Jump to content

Жене постављају питања, мушкарци дају одговоре...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ето - од женских форумаша готивим (без неког редоследа - кога највише а кога најмање): ти, Драгана Милошевић, Џеси, Дијана,Рапсодија, Лапис, Биљана...(можда сам неког заборавио, извињавам се :-))

Pošto si me u dobro društvo metnuo, ne mogu da vjerujem da je ironija, kao naredni post; a opet, ne mogu da vjerujem ni da si ozbiljan, s obzirom na to da smo više puta ukrstili koplja, a što je  zbog ove moje uloge ispalo još i zvanično kritikovanje tvog kritikovanja.  

Al' da znaš, (ljudski, nezvanično), da si smorio kritikovanjem vo svjeh i svja :)

Подели на овим сајтовима

Priznajem da sam bila veoma kritična prema tebi kritičnom! :) Nisam gledala na to svijetlim okom, a s druge strane, uopšte nismo neistomišljenici, naprotiv. Ali ovde nešto stalno kuva i neko uvijek sabotira kvalitetne teme, tako da... Da nam je malo zdrave kritičnosti, pozitivne u formi...

Подели на овим сајтовима

Неодулучност.  

Jel to ono ja sam neodlucan pa ako si i ti onda bas nista nema od toga,jer ako si samo ti odlucan vec je problem(ovako ili onako) resen,zar ne? :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Jeste li sposobni da u partnerki vidite ono najbolje?Da je vidite u potencijalu,boljom nego sto trenutno jeste?Da joj vratite veru ako je pala,da je podignete i pridrzite kada joj je tesko i da je utesite,da  joj zavijete slomljeno krilo da moze opet visoko da leti?Da nosite bremena jedno drugome,u ovom slucaju vi njeno?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

А мислим да и девојке ова особина код мушкараца мноооого нервира.

Apsolutno.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Jel to ono ja sam neodlucan pa ako si i ti onda bas nista nema od toga,jer ako si samo ti odlucan vec je problem(ovako ili onako) resen,zar ne?

Ма кад се одлучи да следи твоје одлуке нема никаквих проблема ;)

Подели на овим сајтовима

Jeste li sposobni da u partnerki vidite ono najbolje?Da je vidite u potencijalu,boljom nego sto trenutno jeste?Da joj vratite veru ako je pala,da je podignete i pridrzite kada joj je tesko i da je utesite,da  joj zavijete slomljeno krilo da moze opet visoko da leti?Da nosite bremena jedno drugome,u ovom slucaju vi njeno?

Pa ako ne vidim sebe u njoj, onda su ovo sitnice, koje ne mogu ni da primetim, jer imam veći problem.

A ako vidim sebe u njoj, onda imam zadatak da sve u njoj vidim,volim,menjam kao samoga sebe, odnosno dvoje postaju jedno. Dakle sve to što si navela.

Ako me razumeš šta hoću da ti kažem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли сам способан, али сам се трудио да препознам оно најбоље, да утешим, охрабрим... Мислим да је то и суштина праве везе.

Подели на овим сајтовима

Мислим да се ово зове подршка.

Подели на овим сајтовима

Glupo je da vas pitam zasto ste tolike gnjide? Ali, ono... zasto? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Почео сам да пишем адекватан одговор, па сам обрисао.

Рецимо то овако - може нам се. Ја лично највише волим да некога упропастим, емотивно и физички, па подвијем реп и збришем.

Da li hrcete u snu ?

Који си ти геније, невероватно  :)) 

Подели на овим сајтовима

Zato što ste vi veštice :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Da,isključivo je gledam iz eshatološke perpsektive,kao anđela. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Zato što ste vi veštice :ani_biggrin:

Па када нам сломе крила, ми морамо да наставимо на нечему да летимо, обично је то метла. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...