Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

De da malo aktiviramo ovu lepu temu o miomirisima. :)

Evo jedne moje fotke. Parfem je proizveden 1934. što je posebno zanimljivo. Vrlo jednostavna kompozicija, lavanda kao gornja nota, u sredini vanila i na kraju mošus i amber a sve zajedno miriše fantastično. :D

caron.jpg

Подели на овим сајтовима

Ono što zovemo ženskim parfemom je mnogo ugodnije i zavodljivije od alfa-mužjačkih konkurenata.Sestra ima pa znam.Uopšteno, nikad nisam razumio tu podjelu jer kojim to kriterijumom može nešto da nazove mužki ili ženske parfem...Dal moje čulo mirisa nema taj detektor za raspoznavanje?Svakako da ne, nego je to vještačka podjela bez smisla.Baš ću krajem mjeseca da odem u parfimeriju, i kao muškarac da mirišem i kupim isključivo "ženski" parfem.

I jel' si kupio ženski fempar ? :D

Подели на овим сајтовима

... напротив, издашно, толико издашно да нисам прекинуо, издахнуо бих... нисам строг, него екстра сензибилан... па обзиром да човек има дилему, ко велим да се нађем... опрости, ако сам те потресао... :)

:D

Ma nisam se potresao. Imaš i ono roll on podvižničko miro što se prodaje po manastirima u bočicama od 3 ml.  To je kanonski opravdano. :D

Подели на овим сајтовима

Nista se ne moze porediti sa parfemima Jo Malone, ali I cijene su preskupe, moj prijatelj je kod nekog momka iz Madjarske mogao da kupi po cijeni od 70 eura, sto je jeftino kakav je kvalitetn I intezitet mirisa sa samo dva prskanja. Mada najeftinije je da covjek sam napravi parfem.

Подели на овим сајтовима

Pa gde me nadje za taj roll oncic ... :)) ... Moji rodjaci i ja smo posetili neki manastir , pozove nas monah na kafu , bio je neki praznik , mozda Sveti Ilija , leto bese , ali nije ni vazno ... Deda je stalno zapitkivao , i razgovarao sa tim monahom skoro sat vremena ... Za to vreme smo Baba i ja setale po dvoristu , prelepo je mesto ... I ... Baba je htela da kupi neki caj ... Tako da smo usle u neku malu prodavnicu sa raznim rekvizitima ... Ja nisam ljubitelj tih stvari ... Ali sam primetila da imaju mirisljavo ulje , vise nego povoljno i mi ga kupimo ... Kad sam ga otvorila i nanela na ruku , osetila sam taj jak miris od koga mi stvarno nije bilo dobro ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pa gde me nadje za taj roll oncic ... :)) ... Moji rodjaci i ja smo posetili neki manastir , pozove nas monah na kafu , bio je neki praznik , mozda Sveti Ilija , leto bese , ali nije ni vazno ... Deda je stalno zapitkivao , i razgovarao sa tim monahom skoro sat vremena ... Za to vreme smo Baba i ja setale po dvoristu , prelepo je mesto ... I ... Baba je htela da kupi neki caj ... Tako da smo usle u neku malu prodavnicu sa raznim rekvizitima ... Ja nisam ljubitelj tih stvari ... Ali sam primetila da imaju mirisljavo ulje , vise nego povoljno i mi ga kupimo ... Kad sam ga otvorila i nanela na ruku , osetila sam taj jak miris od koga mi stvarno nije bilo dobro ...

Jel si se malo preispitala posle ? Da nisi nešto zgrešila kad ti se blagouhanije rollončića nije svidelo ? :)

Подели на овим сајтовима

... молим одређеније, ка сузама, или, ка бљак... заправо интересује ме, на све постојеће, да можда не користе женске мирисе, у мушким манастирима... :coolio:

To su unisex mirisi. Tu ti nema ni muškog ni ženskog...prirodno. :)

Подели на овим сајтовима

To je bilo pre nekoliko godina ... Zagusljiv neki miris , ne mogu da ga opisem ... Jos ga imam ... I sta mi je jos bilo interesantno ... Kod mene cesto dolaze deca ... Jednom prilikom se neka devojcica igrala , pa je nekako nasla to ulje , ne znam kako ga je nasla , uhvatila se za njega , kao pticica neka ... Mirise ga , pa se odusevljava ... A uopste nije lepo . Zao mi je bilo da ga bacim ...

Подели на овим сајтовима

Jel si se malo preispitala posle ? Da nisi nešto zgrešila kad ti se blagouhanije rollončića nije svidelo ? :)

Nije da nisam . Testirala sam ga na ukucanima . Majka je htela da se onesvesti , rekla mi je da je to nesto protiv komaraca , a Dedi je bilo smesno ...

Подели на овим сајтовима

I jel' si kupio ženski fempar ? :D

sestra mi dala nesto vise od 3/4, malko je skup za moje trenutne mogucnosti.

divan ako ne i najdivniji!

citrusne note su mi inace najomiljenije.

http://www.punmiris.com/parfem/Chanel/Coco-Mademoiselle-611.html

3ee959de6159d07d43a8ce2c4949781d.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...