Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Dobra! Dobra kolekcija, imaš ukusa!

Posebno mi se dopada tvoj izbor Angel i Fanhrenheit. Podseti me: crna boca sa zlatnim čepom je?...

Jesi probao Le Male Gaultier? :) žene ga obožavaju, a preporučila bih ti i Versace Blue Jeans na osnovu ovoga što vidim... (ala je to parfem...!)

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Evo i moje kolekcije, mada sam imala mnogo više, rasprodala sam :D

Ovo sa strane u malim bočicama su dekanti (volite li dekante?)... I tri muška, moj dragi nije neki ljubitelj, obično ga jurim po kući i prskam za njim :D Le Male Gaultier, XY Hugo Boss i Burberry Brit.

20161014_194456.jpg

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Debora рече

Dobra! Dobra kolekcija, imaš ukusa!

Posebno mi se dopada tvoj izbor Angel i Fanhrenheit. Podseti me: crna boca sa zlatnim čepom je?...

Jesi probao Le Male Gaultier? :) žene ga obožavaju, a preporučila bih ti i Versace Blue Jeans na osnovu ovoga što vidim... (ala je to parfem...!)

Crna boca sa zlatnim čepom je The Enchanted forest iz niche kuće Vagabond prince. Oni imaju samo četiri parfema za sad i ovde se ne mogu kupiti. Ja sam ga dobio kao nagradu na jednom foto konkursu za najbolju fotografiju parfema. Inače sam ga birao za svoju gospodju i ona ga nosi...mada su ga odredili kao unisex. Inspirisan ruskom šumom. Posle ću ti staviti sliku.

Angel je ustvari A*men flanker Pure shot...svež, letnji miris. La Male znam, nisam ga nikad imao, Blue jeans takodje. Nije valjda da žene primećuju parfeme na muškarcu ? :D

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Debora рече

Evo i moje kolekcije, mada sam imala mnogo više, rasprodala sam :D

Ovo sa strane u malim bočicama su dekanti (volite li dekante?)... I tri muška, moj dragi nije neki ljubitelj, obično ga jurim po kući i prskam za njim :D Le Male Gaultier, XY Hugo Boss i Burberry Brit.

20161014_194456.jpg

Prepoznajem 3-4 parfema...Joop, Euphoria CK, Brit, Gucci guilty, Crystal Noir....

Ovo su ti semplići okolo ?

Подели на овим сајтовима

@Broken

prvi put čujem za Enchanted forest, a deluje baš zanimljivo :) Primećuju žene parfeme na muškarcu, itekako!! Recimo za ovaj Le Male nema žene koja nije pitala koji je parfem, i kako je lep i kako je sexy :D Nije muževan u smislu one oštrine... nema ni "o" od oštrine u njemu, ali je tako... ne znam, fenomenalan, seti se pa probaj negde ako budeš imao prilike, a pogotovo pokaži ženi, nema šanse da joj se ne svidi! :D meni se toliko dopada da se ponekad i ja naprskam sa njim.

Versace Blue Jeans je parfem na koji devojke otkidaju.

Ostali parfemi u mojoj kolekciji su: Lou Lou Chacarel, YSL Manifesto, Escada Turquise Summer i Escada Moon Sparkle, Christian Dior Dune, Jil Sander Sun, Lancome Poeme, Gabriela Sabatini, Laura Biagoti Roma, ona tri što sam slikala: Madona Truth or Dare Naked, Gucci Rush i Euphoria ( i tri muška: Le male, Burberry Brit i XY Hugo Boss), a okolo nisu semplići :) To su dekanti.

Za one koji ne znaju, dekant je kad preručiš (naprskaš parfem) u manju bočicu. Obično to dobijam na poklon od drugarica ili se menjam sa njima, jer ako imam 100ml nekog parfema, realno: kad ću ja to potrošiti... pa tako prespem u manju bočicu i dam drugarici dekant, a i ona meni :) I to je super stvarno, jer imaš 10, 20ml parfema koje rado potrošiš, a ako ti se baš dopadne neki od tih, onda kupiš.

Od dekanata imam: joj.. otprilike: Shizeido Zen (beli), Jacomo Antrachite, Cerruti 1881, Madona Truth or Dare (maltene isti kao Versace Blonde odličan, Madonina dva parfema su luda po auri i trajnosti!), JLO Glow, Deci Deli Nina Ricci, Armani Code, Chanel 5, Mandarina Duck Rouge Intense, Givenchy Ysatis, L'erbolario Ambraliquida, Betinna Barty Vanilla, Roberto Cavali Paradiso, i minijatura Kenzo Summer.

Huh.

Imam OKP, znam..

edit: imam i dekant divnooog parfema zove se Красная Москва (Red Moscow Krasnaya Moskva Novaya Zarya), predivno nešto... to mi je dekantić koji čuvam kad padne sneg, a ja se ušuškam pod ćebe sa šoljom tople kafe... za tad ga čuvam :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Debora рече

Jesam, ali retko zalazim tamo.. :)

Realno, tamo sve o parfemima moze da se sazna i nabavi. Ja sam tamo bio mnogo aktivan godinama, sve do pre par meseci. Ako odes reci da ih je pozdravio Broken...verovatno ce te kamenovati. :D

Znas sta je problem sa Le Male ? Osakacen je reformulacijama i sad bez obzira na lep miris meni ne treba jer su mu performanse katastrofa. Probavao sam ga vise puta.

Подели на овим сајтовима

Toliko nisam u fazonu parfema (gotovo isključivo dezodoransi reskog mirisa, često 'muški'), da imam parfem koji je moja pokojna majka nasledila od moje pokojne bake. I jedino njega nekad volim da stavim, podseća me na žensku liniju familije. Čak mi je postao neka vrsta psihološke potpore u bitnijim i težim trenucima :)

gloria-vanderbilt-perfume.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

21 hours ago, Broken рече

Realno, tamo sve o parfemima moze da se sazna i nabavi. Ja sam tamo bio mnogo aktivan godinama, sve do pre par meseci. Ako odes reci da ih je pozdravio Broken...verovatno ce te kamenovati. :D

Znas sta je problem sa Le Male ? Osakacen je reformulacijama i sad bez obzira na lep miris meni ne treba jer su mu performanse katastrofa. Probavao sam ga vise puta.

Moja prva razmena parfema je bila na punom mirisu, a prvi put kad sam otkrila sajt i forum dobila sam parfem u nagradnoj igri :ani_biggrin: Davno je to bilo... Odličan sajt.

Verovaću ti ovo za reformulacije jer je muški parfem pa znaš bolje, ali on meni miriše dobro i kad je kopija u pitanju... predivan...

@Paradoksologija

divno :) I parfem je prelep, njega sam dugo koristila.

Kad si već pomenula... ja imam neki stari parfem, mislim da je kupljen na pijaci, davno... njega je moja pokojna baka koristila. I kad je preminula, ja sam uzela sa police taj parfem. Stoji mi među nekim starim stvarima, ne otvaram ga. Ali nekad kad mi bude teško (ovde ćeš me razumeti) :), samo otvorim bočicu i udahnem ga i moja baka je tu.

Mirisi su čudo. Bude sećanja.. kao male bočice sa sećanjima koja ne blede. Retko kad mi se desilo da mogu jedan parfem da koristim dva puta, baš iz tog razloga.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...