mu se kod svidjalo 'aminovati' u pomislima i ne treba mu posebna opcija za to. Ako bas oce da se vidi kako mu se svidja, neka citira taj drazesni post i iskaze svoje aminovanje.

i dao Bog da se pretvori u svadjaonicu, nama treba rat sujete a ne lazni mir.;)

Подели на овим сајтовима

Пошто негативан глас у већини случајева неће бити образложен, боља је варијанта да остане само "амин". Ко хоће да изрази неслагање нека као и до сад цитира поруку и појасни шта то није у реду са нечијим излагањем. И овако има довољно неспоразума. Не треба остављати простора да под плаштом "демократије" отворено дјелују страсти док су у пуној снази ако нам је неко стао на жуљ. Док напишемо поруку бар се мало "охладимо". Било како било, за мене та опција свеједно неће постојати. 

Подели на овим сајтовима

Предомислио сам се. Видио сам Зосиму на форуму. :)

Још сам заборавио да се све може оправдати јеванђељем. Нисам дошао да донесем мир....   :)

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Зосима said:

Сама идеја , код мене наишла на одобравање моје најмрачније стране, дислјковао би до изнемоглости,једина сврха доласка на форум била би, дискредитовати све оне који те на било који начин нервирају...:ani_biggrin:

Гастоси не воле ово.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Драган_Петровић рече

Предомислио сам се. Видио сам Зосиму на форуму. :)

Смешно је што се као залажеш за некакв мир,а вечито си подбадао и ликовао ,кад неко уђе у расправу...

Тебе не бих дислајковао,већ елиминисао са форума...:mahmah:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...