Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nešto ne primećujem...

Nisi dobro vidoje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja imam 190 i najniži sam od sve muške dece u familiji...

sa cim vas 'rane...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мужевност и доминација - то је оно што осваја жене. Доминација не у неком глупавом смислу, где је муж деспот а жена не сме да писне. Већ домонација у смислу ослонца - жена жели да буде заштићена, да има ослонац у мушкарцу, у сваком смислу. Да он води - да буде покретачка сила и снага, физичка и интелектуална. Жене не воле да је мушкарац инфериоран у односу на њих. Оне воле снажне, чврсте мушкарце, јаке личности. То је неко моје искуство.

Подели на овим сајтовима

Мужевност и доминација - то је оно што осваја жене. Доминација не у неком глупавом смислу, где је муж деспот а жена не сме да писне. Већ домонација у смислу ослонца - жена жели да буде заштићена, да има ослонац у мушкарцу, у сваком смислу. Да он води - да буде покретачка сила и снага, физичка и интелектуална. Жене не воле да је мушкарац инфериоран у односу на њих. Оне воле снажне, чврсте мушкарце, јаке личности. То је неко моје искуство.

Ево човека речитог, који је лепо уобличио оно што сам, у ствари ја хтела да кажем!  :D Коначно да неко схвата суштину!

Подели на овим сајтовима

:))

Genetika,Mlađo,genetika, hrana je sporedna.

Mislis da su genecki modifikovani? Ne bi ja to rek`o, snaga na usta ulazi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево човека речитог, који је лепо уобличио оно што сам, у ствари ја хтела да кажем!  :D Коначно да неко схвата суштину!

Али ствар је у том да и ниски мушкарци могу да буду мужевни и доминантни. Значи висина нема везе са тим.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Али ствар је у том да и ниски мушкарци могу да буду мужевни и доминантни. Значи висина нема везе са тим.

Могу. Зависи које је висине жена. :D  

Подели на овим сајтовима

Znash kako mi muski imamo jednu izreku

"visokih se ne bojim, niske ne podcenjujem"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Неки се саблазне кад ово кажем, али шта да им радим. Можда помисле да сам блудник и развратник, али проблем је у њиховом уму а не у мени. Дакле, мој је став да су жене најлепша Божија креација. Да су дух, естетика и поетика, оно најбоље људско, у људској природи. Мени лично представљају велику инспирацију. Чак, покрећу и неке аспекте мог теолошког промишљања.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...