Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta su za vas niski muskarci? Da li vas privlace? Koja je idealna visina za muskarca?

Za mene su niski oni niži od metar šezdeset, al kod nas žena igra neki peti kec. Mislim da je ženama idealna visina muškarca ona zbog koje ne moraju mnogo da se lome, grče ili penju na prste.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Imam ja druga koji  nizak ali izuzetno lep, harizmatičan i ima dobru priču uvek, žene ga obožavaju.

Imam jednog koji je debeo, ćelav i prepun para i njega obožavaju.

Ne znam iz kog ugla posmatramo stvar, da li na način kako Hrišćani biraju partnera ili prosečno ljudsko biće koje to radi po zakonima prirode?

Подели на овим сајтовима

Imate ljude koji vole visoke imate one koji vole niže ljude, prije neki dan sam vidio jednog mladića inace susjeda kako voda malu pola metra manju od njega, ali sjetih se da je svaka njegova bila nižeg rasta. Jednostavno čovijek to voli. Pa tako i kod niskih muškaraca , a žene kazu i da niski decki bolje....okretniji su, pa vjerujmo im na riječ necemo provjeravat to nas ne interesira . :D

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore

Подели на овим сајтовима

Takav muskarac je gojazan,i to ne moze da bude idealno.

Гојазан?!?! Ајте брате Григорије па нисмо деца. Погледајте га само:

https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/?view=findpost&p=1199798

а у Барселони само уздаси и добацивања женске чељади: oh, qué un joven maravilloso, me casaría hombre grande, па затим: dónde has estado escondiendo todo mi Srbenda vida... итд итд...

а о непристојним понудама нећу ни да причам, ипак је ово хришћански форум.

Подели на овим сајтовима

vrlo interesantno....tema stavljena u zenski kutak, a nijedna zenska osoba nije komentarisala....a pretpostavljam da to pitanje vazi za zene, da se one izjasne..... 1324_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Гојазан?!?! Ајте брате Григорије па нисмо деца. Погледајте га само:

https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/?view=findpost&p=1199798

а у Барселони само уздаси и добацивања женске чељади: oh, qué un joven maravilloso, me casaría hombre grande, па затим: dónde has estado escondiendo todo mi Srbenda vida... итд итд...

а о непристојним понудама нећу ни да причам, ипак је ово хришћански форум.

Na ovoj slici uopste ne izgleda da imas 90 kg :)

Подели на овим сајтовима

Postoji mogucnost da se hiruskim putem poveca visina. Polome ti obe potkolenice i gurnu implante.Samo ne znam kako onda resavaju problem duzine ruku i trupa,jer takav covek onda izgleda neproporcionalno.

Ima, to je radio Kyle u South Park ali nije se dobro zavrsilo

Подели на овим сајтовима

Са драгим ми пријатељима, пре око годину дана. Таман је остало место на десној страни за Влада Дивца, тад би фотографија добила баланс који јој недостаје. :)

4f0n9.jpg

Подели на овим сајтовима

vrlo interesantno....tema stavljena u zenski kutak, a nijedna zenska osoba nije komentarisala....a pretpostavljam da to pitanje vazi za zene, da se one izjasne..... 1324_womens

Nece zene da se izjasne, jer zene ne interesuje visina, samo kakva je dusa u coveka. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Narcis... :D

Ко? Ја? Ма какав нарцис, само поткрепљујем научне чињенице  :D

па ајде, изјашњавајте се... 

реците да је 174 идеално molimoli  реците да је 174 идеално molimoli  реците да је 174 идеално  molimoli 

Подели на овим сајтовима

Nece zene da se izjasne, jer zene ne interesuje visina, samo kakva je dusa u coveka. :D

дал' је у еврима ил' у швајцарцима  :D

шалим се, шалим се  0122_tuk

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...