Милица Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На више места чух/прочитах да се ставља мало Свете водице у воду у којој се кувају јаја... хм ... Мада сам их ја само закрстила. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan93 Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Помаже Бог браћо и сестре, мајка ме пита шта да ради са јајетом чуваркућом од прошле године, да ли се само баци или закопа ко што неки обичаји кажу? Хвала. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 ja ga jednostavno bacim..... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Kad smo ih ranije imali, mi smo to zakopavali. Sad ih vise ne ostavljamo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Закопавање на Велики Петак као симболика полагања Христовог тела у Гроб. Arsenija, Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Pojedi ga, puno je proteina. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Pojedi ga, puno je proteina. Не љуштити, ако не желите да се огласе сирене за хемијско-биолошку опасност... Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Закопавање на Велики Петак као симболика полагања Христовог тела у Гроб. А у недељу откопавање и бацање у небо? Dijasporka, Arsenija and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Наше било цело, пола сам ставила испод шимшира а пола дала псу. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Наше било цело, пола сам ставила испод шимшира а пола дала псу. Јадан пас... Manolis, Биљана, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 А у недељу откопавање и бацање у небо? Јок, то у четвртак, али после 40 дана Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 А у недељу откопавање и бацање у небо? sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Сад да озбиљно одговорим човеку.Моје је изгорело у шпорету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Baciti ga u forunu i vikati drevnu srbsku molitvu koliko varnica toliko parica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Ili odnesite u crkvu ili manastir da spale. To se radi i sa starim brojanicama, ambalažom na kojoj imate ikonice, ostatcima slavskog kolača ili žita itd. Sanja Т. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука