Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Broken рече

Oče, ako smem da primetim, da nema tebe i mene ovaj ženski kutak bi odavno umro.

Ја на парфеме гледам као на уметност... Тако их и доживљавам и могу рећи, без претеривања, да сам један од бољих познавалаца :)

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Broken рече

Interlude

Ако будеш имао прилике, пробај Beloved Man од Amouage. Фантастичан за 20+...

Види део рецензије :)

image.png

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Broken рече

Vala nisam probao ali mi smeta, iz etičkih razloga, kad neko klonira poznate parfeme i na tome zarađuje. Inače, nisam probao nijedan Alexandrijin parfem ali verujem da su ih dobro odradili.

Колико сам чуо, Alexandria има доста тужби јер заиста њихови парфеми су као пресликани најпопуларнији niche парфеми, али за доста повољнију цену. Оно што се мени чини јесте да у у неким сегментима још и бољи (трајност, одређене природне ноте), тако да мислим да се, колико год да су клонирали познате брендове, ипак своји.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Иван Ц. рече

Колико сам чуо, Alexandria има доста тужби јер заиста њихови парфеми су као пресликани најпопуларнији niche парфеми, али за доста повољнију цену. Оно што се мени чини јесте да у у неким сегментима још и бољи (трајност, одређене природне ноте), тако да мислим да се, колико год да су клонирали познате брендове, ипак своји.

Oni na svom sajtu otvoreno pišu da neki njihov konkretan parfem kopira poznatiji parfem neke druge kuće. Ja to ne razumem. Zapravo pišu nešto u smislu da su inspirisani nekim parfemom a "skinuli" ga 99%. :D

Подели на овим сајтовима

Amouage je moja omiljena parfemska kuca. Koristim ih vec par godina. 

Epic, Jubilation XXV, Reflection, Dia, Memoir i par iz opus linije su fantazija. Narocito prva 3 navedena.

Mocan je i Chanel Antaeus i Mancera Cedrat boise.

Frederic Malle Monsieur - gospodin u boci

Roja Dove Vetiver - neopisivo dobar (i besramno skup - oko 400 evra za 50 ml edp)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Иван Ц. рече

@Bernard Један од најбољих Bvlgari мириса...

Јеси ли пробао BVL Man in Black Orient?

Nisam. Ženu i BVL Roma ne menjam za ništa na svetu!

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Bonsenjo рече

@Broken ovaj Interlude me je neprijatno iznenadio. Kao da nije iz Amouage kuce. Odudara po svemu. Nisam mogao da ga isperem sa ruke, imao sam osjecaj da je jos tu. 

Interlude је прича за себе... Један од најјачих парфема на свету... Први пут кад сам га пробао био сам нешто преглађен... Толико ми је тешко пао, мука нека... међутим, другог пута, негде око зиме... тад је био као бајка.

Једноставно, ко воли те смоле, арапске ноте, али са слатким завршетком, Interlude ће бити најбољи избор за зиму.

Код мене је зимски избор дефинитивно Myrrh and Tonka Jo Malone, Irie од V Canto и Grand Soir од Kurkdjiana...

пре 49 минута, Bonsenjo рече

Frederic Malle Monsieur - gospodin u boci

Frederic Malle је одлична кућа. Имам пар семплова - Iris Poudre и Musk ravageur

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Bonsenjo рече

@Broken ovaj Interlude me je neprijatno iznenadio. Kao da nije iz Amouage kuce. Odudara po svemu. Nisam mogao da ga isperem sa ruke, imao sam osjecaj da je jos tu. 

Ne znam, mene je od prvog trena podsetio na Memoir. To je taj DNK po meni.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...