Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

On 28. 9. 2017. at 20:41, Grizzly Adams рече

То је ужас, туга невероватна. Мој закључак је да је за то крив и одговоран феминизам и његове разне последице. Зато о томе пишем. Ако грешим нек ми се објасни.

Expand  

Ja mislim da je kriva negativna strana zenske prirode, koju je feminizam samo stavio na steroide. Losih osobina i medju zenamai medju muskarcima je uvek bilo. U patriarhatu kada su muskarci imali prednosti, oni su koristili te prednosti.
Danas zene imaju te prednosti i koriste ih.

Prosto kada ljudima das moc u drustvu ispliva sve iz te grupe, i ono lose i ono dobro. 

Kao sto vidis ko je lopov a ko posten tek onda kada su u mogucnosti da ukradu nekaznjeno. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:45, Ћириличар рече

Ти к'о мој цимер - к'о да намјерно бираш тешке случајеве О.о Он исто како на коју удари, то буде неки тежак случај, фикс идеје, невјера итд.

Expand  

Ili je mozda tesko izbeci teske slucajeve? Posto ih je mnogo? Posto je mnogo ljudi kao sto smo ja i tvoj cimer.

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:45, Branka62 рече

A možda te samo neće one koje ti hoćeš. Da li si se ikada, samo krajičkom svesti, zapitao da nije problem u tome što te privlače samo takve? Ne tvrdim ništa - samo sam radoznala.:blush:

Expand  

Jesam, skoro sve vreme sam mislio da je problem u mom ponasanju, odabiru, hodu, nacinu govora, citao sam raznorazne gluposti, od zenskih saveta do PUA saveta, nikad nista konkretno.

Pazi, sve bi to sto mi vi kazete bilo u mojoj glavi, da sam ja video da je to samo kod mene slucaju.. ali nije... 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:47, Млађони рече

Ili je mozda tesko izbeci teske slucajeve? Posto ih je mnogo? Posto je mnogo ljudi kao sto smo ja i tvoj cimer.

Expand  

Има и тога. Сам знам колико сам пута помислио "Е можда би ова била фина" и онда у року од 5 секунди видим да је тежак случај... Али сам видјео и мушке случајеве ( јер се 90% времена дружим са женама - цркните хејтери - од којих сам се наслушао прича исте количине и квалитета мушких болида као код жена; а и присуствовао сам пар пута "покушајима удварања" таквих да сам имао трансфер блама какви су били >.> ). Нисмо ми једине жртве, и оне су. 

Људи су говеда генерално, и то су јади док нађеш неког нормалног, или макар полу-нормалног. Пих, кад се сјетим прича мог оца који је одмах одустао од "шема" кад ми је стару упознао, и како је био задовољан што је "нашао неког нормалног тако рано". Ништа ново под сунцем ни дан данас :) 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:53, Ћириличар рече

Има и тога. Сам знам колико сам пута помислио "Е можда би ова била фина" и онда у року од 5 секунди видим да је тежак случај... Али сам видјео и мушке случајеве ( јер се 90% времена дружим са женама - цркните хејтери - од којих сам се наслушао прича исте количине и квалитета мушких болида као код жена; а и присуствовао сам пар пута "покушајима удварања" таквих да сам имао трансфер блама какви су били >.> ). Нисмо ми једине жртве, и оне су. 

Људи су говеда генерално, и то су јади док нађеш неког нормалног, или макар полу-нормалног. Пих, кад се сјетим прича мог оца који је одмах одустао од "шема" кад ми је стару упознао, и како је био задовољан што је "нашао неког нормалног тако рано". Ништа ново под сунцем ни дан данас :)

Expand  

Da se razumemo ja ne mislim da su danasnji muskarci mnogo bolji od zena. 

Ovde se paradoksikologija vodi pretpostavkomda ja nesto mrzim zene ali zato obozavam muskarce. Briga me za muskarce, oni su sve ovo dozvolili. 

Meni je najveci problem sto pricamo bajke o odnosima mladim ljudima, izmedju ostalog i meni su pricali.
Da mi je neko na vreme rekao, ljudi su losi, pa i zene, ima nekih 20-30 % zena koje valjaju, budi oprezan - ja bih bio oprezan i mnogo bih bolje prosao. 

Sada @Grizzly Adams prica to sto ce da koristi mnogim mladim ljudima - ovde ga napadaju da mrzi zene, samo zato sto objasnjava mladim ljudima zasto trebada budu oprezni. 

To nije mrznja prema zenam vec observacija realnosti. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:40, Paradoksologija рече

Најсмешније је што се овим глупостима управо највише смеју феминисткиње - и иначе жене. Те категоризације су измислили клинци из manosphere. Нормална и пристојнс људска бића се у међувремену налазе са нормалним и пристојним људским бићима.

Expand  

Ма дај... нису измислили. Жене праве те категорије.

Проблем је, као што рече Млађа, што су некада постојали какви-такви механизми у друштву да се ти наши нагони држе под контролом, а данас више нема апсолутно никаквих. Пошто жене код људске врсте врше сексуалну селекцију то је данас дошло екстремно до изражаја. Злоупотребљава се максимално.

Наравно да ту има и са мушке стране много кривице, али просечан мушкарац на том "тржишту" има много мању моћ од просечне жене. 1% мушкараца има ту некакав утицај и 90% жена.

