Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 5 минута, kordicka93 рече

Pa vi se vise lickate od zena :sunce::nene:

Kordićka93, nije tako. :D

Stvar je u tome da postoje ljudi koje dotiče muzika, neki imaju razvijenije čulo ukusa npr. pa uživaju u ukusu hrane, isto tako postoje ljudi koji uživaju u mirisu. Parfemi su umetnost. Uklapanje više mirisnih nota da bi se dobila mirisna kompozicija u kojoj neki uživaju. Lepota traganja i pronalaženja novih mirisnih kreacija...to je bitno. Ne treba mi da ja lepo mirišem i da tim eprivlačim pažnju okoline. Šta će mi to kad sam i ovako preterano privlačan ? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 18.9.2018. at 18:23, Broken рече

Kordićka93, nije tako. :D

Stvar je u tome da postoje ljudi koje dotiče muzika, neki imaju razvijenije čulo ukusa npr. pa uživaju u ukusu hrane, isto tako postoje ljudi koji uživaju u mirisu. Parfemi su umetnost. Uklapanje više mirisnih nota da bi se dobila mirisna kompozicija u kojoj neki uživaju. Lepota traganja i pronalaženja novih mirisnih kreacija...to je bitno. Ne treba mi da ja lepo mirišem i da tim eprivlačim pažnju okoline. Šta će mi to kad sam i ovako preterano privlačan ? :smeh1:

Broken, znam, nasalila sam se :ani_biggrin:

Lepo je kada neko vodi racuna o sebi. Slobodno ti stavi parfem, samo nemoj da preteras. Ne bi valjalo da mirises vise od mene :smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kordicka93 рече

Mozda, sa dva A na kraju :0212_rolleyes:

nemoj da si na kraj srca, mozda donese Deda Mraz za Novu Godinu:navijanje: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Ima li neki parfem za nas, ljubitelje brze voznje i visokih oktana? Neki miris benzina?

@Broken

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Liga Džentlmena рече

Ima li neki parfem za nas, ljubitelje brze voznje i visokih oktana? Neki miris benzina?

@Broken

Naravno da ima.

Mnogima je prvi utisak kad su pomirisali Dior Fahrenheit bio upravo benzin i paljevina. Meni takođe. Po mnogim anajbolji muški dizajnerski parfem svih vremena.

Nota kože je dominantna uz lavandu, ljubičicu i muškatni oraščić. Naravno, pored ovih ima još puno nota.

Priložiću svoju fotografiju ovog izuzetnog parfema: :D

IMG_1680 (1).jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Broken рече

Još jedna stvar u vezi sa Fahrenheitom. Žena ga prosto obožavaju. Kad osete ovaj miris na muškarcu samo zakovrnu očima i upadaju u neko polusvesno stanje.

ја сам изгледа изузетак, толико ми је одбојан и отужан, заковрнем очима, али од муке. :D

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Mirisala si neki fejk 100%. :D

ма јок, имао га мој девер још пре 20 година, оргинал, мада је он увек имао чудан укус за парфеме :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

ма јок, имао га мој девер још пре 20 година, оргинал, мада је он увек имао чудан укус за парфеме :)

A, pa to je onda legendarna stara formula. Taj bi trebalo da je bio bolji od ovog što se sad pravi.

Dobro, jeste, ima ljudi kojima se ne sviđa ali većini žena se užasno dopada.

Nije to parfem za svakog. Prvo, dobar parfem u pogrešnoom trenutku može da bude problem. Jak parfem na toplo vreme ubija i guši. Onda zavisi od hemije kože. Ne "radi" kod svakog na isti način, ne razvija se isto. Ne pišem sad tebi jer mislim da ti to znaš, nego nekom ko možda nije upućen.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Broken рече

A, pa to je onda legendarna stara formula. Taj bi trebalo da je bio bolji od ovog što se sad pravi.

Dobro, jeste, ima ljudi kojima se ne sviđa ali većini žena se užasno dopada.

Nije to parfem za svakog. Prvo, dobar parfem u pogrešnoom trenutku može da bude problem. Jak parfem na toplo vreme ubija i guši. Onda zavisi od hemije kože. Ne "radi" kod svakog na isti način, ne razvija se isto. Ne pišem sad tebi jer mislim da ti to znaš, nego nekom ko možda nije upućen.

isti takav efekat mi je izazivo "Chloe", onaj stari, klasik, kad ga stavim, kao nervnim otrovom da sam se prskala, bukvalno sam glavobolje od njega dobijala, poklonila sam ga, uopšte mi nije odgovarao.

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Broken

Брате, купих жени једно поклонче у Викторијиној тајни и она тамо продавачица узе неки женски парфем те напрска машала количину у кесу с поклончетом. Е сад, кад ја то помиришем, не само да ми се много дојми, него се приде дешава и нешто чудно, необјашњиво, неки онакви лептири у стомаку и тако то, знаш већ. Је л они стављају ту неке феромоне и остале ГМО да би ми мушки одлепили и је л безбедно да ја њој додам и тај парфем у поклон?

P. S.

Има ли и мушки парфем који тако делује на жене ко овај на мене, питам за другара. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Је л они стављају ту неке феромоне и остале ГМО да би ми мушки одлепили и је л безбедно да ја њој додам и тај парфем у поклон?

Ne stavljaju. Samo si napaljen kao uvek. :D Dodaj parfem, šta im aveze.

пре 2 минута, Juanito рече

Има ли и мушки парфем који тако делује на жене ко овај на мене, питам за другара. 

Ima, naravno. Koliko imaš godina ? Mislim drugar, koliko ima godina ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...