Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma Nije . Ja Samo da kazem da I mi zene znamo dosta toga da uradimo u kuci I okolo. Ponekad nas zivot primora da radimo Muske poslove.

Znam i ja sve moguce zenske, ali ne znam zasto uopste dijeliti poslove? :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Niko Nije savrsen, pa ni Ja. Pre 11 godina Sam Se udala iz ljubavi. Progledala Sam kroz dosta toga, Nije lep, Niti bogat Ali Nije bilo bitno. Bio Je dobar neko vreme a posle katastrofa. Sad Sam zrelija I Ne Padam na fore I price. Ovog puta sledim svoj instinkt I glavu. Bolje Je biti sama nego Samo da imas nekog. Ono sto Ja ocekujem od muskarca tesko da cu naici a I Ne trazim. Sve radim Sama I zivim Sama. Bog zna sta Je najbolje za mene. Kad zivis dugo sama I Ne znas kako Je ziveti u dvoje. Mozda Ne bih znala Sada. A sto Se muskarca tice , danas oni Su retko muskarci. Ima jih Ali to Su vecinom mamini sinovi. Ualeni I high maintenance Ko sto kazu ovde.

Polako T, nisu svi muskarci takvi, razumijem da ti je taj kreten, a mozda i neki prije njega nanio dosta bola i da ti je zbog toga teze da udjes u vezu ili kasnije brak sa nekim muskarcem, ali nisu bas svi muskarci mamini sinovi. Sad si zrelija, prosla si i bolna iskustva, naucila si lekciju i ukoliko se otvoris za nekog vjerovatno ce i on morati da se pomuci sto je i normalno jer je tesko omeksati srce povrijedjene zene i zadobiti njeno povjerenje koje je uslov za nesto ozbiljno. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Mozda se nisi meni obratila Snezo, ako jesi, molim vas ljudi nemojte procjenjivati osobe na forumu preko profilne fotografije :) . To se desilo vec ko zna koji put, ovaj covjek na mojoj slici je jedan od najvecih evolucionih biologa u XX vijeku, nije vec dugo medju zivima, a ja sam mnogo, mnogo mladji, hehehehehe, u dvadesetim :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Браво за питање.Тако треба, а не после да се питаш зашто лоше кува, па да се љутиш. Већина пре брака пита нешто друго , а не знаш ли да куваш, желиш ли више деце од једног, желиш ли и ти да радиш у браку...и остала озбиљна животна питања.Њих се тек касно сетимо, када је већ касно.После нема љутиш- једноставно ниси питао и добио си шта си добио. Ето и Трол се лепо изјаснила.Сад ако неко жели нешто супротно, нек иде даље, ал нека се касније не предомишља. Оно типа: Еее да сам био паметан да оженим онакву ко што беше она....Него добро да се размисли шта се хоће...(Ал' се ја расписааа :) )

Напомена: ово важи за оба пола!

Pre što potencijalni partner postavi pitanje - neka razmisli šta ima da ponudi. (neu materijalnom smislu) ☺
Подели на овим сајтовима

Mozda se nisi meni obratila Snezo, ako jesi, molim vas ljudi nemojte procjenjivati osobe na forumu preko profilne fotografije :) . To se desilo vec ko zna koji put, ovaj covjek na mojoj slici je jedan od najvecih evolucionih biologa u XX vijeku, nije vec dugo medju zivima, a ja sam mnogo, mnogo mladji, hehehehehe, u dvadesetim :)

Ubaci pravu sliku da te prepoznamo. Ili se ti to kriješ?
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pre što potencijalni partner postavi pitanje - neka razmisli šta ima da ponudi. (neu materijalnom smislu) ☺

Rekojh ja već, u vezi je samo kalkulacija neuništiva. Kako vidim čak i prije veze.

Sve se svodi na- dam ti, a koliko ti meni daš na to? Trampa.

Negdje je jedno mudro biće reklo da ljudi razmjenjuju potrebe i želje. Kalkulišu i trampe se. Tako svedosmo emocije na razmjenu.  Umjesto da iskreno kažu - Ja te razmjenljujem, kažu neiskreno - Ja te volim.

Подели на овим сајтовима

Rekojh ja već, u vezi je samo kalkulacija neuništiva. Kako vidim čak i prije veze.

Sve se svodi na- dam ti, a koliko ti meni daš na to? Trampa.

Negdje je jedno mudro biće reklo da ljudi razmjenjuju potrebe i želje. Kalkulišu i trampe se. Tako svedosmo jedni zajednicu na razmjenu. Umjesto da iskreno kažu - Ja te razmjenljujem, kažu neiskreno - Ja te volim.

Upravo to. Što da mene pita partner da li znam razvijati pitu. Kad je razvijem biće iznenađenje.☺
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Upravo to. Što da mene pita partner da li znam razvijati pitu. Kad je razvijem biće iznenađenje.☺

Da, gluposti. I mene takve stvari smaraju i odbijaju. Kao da traze kucnu pomocnicu. Aman.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Polako T, nisu svi muskarci takvi, razumijem da ti je taj kreten, a mozda i neki prije njega nanio dosta bola i da ti je zbog toga teze da udjes u vezu ili kasnije brak sa nekim muskarcem, ali nisu bas svi muskarci mamini sinovi. Sad si zrelija, prosla si i bolna iskustva, naucila si lekciju i ukoliko se otvoris za nekog vjerovatno ce i on morati da se pomuci sto je i normalno jer je tesko omeksati srce povrijedjene zene i zadobiti njeno povjerenje koje je uslov za nesto ozbiljno. :)