Зато разумем Млађу 100% и подржавам га. Ако није наишао на нормално и пристојно људско биће не треба да губи време безвезе у утакмици где нема скоро никакве шансе... За то време може да ради, ствара, усавршава се и гради свој живот. Ако постоји таква особа, појавиће се негде. Жена није најважнија ствар на свету, сори.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:44, Juanito рече

Нисам баш сигуран колико је за све о чему ти и Млађа говорите крив феминизам. Нарочито у Србији су цуре таквог понашања врло често потпуно ”традиционалних” погледа на полне улоге, а реално у Србији феминизам на општу популацију има утицај који тежи нули.

Expand  

Можда грешим. Ал то не значи да некога мрзим, ето то је један рационалан контра аргумент.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:55, Grizzly Adams рече

Зато разумем Млађу 100% и подржавам га. Ако није наишао на нормално и пристојно људско биће не треба да губи време безвезе у утакмици где нема скоро никакве шансе... За то време може да ради, ствара, усавршава се и гради свој живот. Ако постоји таква особа, појавиће се негде. Жена није најважнија ствар на свету, сори.

Expand  

Bas tako, i samo vidim koliko ovo drustvo nema empatije za ljude kao ja na osnovu onoga sto mi @Paradoksologijai ostale devojke pisu. 
Umesto da me savetuju kako bih mozda mogao da napravim selekciju izmedju dobrih i losih zena one me napadaju da sam deo zenomrzacke ideologije. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:44, Juanito рече

Нисам баш сигуран колико је за све о чему ти и Млађа говорите крив феминизам. Нарочито у Србији су цуре таквог понашања врло често потпуно ”традиционалних” погледа на полне улоге, а реално у Србији феминизам на општу популацију има утицај који тежи нули.

Expand  

Ja i ne krivim feminizam jer feminizam ne znaci nista generlano. On je politizacija zenske prirode. 
Ono sto je u politici trenutno korisno za zene - to je feminizam.

Ako je to pravo glasa (sto je normalno) to je feminizam.
Ako su to privilegije kvotama u privatnim kompanijama - onda je to feminizam.

Drugim reciam feminizam je politizacija trenutnog zenskog intresa, bez ikakvog detaljnog i kvalitetnog ideolsokog okvira. 

to je i razlog sto is feminizma vidimo i dobre i lose stvari.

Jer su nekad ti zenski interesi sasvim normalni i pravedni (pravo glasa) a nekad su apsolutno ludilo tipa poseban porez za muskarce. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:58, Млађони рече

Drugim reciam feminizam je politizacija trenutnog zenskog intresa, bez ikakvog detaljnog i kvalitetnog ideolsokog okvira. 

Expand  

Још горе, овај данашњи феминизам је само женски сексуални нагон који је тотално ван контроле.

Овај стари за право гласа итд. је ОК. Подржавам. Мада је питање који ће им право гласа кад их политика генерално уопште не интересује? Колико овде жена учествује на политичким темама? Мож на прсте да пребројиш. Већина каже "што губите време око нечега на шта немате утицај" - цитирам по сећању конкретну поруку са форума.

Него је то опет више та жеља да се петљаш у нешто само да би имао контролу над неким, иако те та област не интересује.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 21:11, Grizzly Adams рече

Још горе, овај данашњи феминизам је само женски сексуални нагон који је тотално ван контроле.

Овај стари за право гласа итд. је ОК. Подржавам. Мада је питање који ће им право гласа кад их политика генерално уопште не интересује? Колико овде жена учествује на политичким темама? Мож на прсте да пребројиш. Већина каже "што губите време око нечега на шта немате утицај" - цитирам по сећању конкретну поруку са форума.

Него је то опет више та жеља да се петљаш у нешто само да би имао контролу над неким, иако те та област не интересује.

Expand  

Meni je najsmesnije sto neki feministi u srbiji slave druga tita jer je zenama do pravo glasa...

Drug tito... dao zenama... pravo glasa.... za druga tita... :)) 

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 20:41, Grizzly Adams рече

Мој закључак је да је за то крив и одговоран феминизам

Expand  

Moj je da je krivo i odgovorno napuštanje tradicionalnih vrednosti, a da je feminizam samo jedna od projava toga, zapravo ideološki rat protiv njih.

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 21:13, Млађони рече

Meni je najsmesnije sto neki feministi u srbiji slave druga tita jer je zenama do pravo glasa...

Drug tito... dao zenama... pravo glasa.... za druga tita... :)) 

Expand  

Више га славе зато што је кастрирао мушкарце који су у његовом систему живели све до једног.

Свака мушка природна особина - независност, самосталност, предузимљивост, праводљубивост итд. - је потпуно супротна комунизму. Ту не мож да будеш мушко.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 21:18, Аурор рече

Moj je da je krivo i odgovorno napuštanje tradicionalnih vrednosti, a da je feminizam samo jedna od projava toga, zapravo ideološki rat protiv njih.

Expand  

Ne dvore više žene svoje muževe... Proklet bio Karađorđije i kum mu što nas povedoše u napredak, u Jevropu...

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2017. at 21:19, Ћириличар рече

Ne dvore više žene svoje muževe... 

Expand  

:))

Kad su to zene dvorile muzeve? 

Onda kada su muzevi radili po 12 sati za opasnim masinama i u teskim rudnicima, i ginuli ko muve na poslu? :D 

mislim da si propustio ovaj klip:

https://www.youtube.com/watch?v=IrfkoGCK0SE

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...