Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

Неки се саблазне кад ово кажем, али шта да им радим. Можда помисле да сам блудник и развратник, али проблем је у њиховом уму а не у мени. Дакле, мој је став да су жене најлепша Божија креација. Да су дух, естетика и поетика, оно најбоље људско, у људској природи. Мени лично представљају велику инспирацију. Чак, покрећу и неке аспекте мог теолошког промишљања.

Pa ti i onaj Juan ste tacno iz iste sekte nekih tamo pink hedonistickih spirtualista... cccc koja jeres!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa ti i onaj Juan ste tacno iz iste sekte nekih tamo pink hedonistickih spirtualista... cccc koja jeres!

Једна моја колегиница на послу имала је не баш сјајно мишљење о неким колегама вероучитељима. У смисли да су јако, како рече, затворени људи, да су претерано конзервативни и сл. Ја јој рекох - не секирај се, ја сам јеретик.  :D  Наравно, праснула је у смех.

Подели на овим сајтовима

мој је став да су жене најлепша Божија креација. Да су дух, естетика и поетика, оно најбоље људско, у људској природи. Мени лично представљају велику инспирацију. Чак, покрећу и неке аспекте мог теолошког промишљања.
:aplauz: :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Неки се саблазне кад ово кажем, али шта да им радим. Можда помисле да сам блудник и развратник, али проблем је у њиховом уму а не у мени. Дакле, мој је став да су жене најлепша Божија креација. Да су дух, естетика и поетика, оно најбоље људско, у људској природи. Мени лично представљају велику инспирацију. Чак, покрећу и неке аспекте мог теолошког промишљања.

Ма ја се саблажњавам на то....Шта ће овакав коментар на теми  о ниским мушкарцима!?  :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Дакле, мој је став да су жене најлепша Божија креација. Да су дух, естетика и поетика, оно најбоље људско, у људској природи. Мени лично представљају велику инспирацију. Чак, покрећу и неке аспекте мог теолошког промишљања.

Е камо лепе среће да је све остало на Божијој креацији,јер је после Њега змија одрадила извесне корекције пре свега на духу и карактеру... 0405_feel

И онда су искуство новог уобличеног женског лика, многи мушкарци ставили у поезију а и у прозу,и углавном су трагичне садржине... joooj

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма ја се саблажњавам на то....Шта ће овакав коментар на теми  о ниским мушкарцима!? 

Па ето, немам неких интересовања за ниске мушкарце. :D  

Подели на овим сајтовима

Па ето, немам неких интересовања за ниске мушкарце. :D  

Па отвори тему о инспиративној женској лепоти  :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Па отвори тему о инспиративној женској лепоти  :D

Моја лична карта  :D

monika.jpg

Ух, колико сам високопреподобних саблазнио, када сам теологисо на основу њеног лица. :)

Подели на овим сајтовима

Моја лична карта  :D

monika.jpg

Ух, колико сам високопреподобних саблазнио, када сам теологисо на основу њеног лица. :)

Па и ја покушавам да објасним да висина није пресудна, ал џаба  :)))

vincent-cassel-oceans-twelve-2004.jpg

А.М.

Подели на овим сајтовима

Nema visina mnogo veze bre ljudi... ja sam visok celog zivota i uvek sam kuburio sa zenama. Tek kad sam na tu visinu nabacio malo mesa krenula je uzrocno posledicna veza koja je multiplicirala moju seksualnost:

- Poceo sam  u startu da uzivam mnogo vecu panju zena

- Sto je dovelo do porasta samopouzdanja kod mene

- Sto je opet jos vise povecalo paznju zena.

Sad gde god se okrenem neka cica se raspituje ili bogami direktno nastupa ;)

Its good to be a king... cloudking ;)

Poenta ovog posta nije "idite u teretanu" nego nadite nacin da boostujete samopouzdanje. Samopouzdanje= jak i stabilan muskarac a teta evolucija jasno kaze o tim musko zenskim odnosima i sta je kod koga na "ceni" ;)

PS. Jedino sto vam treba je bar malo razuma da to sapomouzanje drzite pod kontrolom jer moze da ode u egoizam sto moze da dovede do toga da idete po forumima  i da se hvalite kako se "cice" mnogo pale na vas... nije zdravo ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...