Jump to content

Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

Дејан

Препоручена порука

Имаш ли линк ка научном раду о том селену, цинаку и другим минералима и витаминима, да дам жени да прочита?

ahahahhahhahahhaha

Подели на овим сајтовима

Sa medicinske strane najveći problem je ako dođe do zavisnosti i neumerenosti .

Lepo sam napisala za "ekstremne" slučajeve šta može da im se desi.

pa dobijem neku kremu

Verovatno, canesten crema uvece i daktanol krema ujutru do povlačenja simptoma. Ne daju se antibiotici za to već oralni antimikotici.

Nego gde si našao Oligovit ? Mesecima ga nema u nabavci kod dobavljača.

Подели на овим сајтовима

Evo da napravim poređenje sa svrabom, koji je isto prirodna reakcija i  koji je posledica mnogih faktora. Ako te zasvrbi bilo gde  i onda počneš da se  češeš i češeš, sve dok ne raščešeš, onda će da te svrbi stalno i ponovo ćeš da se češeš (da, stvara se neka vrsta zavisnosti) ali ako taj početni svrab istrpiš onda će brzo da prođe i zaboravićeš na svrab ;) Što se tiče gubitka cinka time se smanjuje plodnost, osim toga cink održava dobar vid i vrlo je bitan u organizmu i tad nije bilo Oligogal ZN.U Oligovitu je dnevna doza koja je zanemarljiva u ovim slučajevima i treba da se poveća na 15mg. Cink je bitan i za imunitet kao i za kosu, nedostatak dovodi do gubitka kose.Takođe povećava se i rizik za nastanak raka usled nedostatka cinka. Što se tiče navedenih štetnih posledica gore u tekstu sa medicinske strane one su vrlo realne i moguće,osim cinka gube se i drugi minerali iz organizma. Pitanje je koliko i da li se oni zaista mogu nadoknaditi sa multimineralnim preparatima i da li se unose u adekvatnoj dozi.Sa medicinske strane najveći problem je ako dođe do zavisnosti i neumerenosti a znamo da je neumerenost  greh.

Ako si stvarno strucnjak mozes li mi reci da li covek i kod normalnih polnih odnosa gubi iste minerale ili ih samo gubi kod onanije?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Lepo sam napisala za "ekstremne" slučajeve šta može da im se desi.

Verovatno, canesten crema uvece i daktanol krema ujutru do povlačenja simptoma. Ne daju se antibiotici za to već oralni antimikotici.

Nego gde si našao Oligovit ? Mesecima ga nema u nabavci kod dobavljača.

nadam se da ne pitaš ozbiljno, jer ovde se priča u prenesenom značenju

mislim da gljivice nisu jedino što izaziva svrab na koži...

Подели на овим сајтовима

Posto se kod muskarca "gube" ti "dragoceni" minerali ejakulacijom da li to znaci da je zenama dozvoljena masturbacuja posto one ne "gube" nista?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

nadam se da ne pitaš ozbiljno, jer ovde se priča u prenesenom značenju

mislim da gljivice nisu jedino što izaziva svrab na koži...

aaaa krema je u ženskom rodu joooj nisam ukapirala iz prve....nema veze nek ostane moj savet za canesten i daktanol ako neko cita doslovno ;)

Подели на овим сајтовима

aaaa krema je u ženskom rodu joooj nisam ukapirala iz prve....nema veze nek ostane moj savet za canesten i daktanol ako neko cita doslovno ;)

druga stvar, svrab na koži se može rešiti, pa te ne svrbi, al o temi o kojoj pričamo , e pa tu te uvek svrbi i ono sve više i više...e sad, da bi se čovek izborio sa jednom od najjačih energija u telu ipak treba da bude zrela ličnost, duhovno potkovan i vrlo iskusan, nađalost mnogo dece , mladića je skrenulo s pameću pokušavajući da žive neku asketiku zato što ih je neko uplašio paklom.

Koliko god tema delovala neozbiljno, više je nego ozbiljna.

Подели на овим сајтовима

isto plus mnogo vise kalorija tako da možeš i da smršaš.

Nisam stručnjak :D

Dakle iako sam ozenjen i imam odnose sa zenom gubim isto kao i sa onanijom. Dakle ta prica o bubuljicama i kosi bi trebala da bude kod svih ljudi a ja to bas i nevidim nesto da jeste tako. Kod onanije postoji problem zavisnosti i egocentricnosti ali to su duhovni problemi a ne fizicki.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Dakle iako sam ozenjen i imam odnose sa zenom gubim isto kao i sa onanijom. Dakle ta prica o bubuljicama i kosi bi trebala da bude kod svih ljudi a ja to bas i nevidim nesto da jeste tako. Kod onanije postoji problem zavisnosti i egocentricnosti ali to su duhovni problemi a ne fizicki.

