Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 минута, Liga Džentlmena рече

Moze da se odljubi, ili da joj se svidi drugi  da shvati da je prosla trenutna zaljublkenost, ima milion razloga itd... poenta je neosudjivati nekoga ako ne znas njegove prave razloge. 

A da li isto to muskarac moze da ocekuje od zene ili i treba samo ona od njega to da ocekuje? 

Reci ti nama bolje kakvu devojku trazis, opisi je :navijanje:

A zatim svoju visinu, tezinu i broj cipela :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, kordicka93 рече
пре 7 минута, kordicka93 рече

A zatim svoju visinu, tezinu i broj cipela.

Ah pa nije mi vreme da umirem pa da mi trazis sve navedeno. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, kordicka93 рече

Reci ti nama bolje kakvu devojku trazis, opisi je.

Nista vise ili manje sto bi svaki prosecan muskarac trazio. :)

Sportski tip mi je oke, da drzi do sebe i svog fizickov izgleda( da dobro izgleda, lepota manje vise), da je zenstvena, osmeh, duga kosa, da uziva i u elegantnom i kezual izdanju... 

Rekao bih zrelu, odgovornu osobu koja cvrsto stoji na nogama i zna sta zeli, koja cenj iskrenost, ne plasi se da vezu ( brak) zacini sa malo strasti, shvata da muskac i zena treba da budu partneri i da se dopunjavaju , inteligentna osoba kojada da kuva... I naravno da joj Bog i odlazak u crkvu nisu strani.

Hehe, eto vidis da u opste ne trazm mnogo i koliko je lako da se nadje takva osoba. :)))

Oprosti ako su moja pitanja bila previse licna, nije mi to bila namera da ih tako dozivis. :skidamkapu:( al pisemo preko poruka pa svako dozivljava poruke na svoj nacin).

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Liga Džentlmena рече

Ah pa nije mi vreme da umirem pa da mi trazis sve navedeno. :smeh1:

nije valjda, da i cipele trebaju za sahranu? :unbelieveble: sta ce pokojniku cipele?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

nije valjda, da i cipele trebaju za sahranu? :unbelieveble: sta ce pokojniku cipele?

Ako cemo tako, onda mu ne treba mu ni odelo. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Prijatelju, živimo u Srbiji, zemlji sa ogromnim brojem neoženjenih i neudatih, sa ogromnim brojem abortusa i propalih brakova, sa sve manjim brojem novorođene dece i sa potpuno poremećenim sistemom vrednosti, koje preko medija nameću emisije tipa rialiti šou.

Nista od toga ne sporim, cak se i slazem sa tobom.

Ali to ne znaci da ne mozemo da nadjemo nekoga ko bi se udao ili ozenio ( ako su zene u pitanju) . Ima dosta zena koje bi drugi brak, ima dosta prosecnih devojaka koje ne plene svojim izgledom, pa cak i punijih koje bi zelele brak. Ima dosta starinih ( 30+, 40+) devojaka koje bi zelele brak, pa ako nista ima i preko " brda" Albanke, za njih vise nije potrebno 5000e vec samo dobra volja, dolaze one i dzabe samo da pobegnu iz planinskih sela i bede( i one moraju nevine da udju u brak, to im je kao neka procedura) a kazu da su izuzetne zene i pravoslavke kada predju iz katolicanstva u pravoslavlje ( komsija je doveo Abanku,otuda mi detalji). Ko nema zivaca ode i nema zavlacenja, dovlacenja i sta jos sve rade slobodne devonke, vidis je jednom popijes kafu i ostavis ( stotinak evra ili dvesta za darove ili za porodicu, ako imas vise stavis vise) i sledeci put kad dodjes, vodis devojku i ona te prihvati i zavoli, nema razvoda braka ( naravno ako nisi neki nasilnik ilipijandura, raspi kuca) imaju i one bracu cas te prevaspitaju.

Tako da ima, ja pricam i u svoje ime. Da moze da se nadje osoba za brak samo ako mi zelimo da se ozenimo ili idamo.

Pogledaj ti samo ono sto sam izneo ( kakvu osbu trazim) pa sam zakljuci da li postoji takva, pa i ako postoji da li bi htela ona samnom, mozda se ne uklapam ja u njene standarde.

Znaci ako stvarno zelimo da se udajdmo i zenimo, trebamo dosta da zazmurimo i da rizikujemo sa odlukama. Nema tu proveravanja i igranja u prazno. 

Eto prijatelju, rekoh ti sve. :)

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Кратос рече

A ti bi mogla pa da nam kažeš koji si profil ovde bila pre...:ani_biggrin:

Ali ja nisam bitna,mislim da je izvesni Neša okrenuo temu tako da u tom smislu kažem da bi bilo lepo da objavi fotografiju da vidimo koliko je iskren u predstavljanju sebe.Ja sam pre dve godine otvorila ovaj profila,ali sam retko šta komentarisala.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, kordicka93 рече

Ljudi, o cemu vi ovde pricate?? :)

Mozda je neka devojka raskinula sa deckom jer je prevario, nasao drugu. Kako onda mozes reci da sa njene strane tu nista nije bilo iskreno i pouzdano. 

