Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne znam iz kog ugla posmatramo stvar, da li na način kako Hrišćani biraju partnera ili prosečno ljudsko biće koje to radi po zakonima prirode?

na ovom forumu, reč hrišćani pišemo malim h

p.s. izvini ali nisam mogo da odolim :pivo::)):)) :))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

У штампарији је затим, 1833. године, Глигорије Возаровић почео да штампа Доситејева дела. Петар Петровић Његош се 1836. чудио што су у Србији штампана „горка и отровна“ Доситејева дела, те је препоручивао Кнезу да се забране. Мало пре тога, Милош је пак пребацивао владики Његошу због дозволе да се у његовој црногорској типографији штампају књиге Вуковим правописом, јер „увођење некаквог Ј, одводи од православија и преводи к римокатоличенству“.

Р. Љушић, Кнежевина Србија, Београд, 2004, 398.

A ова јота криворепа, како се она пише, малим или великим словом?

Подели на овим сајтовима

Najzad jedna dobra tema.

Zaaaajronee!

Đe si?

Ocekujemo jedan tekst u kombinaciji srpsko-ceskog jezika o istoriji niskih muskaraca u formatu Miroslavljevog jevandjelja :) :)

Подели на овим сајтовима

Ako bi recimo merio visinu popodne,za koliko santimetara moze da omane?

Ujutru ti je kicma rasirenija i visi si jedno 2-3 cmm nego uvece, kicm ti se kompresuje i ond si uvece nizi....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mjok, naprotiv. "Dominacija" nema veze sa vezom - mislim, nema veze sa stvarnom vezom dvoje ljudi.

Zato mi je svejedno. Viši, niži, jači, slabiji. Nije relevantno. Samo da nije čovek koji bi da dominira ili bude dominiran - već čovek koji je za saradnju radi zajedničkog cilja.

I lep.  :)))

pa ti onda nisi feministkinja... ti si onda MGTOW... :P kao Mark Rudov..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...