Kako sad oženjen a u drugoj temi ideš da se zamonašiš :.mislise.

Eto kad niko ne čita kako je napisano već prevodi na svoje reči joooj

Pisala sam o zavisnosti i neumerenosti.

Подели на овим сајтовима

Moram da se umesam. :)

Hristos dolazi da ukine stari zakon i donese nov .Zar ne ? No,ne bih ja o tome....

Onanisanje je greh ,koliko god to bilo tesko da se prizna - jeste i to ozbiljniji nego sto mozemo da zamislimo. Poenta je da misli ocistimo i osvetimo,a trazenjem nacina da se opravdamo,mi samo bezimo u sopstvene lazi,ne zeleci da se suocimo sa sobom i prazninom . Koji je to svetac masturbirao ? 0703_read  Ni jedan,ili nikad vise od kad se pokajao i poceo da se bori sa svojom slabostima.

Ne kazem da smo mi neki sveti ljudi,mi smo hriscani i bilo bi pozeljno da makar malo licimo na svete. Evo,Patrijarh Pevle je svetac. Partijarh je monah,mi nismo. Monasi su svetlo svetu....  I logicno je da je sada red na to   da upalimo svetlo i saznamo gde smo i u kolikom mraku sedimo i razgovaramo u online okruzenju....

Medicina i psihologija se ne bi slozile sa ovim sto napisah...jer je nezdravo napraviti naglu promenu....Vremenom i postepeno je sve moguce... samo kad bi ljudi poverovali u to ,jer kad postoje podeljena misljenja,svako ce krenuti za onom idejom koja mu lakse polazi za rukom,to je zakon manjeg otpora,zakon slabica,put kojim se cesce ide

Postoje i neke misli svetih ljudi na ovu temu,pa bih samo zamolila one koji znaju o cemu pricam da pronadju neki citat.

P.s.Nije uzalud receno da se Carstvo Bozje sa mukom zadobija...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Kako ti znas Arsenija da nijedan svetac nije masturbirao?! :)

Inace, meni su ovakvi tekstovi sasvim ok, samo sto ako njih uvazimo moramo da predjemo preko svih onih silnih pretnji masturbatorima od strane crkve da ce zbog svog uzasnog zlocina goreti u vecnim mukama ;)

Inace, sto se tice ovog gubitka raznih elemenata i slabljenja imuniteta...dajte ljudi, mogu volu rep da iscupam :D

Подели на овим сајтовима

Kako sad oženjen a u drugoj temi ideš da se zamonašiš :.mislise.

Eto kad niko ne čita kako je napisano već prevodi na svoje reči joooj

Pisala sam o zavisnosti i neumerenosti.

Ovo ozenjen sam govorio hipoteticki kao ja ozenjen bi trebao da gubim kosu i td.  Za ostalo se razumemo dobro. :good2:

Moram da se umesam. :)

Hristos dolazi da ukine stari zakon i donese nov .Zar ne ? No,ne bih ja o tome....

Onanisanje je greh ,koliko god to bilo tesko da se prizna - jeste i to ozbiljniji nego sto mozemo da zamislimo. Poenta je da misli ocistimo i osvetimo,a trazenjem nacina da se opravdamo,mi samo bezimo u sopstvene lazi,ne zeleci da se suocimo sa sobom i prazninom . Koji je to svetac masturbirao ? 0703_read  Ni jedan,ili nikad vise od kad se pokajao i poceo da se bori sa svojom slabostima.

Ne kazem da smo mi neki sveti ljudi,mi smo hriscani i bilo bi pozeljno da makar malo licimo na svete. Evo,Patrijarh Pevle je svetac. Partijarh je monah,mi nismo. Monasi su svetlo svetu....  I logicno je da je sada red na to   da upalimo svetlo i saznamo gde smo i u kolikom mraku sedimo i razgovaramo u online okruzenju....

Medicina i psihologija se ne bi slozile sa ovim sto napisah...jer je nezdravo napraviti naglu promenu....Vremenom i postepeno je sve moguce... samo kad bi ljudi poverovali u to ,jer kad postoje podeljena misljenja,svako ce krenuti za onom idejom koja mu lakse polazi za rukom,to je zakon manjeg otpora,zakon slabica,put kojim se cesce ide

Postoje i neke misli svetih ljudi na ovu temu,pa bih samo zamolila one koji znaju o cemu pricam da pronadju neki citat.

P.s.Nije uzalud receno da se Carstvo Bozje sa mukom zadobija...

Ja ne vidim da je bilo ko kazao da to nije greh. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...