Jump to content

Историја у слици

Grizzly Adams

Препоручена порука

пре 8 минута, АлександраВ рече

Скроз се слажем.... Нажалост, као и у свим другим областима, и у градску архитектуру се угурала политика која жртвује све зарад себе саме.

Tacno, samo radi materjalne dobiti, to je prakticno jedini motiv.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

World War II Invasion of France Two soldiers casualties of the Normandy landings. An injured soldier helps his badly wounded comrade to light a cigarette.

article-2649000-1E798C4D00000578-226_634

извор

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Први светски рат, како су га видели Италијани.

Велики чика (Рус) чува малу девојчицу (Србију) од германског нападача.

Screenshot_7.thumb.png.9f8d2a669077b6ac4e24f4d1903e7e5e.png

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Danijela рече

Stvarno je izabrao pogrešnu metu...

Franc Ferdinand je bio taj koji je prethodnih godina sprečavao taj rat. Načelnik generalštaba AU (i drugi generali, plemići itd.) je pre atentata tražio od cara 26 puta da se napadne Srbija. Kad je Ferdinand bio ubijen, konačno su dobili svoj rat.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...