Flojd Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Slusam anti depresiv i Popa i Enisa na Yutubu. Neka starija emisija mislim da je iz 2014. Javlja se neka cura i kaze da ne voli fine momke. Naravno Pop pita sto, a ona kaze da trazi nekog ko ce da lupi saoom o sto. On opet pita sta to znaci a ona kaze: Pa da mi lupi samar i kaze mars u BMW ili Audi. Posle je pita jel volis da ti muskarci poklanjaju cevece? A ona odgovara: Pa nisam ja groblje pa da mi donose cvece. Mozete samo da zamislite kakvo su oni zezanje posle napravili od svega oci su mi zasuzile od smaeha. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 10 минута, Smaragdni kamičak рече Za nekog kome je stran noćni život, vrlo dobro poznaješ funkcionisanje istog. То је @Neša_ ишао само једном ноћу у град и видео је да су сви лоши, пијани и спремни за оргије а он једини добар, трезан и чедан и вратио се кући... Ето тако је то билооо... чича мича готова прича Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Управо сада, Vladan :::. рече То је @Neša_ ишао само једном ноћу у град и видео је да су сви лоши, пијани и спремни за оргије а он једини добар, трезан и чедан и вратио се кући... Ето тако је то билооо... чича мича готова прича pametnom dosta i jednom Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 6 минута, Smaragdni kamičak рече Pa pitaj neku stariju ženu. Nisam pominjao zene, vec devojke. Mladje - starije, dama se za godine ne pita. Bitan je samo da dodjemo do odgovora. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 2 минута, Снежана рече pametnom dosta i jednom ко зна можда су га дохватили тамо и нису хтели да га пусте и сада има трауме... опасно је то за финог момка ако оде увече у град... чуо сам има тамо неке девојке које ухвате и не пуштају до зоре... а после ти нико не верује шта се десило... свашта има... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Управо сада, Vladan :::. рече ко зна можда су га дохватили тамо и нису хтели да га пусте и сада има трауме... опасно је то за финог момка ако оде увече у град... чуо сам има тамо неке девојке које ухвате и не пуштају до зоре... а после ти нико не верује шта се десило... свашта има... ne bih znala, još uvek nisam fin momak Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Управо сада, Снежана рече ne bih znala, još uvek nisam fin momak шта ћеш... нисам ни ја... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 18 минута, Vladan :::. рече То је @Neša_ ишао само једном ноћу у град и видео је да су сви лоши, пијани и спремни за оргије а он једини добар, трезан и чедан и вратио се кући... Ето тако је то билооо... чича мича готова прича Jedno iskustvo zlata vredno. Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 20 минута, Vladan :::. рече То је @Neša_ ишао само једном ноћу у град и видео је да су сви лоши, пијани и спремни за оргије Лаже, није ме видео! Neša_, Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 7 минута, Juanito рече Лаже, није ме видео! ма није ни могао од дима, сугестивне музике и црвеног осветљења... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Управо сада, Vladan :::. рече ма није ни могао од дима, сугестивне музике и црвеног осветљења... А и ја се увек добро камуфлирам кад идем у оргуље... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 9 минута, Juanito рече А и ја се увек добро камуфлирам кад идем у оргуље... знам, ево овде сам те једва ухватио камером и то само са стране мало... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 1 минут, Vladan :::. рече овде сам те једва ухватио камером I ti si bio tamo? Ccc. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Juce: Niski muskarci 29 strana Danas: - | | - 45 strana O cemu se radi i zasto offtopicite?! Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 4 минута, Smaragdni kamičak рече I ti si bio tamo? Ccc. Па то кад сам Нешу водио... после више нисам ни ја ишао... Neša_ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука