Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Начула сам да је феноменалан, следећи на листи /не мојој, синовљевој/ :)

o.35489.png

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Ja uopšte ne koristim parfem. Kako biste me ubedili da treba da počnem?

Paaaaaa, žene vole kada muškarci dobro mirišu. :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Иначе, моји другови су некада пре изласка свраћали у ону велику парфимерију у Кнезу и немилице се прскали оним отужним ЖПГ парфемом, тестер у флаши(ци) у облику мушког торзоа стајао на сред радње...те тако и ти Иване, заређај по парфимеријама, нашљапај се за џ, можда ти се неки и свиди. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Иван ♪♫ рече

Ja uopšte ne koristim parfem. Kako biste me ubedili da treba da počnem?

Ja takodje do pre 5 godina nikad nisam stavio neki miris na sebe. Preko supruge otkrijem neki parfemski forum. Ucestvujem samo na off topic zezanju jer o parfemima nemam pojma i onda malo po malo pocnem da otkrivam mirise. Smatram da je kreiranje parfema umetnost. Uklopiti razlicite mirisne note (sastojke) u mirisnu kompoziciju je umetnost. Onda razvoj mirisa od tzv. otvaranja do drydowna ume da bude cudesan. Kao da naneses jedan miris koji se vremenom transformise u neki potpuno drugi. Svasta tu ima... :D

Dakle, nije toliko (bar meni) bitno da sad lepo mirises nego uzivanje u samom mirisu...kao sto se uziva u lepoj muzici, nekim vizuelnim umetnickim delima i sl.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Dakle, nije toliko (bar meni) bitno da sad lepo mirises nego uzivanje u samom mirisu...kao sto se uziva u lepoj muzici, nekim vizuelnim umetnickim delima i sl.

Додуше, увек откријемо да, ипак, ти тако лепо миришеш. :)))

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Тихон рече

Додуше, увек откријемо да, ипак, ти тако лепо миришеш. :)))

Pa da...jer da bih uživao u mirisu moraš da se namirišeš. I nda analiziraš...pratiš razvoj.  To ti je kao da staviš slušalice na uši i pustiš svoju omiljenu muziku dok šetaš.

Подели на овим сајтовима

Омиљени парфем је мирис њене коже после туширања, када легне поред мене...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Мени је дефинитивно нај Хуго Бос - Фем.

hugo-boss-femme-for-women.jpg

Сад користим овај:

61Xe0257wVL._SY355_.jpg

А нису ми лоши ни:
Versace_Yellow_Diamond_10_Women_Retail_500X500.JPG

1715.jpg

Размишљала сам да пробам неки од Дејзи парфема Марка Јакобса. Има ли неко искуства са њима? Препоруке?

Подели на овим сајтовима

• Гости

paco-rabanne-invictus-100ml-muski-parfem

Добио сам овај парфем, наравно оргинал... У... страшан је. Критичари кажу да је онако као гумене бомбоне, али то није истина... За сада сам одушевљен, данас сам га носио, још се осећа та фантастична аура која касније добија неки невероватан мирис, прелеп.

По мени, поред XS classic, најбољи Paco Rabane. One Million ми је превише досадан... Овај је врх, препоручујем га.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...