Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 44 минута, Рапсоди рече

Хелоу !!!

Одавно излечени романтикоман, без могућности рецидива :smeh1:

Ако имате љубавне песме за спалит, учинићу то  од срца.

Ја сам за варијанту реал хришћанства...:smeh1: без сладуњаве романтике.

šta ti se desilo, osim braka?! od albatrosa do real hrišćanstva za dve godine :D...pa zar i ti sestro slatka!?!

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Снежана рече

šta ti se desilo, osim braka?! od albatrosa do real hrišćanstva za dve godine :D...pa zar i ti sestro slatka!?!

Десио ми се живот. Албатроса су два сада ...живимо хришћанску романтику, глава у облацима али зато ноге чврсто на земљи. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Volis tajnovitost? Imas -23 godina i 175/55? Imas diplomu manekenke sa akreditovanog fakulteta?

Znas da razvijes pitu i znas napamet himnu Srbije? Volis Acu Lukasa?

Javi se....zahtev za razmatranje kosta samo 229,99 evra (moze u dinarima, puta 121).

Vestern Union garantuje sigurnost slanja i diskreciju.

Kandidatkinje koje ne ispunjavaju navedene uslove neka se ne javljaju (kao da je nekome stalo za vasih 200-tinjak evra).

U rublici "O meni", ne pisi vise od 30 rece.

Svaka sledeca rec se naplacuje 99 euro centi (moze i u dinarima, puta 123). Zahtevi bez slika se ne razmatraju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Пије Десети рече

Жене данас су јеретици, само им кристали, шљокице и контрацепција испадају из џепова. Ко хоће да се спаси мора у целибат. Ви што сте се оженили, ви ћете сви у пакао. А пакао почиње већ сада на земљи. 

idi privedi nesto

ali da nije trolasto

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 6.11.2019. at 7:54, Desiderius Erasmus рече

"Pederi STOP"

lezbejke lecim :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драшко рече

idi privedi nesto

ali da nije trolasto

Нисам ја Боба из Жикине Династије да приводим. Секс је пассе, жвака за југогеријатрију. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Пије Десети рече

Нисам ја Боба из Жикине Династије да приводим. Секс је пассе, жвака за југогеријатрију. 

Joj bre što smarate, bar promenite stil pisanja. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Anika рече

"ja sam Maja (a zapravo se zovem Milanka)"

Na Instagramu Lea, u ličnoj karti Leposava :smeh1:.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Пије Десети рече

Персирајте ми. Нисам ја са вама овце чувао. 

Piši Vi velikim slovom...ako ti je do persiranja.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Smaragdni kamičak рече

"Kakav dan, pa strasno.
Umalo da prodje tako, ali uvidoh te ovde. Pa reko uuaaoo..., kako bi popio kafu sa tobom1f601.png, a i mozemo i da vezbamo mislim setamo...pravimo zabice kamencicima u reci...,1f3c3.png‍♂1f3c3.png‍♀ gledamo zalazak suncaimage.gif.3dbb3da4eafa9cfe39917c236721c343.gif jee... idealno. Izmasirati te mogu na kraju."

~~~

Bitno da je kraj suptilan. :dry:

image.gif

Имао је страшан дан и смислио је идеалан начин да га упропасти још неком... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ova iživljavanja sa upotrebom aorista bi bila zanimljiva u sociološim analizama, a osobe koje i danas, u 2019., upotrebljavaju aorist u psihološkim. Naročita pažnja za ljubitelje aorista kroz anglicizme tipa: lajkovah, šerovasmo i sl. ?

Žasu.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Upoznao sam dosta ljudi na forumu, upoznao sam i dobre drugare ali i devojke - drugarice itd. Uglavnom, bacite neku foru i tu krece konverzacija, sto pre razmenite brojeve to se pre vidite i upoznajete ne gubite mnogo vremena, sto se vise razvlaci to se vise zavlaci, naravno prvo prijateljski a posle ako se nesto javi idete dalje. ( Da se ogradim Pricam za musko zenska poznanstva). :)))

Uglavnom ima nas raznih pa srecno svima. ?

Mada je Smaragdni kamicak pisala da ima dosta parova koji su se upoznali ovde, pa bi bilo lepo da i oni ostave neki komentar, misljenje. 

Meni je ovo totalno pozitivna stvar, osim jednog kontakta koji nije ispao najbolje...  Al sta da se radi, bilo sto bilo. Al dobro uglavnom sto se manje razmisljate i plasite ovakvih kontakata visece te ljudi upoznati.

Pa srecno momci i devojke. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Juce sam bila na nekoj slavi, gde ljudi pricaju kako ne mogu nikako da "udome" jednog mladog coveka i onda je neko poceo da prica kako su mu predlozili da ode u crkvu da nadje devojku i da bude redovan na tim okupljanjima. Bas su pominjali neku crkvu u Zemunu. Eto, kako na to gledaju ljudi sa strane, kao na poslednju opciju kad nista drugo ne uspe.

A i jedan moj poznanik mi je pre izvesnog vremena izlozio svoju situaciu, isto je hteo da krene pomalo u crkvu samo da bi upoznao neku devojku, te sluzbe i ostalo ga uospte ne zanimaju.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...