Jump to content

Kojoj kategoriji ljubitelja alkohola pripadate?

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Иначе спадам у групу којој се повраћа при самој помисли на алкохол :stadaradim:У стању сам да се напијем од бомбоне из бомбоњере :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ne valja vam ovo nista,cim ja po ovim proracunima pucam jos minimum tri mesta iznad Hajda.A u drustvu vazim za pristojnog tipa kad se uradim ko letva.O kolegama iz manastirske druzine da i ne govorim. :) 

What on earth can you do with a degree in theology?

Подели на овим сајтовима

Ja spadam u neki podtip,neki supermocni i mnogogovorljivi,nekako postanem inteligentnija i dobijam sjajne ideje...poput...:-) Nekad bese... Vise se ne pripoveda.

:351780:

Подели на овим сајтовима

@@Arsenija, да долазиш чешће. Забринуо сам се што те нема. Узгред, шта ће теби алкохол? :)))

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Sta, kao, samo sam ja Hajd (i to retko)?

Не брини, ниси једини Хајд. :)

Углавном Мери Попинс. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

i.jpg

Мотриша, Мотриша, од првог дана када сам те видео знао сам да си дама са стилом...  :)

Молим те, обрати пажњу на овај избачени мали прстић, право дамски ....Но, нисам мислила на то кад сам рекла катеорија Здравко Чолић. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Мислим да сам то већ негдје и писала, али ево опет. Не пијем алкохол. Уопште. Гутљај црног вина за Божић и Васкрс и то је то. Могу попити и чашу неког радлера за вријеме љетних врућих дана, али само чашу у периоду од мјесец дана :)

Покушала сам ја попити и више од гутљаја, али мој организам то не подноси. Једноставно се отрујем од алкохола и завршим у болници. А што се тиче веселости у друштву, за то ми не треба алкохол. По природи сам весела :)

'ајд ж  :pivo:   :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@@Arsenija, да долазиш чешће. Забринуо сам се што те нема. Узгред, шта ће теби алкохол? :)))

Uzgred,ne znam o cemu govoris.Svasta.Ja?Nikad probala.Cuj,bezobrazluk...sta ce meni alkohol,pa sigurno je fora da pijem neki juvitanin sok...Ja imam godine,covece...Godine zivota i iskustva.Meni ne pristaje nista tog kroja.Ja ne pijem da zaboravim,pijem da prezivim sto te vise ne volim...Ima jedna anegdota koju cesto prepricavamo-njena srz je-"Pustite mene,ja znadem sta radim".Salim se malo,ne pijem uopste i godinama u nazad ne izlazim nigde,odbila sam da idem u Grcku sa pravom ekipom,ali mi je bilo skroz jadno da budem sedmo prase,dosla sam na selo da berem sljive...i takooo.Nemam nista da citam,sve sam procitala,tv hvata samo sandzak kanale,sigurno 5 muslimanskih kanala,internet imam,ne znam kako,na ovom sluzbenom telefonu sve je moguce,sta da vam kazem osim-Ziv si Milaneee...ili Aj ziveli! Aj,..kuc...,Bog ti dao zdravlje. :-D

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...