Druga stvar, ako zena ne moze da racuna na muskarca u teskim trenucima, kakva je to ljubav?? Gde je tu postovanje i podrska?

Ti si se pretpostavljam skoro uključila u ovu temu.U Nešinim komentarima ne postoji opcija da je neko prevario devojku,da neko nije korektan prema devojci,tu samo devojka može da bude u minusu:) Ali time samo provocira ddevojke da mu odgovore na isti način. :choir:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Neša_ рече

Pretpostavka ti je totalno pogrešna. Nisam bio oženjen, a nemam ni devojku. Da je imam, bilo bi to sa ciljem da se njome oženim.

I nisu samo neki imali neuspešan brak, nego je opšta pojava da mnogo brakova propada, jer je promiskuitet uzeo maha.

Možda je muški rod u kome pišeš samo gramatički  :naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Liga Džentlmena рече

Nista vise ili manje sto bi svaki prosecan muskarac trazio. :)

Sportski tip mi je oke, da drzi do sebe i svog fizickov izgleda( da dobro izgleda, lepota manje vise), da je zenstvena, osmeh, duga kosa, da uziva i u elegantnom i kezual izdanju... 

Rekao bih zrelu, odgovornu osobu koja cvrsto stoji na nogama i zna sta zeli, koja cenj iskrenost, ne plasi se da vezu ( brak) zacini sa malo strasti, shvata da muskac i zena treba da budu partneri i da se dopunjavaju , inteligentna osoba kojada da kuva... I naravno da joj Bog i odlazak u crkvu nisu strani.

Hehe, eto vidis da u opste ne trazm mnogo i koliko je lako da se nadje takva osoba. :)))

Oprosti ako su moja pitanja bila previse licna, nije mi to bila namera da ih tako dozivis. :skidamkapu:( al pisemo preko poruka pa svako dozivljava poruke na svoj nacin).

Super je sve to, razumem. Hoces lepu, zgodnu, elegantnu devojku. Koje ti osobine od svega toga nabrojanog posedujes?? Ne poznajem te, zato i pitam. Jer muskarci uglavnom imaju nerealna ocekivanja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nena рече

Ti si se pretpostavljam skoro uključila u ovu temu.U Nešinim komentarima ne postoji opcija da je neko prevario devojku,da neko nije korektan prema devojci,tu samo devojka može da bude u minusu:) Ali time samo provocira ddevojke da mu odgovore na isti način. :choir:

U pravu si Neno, krive nas za sve, shvatila sam. Pritom, jos uvek nismo utvrdile ko je od njih nizak, ne smeju da kazu :D

Tek sledi zaplet :smeh2:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, kordicka93 рече

Super je sve to, razumem. Hoces lepu, zgodnu, elegantnu devojku. Koje ti osobine od svega toga nabrojanog posedujes?? Ne poznajem te, zato i pitam. Jer muskarci uglavnom imaju nerealna ocekivanja.

:). Ovo je vise za PP ako se  vec upoznajemo. 

Al nema veze, meni ne predstavlja problem da i javnopisem o tome..

Nisam nigde naveo,jednu od glavnih osobina lepotu (to je dar od Boga i lepot nije stecena ali se sanjom obicno doro manipulise), naveo sam zgodnu ( to vec moze da se stekne vezbanjem, a to je vec rad na sebi).

Ne bih naveo ni jednu osobinu da ne smatram, da ja posedujem neku ili da ne radim da izgradim neku od navedenih. (sama prica o Ligi Dzentlmena je ustvari potreba za radon na sebi, prihvatanjem svojih mana i borbom sa svojim sabostima, kao i borba za izgradnju ispravnih zivotnih stavova koji ne podrazumevaju materijalizam kao osnovu covekovog opstanka). 

Uvek sam se vodio pricom da to sto dajem to i trazim. :)  Jer je meni potrebna partnerka (Koja ce samnom ravnopravno da ucestvuje u svemu (ako planiramo zajednicki zivot) a ne neka koju cu morati da vucem ili ona mene da vuce. ( da budemo oslonac jedno drugom, i kad je tesko i kad je lepo, to da, ali nikako da je ona zavistna od mene ili ja od nje). 

A ti, koje osobine imas od onih koje sam ja naveo? :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, kordicka93 рече

U pravu si Neno, krive nas za sve, shvatila sam. Pritom, jos uvek nismo utvrdile ko je od njih nizak, ne smeju da kazu :D

Tek sledi zaplet :smeh2:

Ja sam najnizi, visok sam metar i zilet.:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Jel’ imaš možda neki predlog kako bi to mogao da proverim, pa da ti otklonim dilemu?

Da promeniš stavove,i pišeš o ženama kao pravi muškarac i dzentlmen :skidamkapu:

Kao ne postoje ovde likovi koji se drugačije predstavljaju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...