Ћириличар Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 1 hour ago, kopitar рече Ja nisam nikog protjerao , dok mene jesu iz Bosanske Posavine. И фамилију мог прађеда су усташе преклале на крсну Славу из чиста мира, да су само дјеца остала која нису била у кући тада. Па шта с тим? Да ли то оправдава злочине над несрбима у мом крају? Да ли то што си ти протјеран из Посавине оправдава протјеривање и убијање Срба? Не оправдава. Према теби је извршен злочин као што је извршен и према Србима. И сви имамо избор или да осудимо све злочине или да се дуримо к'о дјеца у обданишту и кријемо и оправдавано злочине "наших" само како бисмо "њима" напакостили. И ако се ради ово друго, што ти управо радиш, онда се губи сваки морални легитимитет за држање придика злочинима друге стране, јер си постао исти као они против којих се "бориш". Вилер Текс and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече Za Sarajevo treba pitati BiH vlasti. A nema tamo baš nešto ni Hrvata. U Hercegovini je bilo protjerivanja. Dobro činjenica je da su u BiH Hrvati izvukli najdeblji kraj. То исто причају и Срби и муслимани. Исто чињеница кад оби причају, само свако о себи. А за ваш третман можеш да се захвалиш онима који су вас водили и који су вас увели у ту федерацију где сте жртвовани зарад "виших интереса" и сада мајоризовани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 3 минута, Вилер Текс рече Срби кривци за рат. Ko je kriv? Hrvati...Muslimani ,svi skupa, Amerikanci. Neko mora snositi veću odgovornost. Ko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 1 hour ago, RYLAH рече То исто причају и Срби и муслимани. Исто чињеница кад оби причају, само свако о себи. А за ваш третман можеш да се захвалиш онима који су вас водили и који су вас увели у ту федерацију где сте жртвовани зарад "виших интереса" и сада мајоризовани. А ми бисмо их радо подржали у стварању Херцег-Босне као трећег ентитета чак. Без оклијевања. Онда Бошњаци могу мачку о реп окачити своје снове о доминацији у БиХ и натјерати их да можда почну макар мало сарађивати и нормално се понашати ( но онда би био проблем како скинути ДОдика са власти, јер би та будалетина наставила да дува у националну прдаљку и након тога... ). RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 2 минута, kopitar рече Ko je kriv? Hrvati...Muslimani ,svi skupa, Amerikanci. Neko mora snositi veću odgovornost. Ko? Биће да су Срби. Срби одбили Кутиљеров план, Срби напали сами себе у Хрватској, Срби почели да пуцају по БиХ, Срби хтели на силу да се отцепе без да другима дају право на самоопредељење... Стварно су звери ти Срби. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 5 минута, kopitar рече Ko je kriv? Hrvati...Muslimani ,svi skupa, Amerikanci. Neko mora snositi veću odgovornost. Ko? Мржња према Србима која је гајена међу Хрватима. Остало су били алати. Та мржња се гајила још пре 1941... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 6 минута, RYLAH рече А за ваш третман можеш да се захвалиш онима који су вас водили и који су вас увели у ту федерацију где сте жртвовани зарад "виших интереса" и сада мајоризовани. Ma znam ... ne žalim se ja na svoju sudbinu. Odgovaram više onima koji su veliki Srbi , Hrvati ... a nisu ništa na svojoj koži osjetili. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 6 минута, RYLAH рече Биће да су Срби. Срби одбили Кутиљеров план, Срби напали сами себе у Хрватској, Срби почели да пуцају по БиХ, Срби хтели на силу да се отцепе без да другима дају право на самоопредељење... Стварно су звери ти Срби. Eto zašto je meni lakše razgovarati sa tetom Sonjom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече Eto zašto je meni lakše razgovarati sa tetom Sonjom... Много лакше кад немаш неког ко је искрен или понешто зна. Али тај те мрзи, за разлику од оног ко је спреман на искрен разговор. Да смо причали о злочинцима са српске стране, ја могу само да се поносим што смо се ми са својим злочинима и злочинцима суочили и разрачунали, за разлику од свих око нас. Али зато што сам за обрачун са онима који су окрвавили руке одакке год да су, не значи да ћу да ћутим на лажи. Ћириличар and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 28 минута, kopitar рече Ja nisam nikog protjerao , dok mene jesu iz Bosanske Posavine. Аааа саћу да ложим попа како ми је протерао гарија са форума! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече Eto zašto je meni lakše razgovarati sa tetom Sonjom... А боље би ти било да схватиш да Хрвати доживљавају као националног јунака Анту Старчевића чија се политика засниивала на мржњи према Србима. Теже је,ал истина ослобађа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 17 минута, Жељко рече Аааа саћу да ложим попа како ми је протерао гарија са форума! Lako se tebi zezat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 1 минут, kopitar рече Lako se tebi zezat Па човече, шта да ради, кад дођеш на форум православих Срба и кажеш Срби су криви за рат? Па релано треба ти се смејати, надам се да нисмо џаба писали све ово малопре. Ако јесмо, боље би било да смо се зафркавали на рачун твоје љубави према Соњи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 пре 19 минута, Вилер Текс рече А боље би ти било да схватиш да Хрвати доживљавају као националног јунака Анту Старчевића чија се политика засниивала на мржњи према Србима. Теже је,ал истина ослобађа. Ne znam baš puno o njemu..Meni je Ivo Lola Ribar zakon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече Ne znam baš puno o njemu..Meni je Ivo Lola Ribar zakon. Е па требао би да научиш, он вам је отац нације на неки начин. Ако је неко на новчаници онда је битан за ту државу. Ако је тај битан лик је творац правашких идеја и мржње према Србима. Е кад кренеш одатле онда ћеш доћи до много занимљивих ствари...Па и до Пилипенде Симе Матавуља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука