Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

8 minutes ago, Ayla рече

@Јелена011, ja tebe volim :D :bighug:

Volim i ja tebe nezna duso, rekoh ti ja, taliban :D

:sunce:

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ima neki koji osetim ponekad na ženi u prolazu. Ne znam koji je, ali kad prodje žena i ostavi trag za sobom, oduševi me. Nije čak ni neki da padneš na zadnjicu, ali mi probudi lepu emociju. Naravno, nikad nisam pitala koji je da ne delujem kao manijak koji njuška žene u prolazu. Ako ikad saznam koji je, kupujem koliko god da kosta. Takva emocija nema cenu.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Ayla рече

@Нифада, gdje si ga našla? Zadnjh 7 god ne mogu doć do  Champs Elysees. Imala sam i kupku i toaletnu vodu...predivan. 

Ех,ко каже да сам га нашла,само чезнем за тим парфемом,слажем се ,предиван је.И ја сам га имала пре десетак година.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Нифада рече

Ех,ко каже да сам га нашла,само чезнем за тим парфемом,слажем се ,предиван је.И ја сам га имала пре десетак година.

Има сигурно бољих парфема,али тај ми је најлепши од оних које сам користила.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Kuku, zene blago vama kad to mozete :)

Nije da nisam probala, stvarno jesam, al ja kad namazem kupku potrosim ceo bojler da se sperem, sve imam osecaj da sam masna. Sve osim sapuna me iritira u mozak, nemam osecaj da sam,se okupala, samo umazala stroku :D

Moram da vam priznam, imam dva neka izlapela parfema u kuci, jedan jos cini mi se s pocetka,faksa, drugi od pre dakle sest i kusur sa veridbe...ni do pola potroseni stoje, strasno. Tesi me da alkohol ne moze da se kvari,a? :D

Svaka vama cast, moj dragi voli parfeme, znam da smo zajedno nekoliko puta isli kod onog deke parfemdzije u kralja petra valjda, sto jos uvek cak i jedini rucno pravi parfeme, i sve je to meni divno i romanticno al ne na meni :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

52 minutes ago, Arsenija рече

... dok neki teski parfemi dave ... 

Ti teskasi su najbolji za zimu na otvorenom uz umereno doziranje. Onda su super. Jedan parfem moze neverovatno razlicito da se ponasa u zavisnosti od temperature, vlaznosti...onda koze ( ne mislim na zivotinju) na koju se nanosi parfem.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јелена011 рече

Kuku, zene blago vama kad to mozete :)

Nije da nisam probala, stvarno jesam, al ja kad namazem kupku potrosim ceo bojler da se sperem, sve imam osecaj da sam masna. Sve osim sapuna me iritira u mozak, nemam osecaj da sam,se okupala, samo umazala stroku :D

Moram da vam priznam, imam dva neka izlapela parfema u kuci, jedan jos cini mi se s pocetka,faksa, drugi od pre dakle sest i kusur sa veridbe...ni do pola potroseni stoje, strasno. Tesi me da alkohol ne moze da se kvari,a? :D

Svaka vama cast, moj dragi voli parfeme, znam da smo zajedno nekoliko puta isli kod onog deke parfemdzije u kralja petra valjda, sto jos uvek cak i jedini rucno pravi parfeme, i sve je to meni divno i romanticno al ne na meni :D

Mislila sam da je ovo prilika da predstavimo neki parfem koji je dobar,i da podelimo sa drugima,nisam razumela da je ovo ispovest:)

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Нифада рече

Mislila sam da je ovo prilika da predstavimo neki parfem koji je dobar,i da podelimo sa drugima,nisam razumela da je ovo ispovest:)

Ili povezati temu sa ovom ,pa videti da li u podsetnicima za ispovest piše nešto o parfemima,da li se mogu koristiti u vreme posta i sl.Ja zaista predstavih svoj omiqeni parfem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...