Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Ма то са химном је ништа, ја сам чуо да је главни проблем био тај што му је крст са грба на дресу изазивао опекотине на кожи...

Zbog toga da je se pobunio imao bi pravo.Nošenje obilježja tuđe vjere nama je zabranjeno.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Zbog toga da je se pobunio imao bi pravo.Nošenje obilježja tuđe vjere nama je zabranjeno.

Само у Србији или и у рецимо Швајцарској?

А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника

којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију.

Подели на овим сајтовима

Па слободно вратите држављанства Србије, то је дозвољено.

Мислим, зашто желите да будете грађани државе која у обележјима има крст који вам је као симбол забрањен?

Уосталом, зашто онда није одбио позив са овим образложењем? Лицумур један....

Подели на овим сајтовима

А није вам забрањено трговати масонским доларима (обиљежијима туђе вјере), британским фунтама (обиљежија туђе вјере) и имати их у џеповима? Како то тумачиш?

britishnotes.jpg

Ево јасно се види енглески крст на средини новачнице, обиљежије хришћанске вјере.

Шта је са муслиманима који живе у Британији или Скандинавским земљама? Зар они не смију ни помислити ако су спортисти да играју за своју земљу ако су тамо рођени?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Муфтија Зукорлић се баш не секира много због крста на својој регистрацији:

149366_mufti_f.jpg?ver=1304697276

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...