Milan Nikolic Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Можда је поп геј To sam i ja odmah pomislio. Баба је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Можда је поп геј, навијач, националиста?! RYLAH, Никола Поповић, lab_man and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 To sam i ja odmah pomislio. Зна Жељко посо. Саш да видиш како се развија тема са још учесника JESSY, Н И Н Е, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Po naslovu sam pomislila da je Kurir objavio, posle kad procitah videh Alo....jos gore.... Ko ce ga znati...100 ljudi 100 cudi...pa i svestenici su samo ljudi...i kao takvi skloni svim ljudskim slabostima, tako da... mozda je malo preuvelicano, tu i tamo....ali svakako treba okrenuti i drugu starnu medalje... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 To sam i ja odmah pomislio. Рецимо знам једног попа, има чопор деце, фолира се да је воли, али је заправо геј. Без обзира на сву фолиражу свађе су непрестане. Не знам да ли има туче, мислим да нема. Ја то просто објаснио: Он жемско, она жемско, свађају се ко две стрине. JESSY, Ignjatije, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Можда је поп геј, навијач, националиста?! Hevi metalac, bajker...!? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Hevi metalac Шта сад то значи ,металац је синоним да се бије жена, е свашта... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Znam ja za jedan sličan slučaj, veliki je problem što se žene često udaju za mantiju ili profesiju, muškarci najčešće padaju na fizičku atraktivnost ili pare. Ne pokušavam da opravdam, smatram da je vrlo važno da ljudi budu emocionalno pismeni i da su sposobni da pročitaju tudju ličnost a ne da budu zaslepljeni nečijim novcem, fizičkom lepotom, profesijom pa posle samo problemi. Nije poenta udati se za mantiju kako bi se porodica obradovala i ponosila i kako bi nam automatsaki porastao ugled u društvu. Баба and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Шта сад то значи ,металац је синоним да се бије жена, е свашта... Ма неее, то је само да се укључи још неко у диван Баба, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Znam ja za jedan sličan slučaj, veliki je problem što se žene često udaju za mantiju ili profesiju, muškarci najčešće padaju na fizičku atraktivnost ili pare. Ne pokušavam da opravdam, smatram da je vrlo važno da ljudi budu emocionalno pismeni i da su sposobni da pročitaju tudju ličnost a ne da budu zaslepljeni nečijim novcem, fizičkom lepotom, profesijom pa posle samo problemi. Nije poenta udati se za mantiju kako bi se porodica obradovala i ponosila i kako bi nam automatsaki porastao ugled u društvu. Hteo sam ovo da preskočim i da malo tema ide u gej pravcu, a kasnije ovo dubacima jer je uglavnom ovo poenta priče. Al ovaj zli Bićko nesposoban za marketing, s neba pa u rebra. Sad možemo zaključati temu. Данче*, RYLAH and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Ма неее... ...i nije ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Hevi metalac, bajker...!? ćelav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Професија нема везе с тим каква је ко личност. Случајно сам био на прегледу кад је љекара назвала супруга да га нешто приупита, а он је упутио салву увреда и прекинуо везу,. Онда ми после пар минута мртав-ладан рекао као му је тражила 300 динара за нешто и он јој оставио 500 и она га сад прекида да пита шта да ради с вишком. И питао ме да ми је све јасно :.mislise. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Po naslovu sam pomislila da je Kurir objavio, posle kad procitah videh Alo....jos gore.... možda je pop novinar Blica, ili ALO novina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Професија нема везе с тим каква је ко личност. Случајно сам био на прегледу кад је љекара назвала супруга да га нешто приупита, а он је упутио салву увреда и прекинуо везу,. Онда ми после пар минута мртав-ладан рекао као му је тражила 300 динара за нешто и он јој оставио 500 и она га сад прекида да пита шта да ради с вишком. И питао ме да ми је све јасно :.mislise. Ja upoznam jednog novinara, zapravo vlasnika jednih novina koje su Slobi Miloševiću vo vremja ono i njegovom režimu bile sinonim za opoziciju,izdaju, i žutaće. Znači to su one progresivne novine koje se zalažu za emancipaciju žena, za ljucka prava, za ovo ono itd Elem lika zove žena da nešto pita, on se isto tako izdere na nju i veli: "Nemoj sad kad dođem kući da ručak bude leden, znaš kad dolazim, a neću ni da bude vreo, jel jasno?!" Kako ta žena postiže tu idealnu temperaturu ručka ja zaista ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука