Jump to content

T'pol

Члан
  • Број садржаја

    160
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О T'pol

  • Рођендан 04/06/1978

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Lakinaea

Скорашњи посетиоци профила

1722 посетилаца

T'pol's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

150

Форумска репутација

  1. Oce Savo blagoslovite, U vezi sam vec 5 meseca sa covekom i osecam duboku ljubav prema njemu. To je meni prvi muskarac posle mog razvoda pre 11 godina. Vec prvog meseca je poceo da me razocarava. Dopisuje se sa drugim zenama i odgovara na ljubavne poruke I brani svoje postupke. Ostavljala sam ga ali se ipak nekako spojimo ponovo I uvek neki novi sok sa njim. Smatram da iako nismo u braku da to nije u redu ponasanje. Covek je stvoren za jednu zenu i mora da postoje neke granice u vezi. Mislim da on nema osecaja jer da ima ne bi to radio meni. Zao mi je sto je takav I nece se promeniti. Slama me iznova, i uticalo je na moje zdravlje. Volela bih da mi Bog posalje pravog coveka da se ponovo udam, molite se za mene. Sanja
  2. T'pol

    Žene, kakve muškarce volite?

    ja cepam drva . i to ona velika, tovarila sam soder i gurala kolica.
  3. T'pol

    Žene, kakve muškarce volite?

    ja sam skoro mislila da sam naisla na Mog Justinijana. stalno me gledao, muvao se ispred kancelarije stalno. gledao me na ulici, ma svugde. meni se posvidjao i to prvi muskarac posle tolko dugo vremena,ukratko lose sam procenila. Da li ce doci moj Justinijan?
  4. T'pol

    Žene, kakve muškarce volite?

    da se ukljucim kasno na temu. ja volim muskarce koji znaju sta hocu, imaju neku predstavu o zeni sa kojom bi trebalo da podele zivot. hrabre, koji se ne plase sveta, koji su preduzimljivi i kad bi nasla jednog takvog da mi malo skine ovaj teret sa ledja da se odmorim malo. koji bi mi rekao ne brini se duso. a ja bi mu uzvratila za tu brigu i postovanje stostruko.
  5. umerenost a ne krajnost u svemu. centar ! voli svoje i postuj tudje. ja imam puno stranaca medju prijateljima. samo jedni su srbi. drugi su Australci, Indijci i Englezi. oni se ponose svojim i postuju tudje, mene, i ja njih.
  6. cinjenice o stanju Srbije jesu lose, zato sam potencirala na istoriju i moral, da se narod seti koje su prave vrednosti, ljudske i univerzalne. sve u svrhu ozivljavanja naroda kakav je bio pre dolazka komunista pa demokrata pa sad ex komunista i radikala/ nazadnjaka. koje se vrednosti propagiraju u podrzavanju riality show? kakva je razlika izmedju gledanja u komsijski prozor da se vidi sta se radi i onih budalastina na tv? pa zna se sta je voajerizam! to je nenormalno ljudsko ponasanje. narod je presao granicu gde je pomisljao na nebesku Srbiju. sad ne gleda gore nego pravac tv
  7. auuuu, super film, malo komplikovan ali je fenomenalan. orginalan. gledalA sam ga u velikom bioskopu 3 puta. imam bluray kod kuce. najbolja scena je kad se vracaju sa ledene planete i mora da se prikace na njihov maticni brod koji se vrti i tone prema atmosferi ledene planete. druga najbolja scena je kad prolaze kroz wormhole. pogledaj ga. muzika je fenomenalna. napisao je kompositor koji je pisao muziku za film Gladijator. i to mi je omiljen film.
  8. ja sam optimista da ce se to promeniti. eto ja sam htela 4 dece ali eto imam jedno. jedno je sigurno, ne gubim nadu. brojke se daju promeniti, buducnost nije ispisana a proslost ne smemo zaboraviti. jer narod koji se ne seca istorije i tradicije taj nece imati buducnost. opstanak jedne nacije i njenog identiteta zavisi od politicke, moralne i ljudske svesti tog naroda.
  9. ja jedem kao sto jedu moji kod kuce kao njihovi pre toga samo sto ne jedem gluten. pravim jela isto kao moji sa juga srbije. juce sam napravila musaku. sutra cu pasulj sa domacim kobasicama.
×
×
  • Креирај ново...