Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Ne znam da li znate ali jedna, mogli bismo reći osnovna podela parfema je na dizajnerske i niche parfeme.

Prvi su, sama naziv kaže, kreacija poznatih dizajnera koji sem parfema prave i svašta drugo, garderobu itd To su masovno upotrebljavani i dobro poznati parfemi.

Druga kategorija niche mirisa je ....iskoristiću sledeće objašnjenje: "Niche je francuska reč, koja označava skriveni prostor ili kabinu. Kada se govori o parfemima „niche“ atribut se koristi za male parfemske kuće, koji obavljaju samostalnu delatnost u kojima parfimeri rade sa specijalnim komponentama i uživaju u potpunoj umetničkoj slobodi."

"Za razliku od velikih kompanija za proizvodnju parfema, koji danas ne angažuju sopstvenog parfimera, nego se parfemi proizvode u velikim firmama u skladu sa marketinškim pravilima i raznim ispitivanjima, „Niche“ parfemske kuće nisu strogo ograničene sa PR-om i budžetom. Šta ovo zapravo znači? Kada neka velika parfemska kuća, kako bi zadovoljila potrebe tržišta odluči da predstavi neku novu kolekciju mirisa, sačinjenu od 3-4 glavnih komponenti, koji treba da zadovolje atribute ženstveno sladak, zavodljivo začinski i citrusno osvežavajući, parfimer ima vezane ruke. Naravno, to ne znači da ovi parfemi nisu dobri, naprotiv. Kako segment „niche“ parfema u svojoj ponudi ima parfeme, koji nisu ograničeni cenom, za njih je karakteristično da se uglavnom prave od najkvalitetnijih sastojaka, stoga im je i cena mnogo veća, a u njima su često prisutne komponente, koji se izostavljaju iz parfema proizvedenih masovnom proizvodnjom. "

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ajao gde me nađoste!!girl_smiley

OBOŽAVAM! Ja sam jedna od onih kojima i domestos dobro miriše :ani_biggrin: i verujem da imam OKP jer ne prestajem da ih skupljam.. Mojih top10:

1. Crystal Noir - Versace (ima li još neko utisak da u ovom parfemu ima kokosa, iako ga nema u sastojcima?)

2. Lou Lou Chacarel (parfem za zauvek...)

3. Guci II

4. Roberto Cavali Paradiso (miriše na okean, na čisto, a pri tom meko i ženstveno...)

5. Euphoria Calvin Klein

6. Gucci Guilty Intense

7. Jil Sander Sun (ne mogu uvek da ga koristim, ali ne mogu ni bez njega)

8. Gabriela Sabbatini - Gabriela, onaj klasičan, savršen parfem!! 

9. Jean Paul Gaultier Classic

10. L'erbolario Iris

:1319_womens:

p.s. menjate li se parfemima ovde?

• Волим 1

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Debora рече

I ne znam gde kupujete parfeme, ja u parfimeriju uđem samo da testiram.

Sve na netu kupujem i to jako povoljno i original. Ako treba preporuka, tu sam :)

Imaš dve pouzdane online parfimerije, u smislu da prodaju originalne parfeme. Tamo su ti cene nekad i 50% niže od onoh u parfimerijama.

Подели на овим сајтовима

@Broken

Znam za te dve parfimerije, tu kupujem ponekad. :) Međutim, kad se uželim nekog parfema a ne kupuje mi se cela militraža, kupim trošen original i baš sam zadovoljna što postoje i takve opcijegirl_smiley

primera radi, kupila sam (staviću i cene i militraže i slike sa kodovima):

Gucci Rush, tester, u boci od 75ml bilo je 20ml, kupila sam za 900 din:ani_biggrin:

20161014_183924.jpg

20161014_183941.jpg

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Može se proveriti i kod, a i sam izgled boce ne može slagati da li je original ili ne. Znam dakle za te dve parfimerije online, znam za jednog 100% pouzdanog prodavca na kupujem/prodajem sajtu koji je čak i od tih parfimerija povoljniji :) (novi parfemi su u pitanju naravno, ima i testera), i znam za gomilu online prodavaca koji prodaju ovako korišćene parfeme a da su 100% pouzdani. I jako mi odgovara ta varijanta, znaš kad bih sebi mogla da dozvolim luksuz da imam na koži original Gucci Rush, pa posle 7 dana Euphoriu, pa Versace.. jedino da imam platu oko 1.000 eu,  a nemam.

S druge strane, hoću i želim samo originale da koristim, tako da mi je ova varijanta SAVRŠENA.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...