confianza.esc Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Ne znam zaista u cemu je fora, ali "skoro sve" devojke su bile dosta nize od mene. Tako da mi je skroz simpa, ne smeta mi. Niti cenim ljude na osnovu visine, kilaze... Jedino mi se ne uklapa kada vidim da je devojka visa od muskarca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 I ovakva tema postoji, ccc... Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Moja drugarica je bila 2 godine sa deckom koji je nizi 5 cm. Nije bilo tako strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Управо сада, kordicka93 рече Moja drugarica je bila 2 godine sa deckom koji je nizi 5 cm. Nije bilo tako strasno Verovatno je i cipele sa stiklama nosila kada je bila sa njim? kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 On 3.1.2015. at 21:07, Александар Милојков рече Једна моја колегиница на послу имала је не баш сјајно мишљење о неким колегама вероучитељима. У смисли да су јако, како рече, затворени људи, да су претерано конзервативни и сл. Ја јој рекох - не секирај се, ја сам јеретик. Наравно, праснула је у смех. Predrasude su čudo jedno Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Misli se na niske muškarce u vezi sa visinom ,centimetrima, ili su ostvarili nizak rezultat na IQ testu Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Bice da su omanuli na obe strane пре 15 минута, Liga Džentlmena рече Verovatno je i cipele sa stiklama nosila kada je bila sa njim? A sta ti mislis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 7 минута, kordicka93 рече Bice da su omanuli na obe strane A sta ti mislis Nista lepse od zene u stiklama. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
confianza.esc Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Osecam da se ona sisala kao Hale Beri (na dvojku), a on dizao kosu kao Kristijano Ronaldo. I onda kao tu su po visini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Naprotiv, bas je imala lepu, dugu kosicu. Ali da znas, ne moze ni svaka zena da nosi takvu frizuru, treba biti bas lepa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 пре 44 минута, kordicka93 рече Moja drugarica je bila 2 godine sa deckom koji je nizi 5 cm. Nije bilo tako strasno Možda je u horizontali bio duži pa joj to nije onda smetalo... Натан је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 пре 32 минута, Neša_ рече Znači razišli su se. Biti 2 godine sa nekim i posle toga ništa. Pa onda sa nekim drugim, pa možda sa trećim... Свака жена као пчела Са цвета на цвет Док најлепши цвет Не прекине лет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече Niđe veze jedno s drugim. Нешице ? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 пре 18 часа, Кратос рече Možda je u horizontali bio duži pa joj to nije onda smetalo... Кад смо код дужине, другар мој који ради као војник и ја сретнемо његовог колегу са женом, он екстремно мали, а она висока и баш лепа. Кажем ја да ми чудно да жена пристане на такву разлику у висини, знаш какве су. Каже да се и он питао исто, све док нису отишли на групно туширање, онда им је свима постало све јасно. Тако да ни висина није проблем ако има чиме да се компензује. :-Д Ana B., Кратос, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Ali zato se među slavnima setite Danyyja Devita (152 cm) i (sada već bivše) supruge Rhee. I supruga Dustina Hoffmana(170) je znatno viša od njega. Richard Gere (178 cm) je takođe birao više od sebe, pa ga je nadvisila i sadašnja supruga Carey Lowell. Šta reći za Romana Polanskog (165 cm), Al Pacina (170 cm), Sylvestera Stallonea(175 cm) i njegovog braka sa Šveđankom Brigittom Nielsen (183 cm), cm) Robert De Nira je bio visok (174), Za sve koji pate zbog visine, to je poruka da za uspeh u životu nisu bitni centimetri. Visina nije važna kada su u pitanju znanje, veština, moć, novac i ljubav. Kada je rec o zenama,evo nekoliko primera>Dolly Parton je visoka samo 152 centimetra, Liz Taylor 157, a fatalna Marilyn Monroe 163, Izgleda da ti centimetri nisu toliko bitni koliko se;cini,ako se ima sve ostalo Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука