Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Među nama rečeno taj Ukrajinac s kojim se znam s panslavizma bi najradije sve alkoholike slao u Sibir a recidiviste izvodio pred streljački stroj kao za vrijeme Staljina, no jedino što tada to nije bilo zbog alkohola.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif 319.gif 319.gif smej.gif

Jeli bre, jel vi, rimokatolicki popovi imate i predmet "Dobro zezanje" na toj vasoj skoli?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Među nama rečeno taj Ukrajinac s kojim se znam s panslavizma bi najradije sve alkoholike slao u Sibir a recidiviste izvodio pred streljački stroj kao za vrijeme Staljina, no jedino što tada to nije bilo zbog alkohola.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif 319.gif 319.gif smej.gif

Jeli bre, jel vi, rimokatolicki popovi imate i predmet "Dobro zezanje" na toj vasoj skoli?

...kto nepije s nami, pije proti nám

Подели на овим сајтовима

...kto nepije s nami, pije proti nám

Ha ha ha! Pa to su nasi zajednicki preci,barem imamo nesto zajednicko.Ovo je za mene najjaci dokaz za evoluciju.

319.gif 319.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Abstinentska Himna - Dobro živim, abstinujem, a ti isto, a ti isto!  0110_hahaha

Píseň „Dobře žiju, abstinuju" česky, slovensky, rusky, německy a anglicky

to se svi češki i slovački alkoholici moraju naučiti pjevat kad ih prime na odvikavajuću terapiju, pjevaju je svaki dan

ujutro na smotri, otkako su je preveli na ruski, njemački i engleski pjeva se svuda po cijelom svijetu, i u Srbiji možda

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

E ovo je pravoslavac! :cheesy:

Duni Vjetre Preko Jetre

Baja Mali Knindza - Alkos

A i braca Rusi,da ne zaboravimo predvodnike  greengrin

319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 29dz8zk :tornado: :tornado: smej.gif smej.gif :) smej.gif kolo2 nasznak9877777777777777777 .smeha. I na krajuuu fmqmtx

Подели на овим сајтовима

Licno smatram,a verujem da i dosta vas slicno misli da je koriscenje rakije u veri vise nego uzasno.Prekrstiti se,a zatim potegnuti flasu rakije je po meni katastrofalno i licno smatram da taj "vernik" pljuje na veru i Hrista tim cinom.Jako je zalosno sto je kod Srba zaziveo taj obicaj da se u dvoristu Crkve (bar je tako u dijaspori) kad je neki praznik ljudi prekrste,a zatim nategnu flasu rakije.....Kakve veze ima rakija sa verom?I ne samo da nema veze,nego je to u surotnosti sa verom,a pogotovu se na veru pljuje kad se osenis krstom,a onda nategnes rakiju......a nemali broj tih "vernika" nakon toga i Boga opsuje,pa samim tim mogu da se nadovezem na onu temu koju sam pre nekoliko dana postavio koliko zaopravo ima Pravoslavaca od ukupnog broja izjasnjenih

U ovome se slažem sa tobom, zaista je taj "običaj" više nego odvratan confused1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...