Jump to content

Вести са Косова и Метохије

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Српска политика је на нивоу фарме. Вређање је од скупштине, преко ТВа и подкаст(ов)а. Оно што треба рећи да Вучић уопште није невин у томе. Има једну јако ружну карактеристику и он и ликови око њега - не трпе БИЛО КАКВУ критику! Изношење другачијег мишљења је само по себи критика другог мишљења - то код Вучича не иде.

Невероватно је да свакој светској уши говори "наш(и) пријатељ(и)", док људима у опозицији или било коме ко износи критике не трпи ништа.

Са једне стране понаша се полтронски и сервилно према бруталним и нападима и лицемерним поступцима наших колонизатора и њихових дупелизаца из комшилука...а овамо користи тешку артиљерију на каву Милицу из Завеника и сл. Доста јадно је то.

Мени је пријемчивија другосрбијанска лаж него Вичићева политичка "методологија" на унутрашњој политици...исто то осећам ка главном дрекавцу из опозиције Бошку Дверцу. 30 година Бошко Обрадовић и Вучић се дрече и свађају и клевећу (са разлогом или без)...једноставно је та врста политичког деловања ОДВРАТНА!

Владан Глишић је дао једну одличну анализу о култури комуникације у јавности....

Осим тога човек сваки 2 дан има обраћање јавности. Манипулише тако као да су људи болесни у главу и окреће чињенице. Пример плата. Па ако је инфлација у Србији 20% а плата нарасте 5% онда су људи изгубили 15%. Није рроблем рећи да је зато-и-зато-тако-и-тако....он, човек ЛАЖЕ али тако што манипулише чињеницама. неке сакрива, неке прећути, а износи само оне лепе. Ствара неку илзију људима....наравно о томе како је СНС успешан. Па кад узеш КиМ, НИШТА Срби нису добили, човек преговара 10 година....али он увек "побеђује"....то је јако рућно манипулисати својим народом тако.

Дакле: инфлација 20%, плата порасте 5% - значи да грађани живе 15% ЛОШИЈЕ у ионако лошем стању. Међутим Вучић каже: ал смо ми супер власт, код нас плате порасле 5%. Или: кај де био ДОС плате биле 300 евра сада када смо ми плате су 700 евра - ал смо супер.

Па, човече, чињенице су да су цене као у Немачкој, неке ствари и скупље, а плате су 700 евра а у Немачкој 2000. Дакле, што поредиш са ДОСом. То није нормалан однос! Као кад би отац рекао деци: ма будите срећни јер вам је једн апатика поцепана, ено у кошије обе патике поцепане. Па валда отац треба да заради деци нове патике! Које је то окретање истине наглавачке. Ако неко зуцне, ако водитељ у емислији зуцне - човек се дере! Благи ужас.

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2023. at 19:17, Milan Nikolic рече

Пред Господа сигурно нећете без Вучића.

Expand  

On 21. 4. 2023. at 19:43, dilic рече

Шредеров и Блеров човек, већ 11 година нас гази 

Expand  

On 21. 4. 2023. at 19:49, Владимир Владимирович Цар1 рече

Председник и овај амбасадор сваки дан се сатају и онда нас ратсурајуса небулозама мало један па онда други. Као да смо са гране пали и да немамо ни грам мозга.

http://www.nspm.rs/hronika/kristofer-hil-savetuje-srbe-ostavite-istoriju-istoricarima.-umesto-toga-trazite-posao-u-americkim-kompanijama.-srbija-ide-u-pravom-smeru.-rusija-ne-pomaze-nimalo-vasoj-zemlji-a-srbija-mora-da-uradi-ono-sto-je-potrebno.html

Expand  

On 21. 4. 2023. at 19:54, Владимир Владимирович Цар1 рече

А овај Чута је тек битанга првејена и тако нас све врте у круг од немила до недрага. Од Чуте од Оливера председника Скупчитне не зна се ко је већа битанга.

Expand  

On 21. 4. 2023. at 20:06, dilic рече

Да је такав Меркел, Блер и Шредер би га изгурали за председника а не овог што му се клањате

Expand  

On 24. 4. 2023. at 5:28, Milan Nikolic рече

Expand  

Је л` може без пропагирања политичара и политике на теми?

Зар не гледам телевизију да бих се сачувао у иоле менталном здрављу - и дођем овде да слушам пропаганду, издају, лаж... Све осим праве, објективне и истините вести са КиМ.

Ако су многи побегли одавде јер не могу слободно да изразе противљење владајућим структурама, дозвољавање оволике пропаганде поред пинка, хепија и ртс-а је завршно закуцавање ексера у ковчег форума.

Ово је постао простор НЕтеолошког НЕдијалога, потпуно повиновање духу времена.

Овај наш "тријадолог" је, попут љубљеног му у прошлости Зизјуласа - који је на крају обоготворио свог Господара из Стамбола у првенство части И власти - обоготворио и нашег Господара. И по части, и по власти.

Или мене банујте са форума јер сам неразуман, или коначно уприличите да овде буду ВЕСТИ а НЕ ПРОПАГАНДА.

Ваљда мислите да имате више од два посетиоца истовремено, што је реткост, колико видим....

Ако сам ја био најбољи 20.12.2022. само зато што сам имао 1 (ЈЕДАН!!!) лајк на врло кратку поруку (дакле пре 4 месеца!), а немам у просеку ни једну поруку на месец дана...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...