Pa jesam naucila zato sad znam da procenim muskarca. Nisam zatvorena za brak Ali mi Se Mahom udvaraju ozenjeni. Neverovatno, Ali istina. Meni Se gade takve osobe. A za pravu osobu ako Se sretnemo u redu, ako Ne opet u redu. Moj zivot Se Ne zasniva na Posto poto Imati nekog. Ko tako razmislja lose Ce proci

Подели на овим сајтовима

Ronaldo, bili ti spremio večeru, usisao kuću itd. Dok ja odem sa drugaricom na piće. I da tu činjenicu svojim drugarima saopštis? ☺

Da li me ti zezas? Pa ja radim sve moguce. Vise sam oprao puta sudove nego i jedna zena u mojoj kuci. Iskljucivo ja usisavam i niko drugi a zivim samo sa damama. Smijem da se pohvalim da sigurno godinama niko nije posle mene oprao tanjire, mada ja ne jedem ono sto jedu moji ukucani iz drugog razloga. E sad postoji drugi problem sa mnom i odnosom prema zenama, iznio sam ga u drugoj temi. Pa ja moje prijatelje koji su mahom svi ozenjeni upravo i tjeram da rade sve poslove, pomazem im vodim nekad djecu kod zubara, u skolu, tjeram i da budu vise sa porodicom. Mislim da su ti muskarci koji to ne smiju da kazu pred prijateljima jedne obicne tetkice, da ne iskoristim vulgarnu rijec koja pocinje sa p...... heheheheh. Masu puta sam ispratio majku, tetku i sestre( rodice) na neko turisticko putovanje u inostranstvo i posle detaljno raspremio kucu, generalno. E sad posto su kod nas muskarci razmazeni, pa ne znaju ni gace i za sebe da sklone to je druga prica i vecinom su neuredni i nisu u stanju da shvate da su im zene u PMS-u i zbog toga nisu bas najbolje razpolozene, jer hebiga ozenio sam se vise ne moram da se trudim, ni da mislim, majka ce cuvati djecu itd. Ali ima muskaraca koji su posveceni svojim zenama, ja ih znam, zato ne volim generalizacije, prijatelji su mi i mogu iskreno reci da su neki od njih i podviznici, rade posteno, vecinom privatno, bore se. Nije ovo nikakvo hvaljenje, mislim hvaliti se usisavanjem i ciscenjem prasine hehehehhe, vec realnost koju sam spreman da potvrdim u praksi, e sad sto su i ove banalne stvari nekome nevjerovatne, to je druga prica :)

Подели на овим сајтовима

Da li me ti zezas? Pa ja radim sve moguce. Vise sam oprao puta sudove nego i jedna zena u mojoj kuci. Iskljucivo ja usisavam i niko drugi a zivim samo sa damama. Smijem da se pohvalim da sigurno godinama niko nije posle mene oprao tanjire, mada ja ne jedem ono sto jedu moji ukucani iz drugog razloga. E sad postoji drugi problem sa mnom i odnosom prema zenama, iznio sam ga u drugoj temi. Pa ja moje prijatelje koji su mahom svi ozenjeni upravo i tjeram da rade sve poslove, pomazem im vodim nekad djecu kod zubara, u skolu, tjeram i da budu vise sa porodicom. Mislim da su ti muskarci koji to ne smiju da kazu pred prijateljima jedne obicne tetkice, da ne iskoristim vulgarnu rijec koja pocinje sa p...... heheheheh. Masu puta sam ispratio majku, tetku i sestre( rodice) na neko turisticko putovanje u inostranstvo i posle detaljno raspremio kucu, generalno. E sad posto su kod nas muskarci razmazeni, pa ne znaju ni gace i za sebe da sklone to je druga prica i vecinom su neuredni i nisu u stanju da shvate da su im zene u PMS-u i zbog toga nisu bas najbolje razpolozene, jer hebiga ozenio sam se vise ne moram da se trudim, ni da mislim, majka ce cuvati djecu itd. Ali ima muskaraca koji su posveceni svojim zenama, ja ih znam, zato ne volim generalizacije, prijatelji su mi i mogu iskreno reci da su neki od njih i podviznici, rade posteno, vecinom privatno, bore se. Nije ovo nikakvo hvaljenje, mislim hvaliti se usisavanjem i ciscenjem prasine hehehehhe, vec realnost koju sam spreman da potvrdim u praksi, e sad sto su i ove banalne stvari nekome nevjerovatne, to je druga prica :)

Htedoh da napisem svaka ti cast,pa shvatih da sam pala u odusevljenje na nesto sto bi trebalo da bude potpuno normalno,a zaista je stanje takvo da se odusevim kad to cujem koliko je retko!A da stvar bude kataklizmicna upravo su majke tih muskaraca od njih napravile takve muskarce a prosta je matematika zasto samo su varijacije na temu ili je samohrana ili previse zavisna ili je usamljena depresivna i jos hiljadu cuda...pa potsvesno ga upropasti da ne bude samosvestan hrabar covek,muz ,otac,jer takvog prvo teze ce bilo koja da prihvati duze ce biiti sa njom a drugo i ako ga prihvati uvek ce biti vezan za nju jer koja ce da zadovolji toliki kriterijum(iako potpuno bolestan i degenerisan)"paznje" prema maminom sinu.

ps. baci neku slicku na slike forumasa,moze i zamucena onako vise formalno,bas sam radoznala da vidimo bar malo nekog pravog gospodina ovde na zru :D

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...