Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Anika рече

Juce sam bila na nekoj slavi, gde ljudi pricaju kako ne mogu nikako da "udome" jednog mladog coveka i onda je neko poceo da prica kako su mu predlozili da ode u crkvu da nadje devojku i da bude redovan na tim okupljanjima. Bas su pominjali neku crkvu u Zemunu. Eto, kako na to gledaju ljudi sa strane, kao na poslednju opciju kad nista drugo ne uspe.

A i jedan moj poznanik mi je pre izvesnog vremena izlozio svoju situaciu, isto je hteo da krene pomalo u crkvu samo da bi upoznao neku devojku, te sluzbe i ostalo ga uospte ne zanimaju.

Pa i to nije lose. Kroz to ljodi steknu nabiku da idu u crkvu, da se priblize Bogu...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Znaci nema ni jedna, pu steta a bas sam planirao bio da si prizenim na brzinu. Vako nista, predomislio sam se.

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Anika рече

Juce sam bila na nekoj slavi, gde ljudi pricaju kako ne mogu nikako da "udome" jednog mladog coveka i onda je neko poceo da prica kako su mu predlozili da ode u crkvu da nadje devojku i da bude redovan na tim okupljanjima. Bas su pominjali neku crkvu u Zemunu. Eto, kako na to gledaju ljudi sa strane, kao na poslednju opciju kad nista drugo ne uspe.

A i jedan moj poznanik mi je pre izvesnog vremena izlozio svoju situaciu, isto je hteo da krene pomalo u crkvu samo da bi upoznao neku devojku, te sluzbe i ostalo ga uospte ne zanimaju.

Још једно добро место за налажење жене је и село. Али право село, што даље од градова. Мој пријатељ је тако нашао једну стварно неискварену, културну и дивну жену, у животу нисам видео тако нешто. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Богомислић рече

Тако је! Да јој дођеш кроз шљивике и ливаде, а не да је тражиш по сплавовима и клубовима.

Nadjes je medju šljivama pa od nje napraviš rakiju

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Богомислић рече

Тако је! Да јој дођеш кроз шљивике и ливаде, а не да је тражиш по сплавовима и клубовима.

А можда је на сплав или у клуб дошла јер су је другарице наговориле, па чисто да их испоштује, а иначе не воли таква места, или на пример код млађег брата на рођендан, глупо је да не дође, док је она из шљивика можда малочас била са Милетом у сену, а ти је гањаш по шљивику убеђен у њену чедност. Никад се не зна.

Подели на овим сајтовима

Meni je skroz okej upoznavanje preko Crkve, bez obzira dal je  momak/djevojka bio/bila pri Crkvi prije toga, ovo cak moze biti nacin priblizavanja istoj, sto da ne...

A znam dosta parova koje je upoznao svestenik/monah i koji su danas u srecnim brakovima, a i onih sto su ostali dobri prijatelji, poznanici...

Sve dok se ljudi upoznaju, pricaju, slusaju...sve je to odlicno, nacin kako do toga dodje nije toliko bitan :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Прима ли тај интернет рекламације?

vraca novac

i novu robu

sa garancijom

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Мирослав1 рече

Још једно добро место за налажење жене је и село. Али право село, што даље од градова. Мој пријатељ је тако нашао једну стварно неискварену, културну и дивну жену, у животу нисам видео тако нешто. 

Tako je, Albanija je puna finih " seljancica". ?

A pretpostavljam da je taj tvoj prijatelj nju doveo u grad?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Manja88 рече

Meni je skroz okej upoznavanje preko Crkve, bez obzira dal je  momak/djevojka bio/bila pri Crkvi prije toga, ovo cak moze biti nacin priblizavanja istoj, sto da ne...

A znam dosta parova koje je upoznao svestenik/monah i koji su danas u srecnim brakovima, a i onih sto su ostali dobri prijatelji, poznanici...

Sve dok se ljudi upoznaju, pricaju, slusaju...sve je to odlicno, nacin kako do toga dodje nije toliko bitan :) 

Svakim novim kontaktom covek je bogatiji za jedno novo iskustvo. ?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Flojd рече

Tako je, Albanija je puna finih " seljancica". ?

A pretpostavljam da je taj tvoj prijatelj nju doveo u grad?

Нема везе са Албанкама, него он због природе свог посла доста времена проводи у воћарским деловима Србије, обилази многе породице. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...