Jump to content

Питалица, причалица... :)

Препоручена порука

Словим да је сјајан филм.

Схватих га као верница.

Рекох па утекох, али се вратих да питам да и ово није нека анкета? :)

Подели на овим сајтовима

Лепо, лепо. :) Може ли то мало детаљније, нпр. зашто је било "потребно" да се Тихон појави (на крају филма)? Да ли је Анатолиј био радостан или не? Шта вам се највише допало...?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ја би замолио колеге форумаше да ми кажу како се зове ова позната глумица некадашње Југославије . Хвала у напред.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 12. 7. 2014. at 18:42, Џуманџи рече

Лепо, лепо. :) Може ли то мало детаљније, нпр. зашто је било "потребно" да се Тихон појави (на крају филма)? Да ли је Анатолиј био радостан или не? Шта вам се највише допало...?

Тихон се појавио зато што су .чудни путеви Господњи...нема греха којег Бог неће опростити човеку који се искрено покајао. Овде је покајање било толико (иначе кад сам рекла суштина Православља мислила сам управо на покајање) да се на крају дешава чудо над чудима: Тихон "васкрсава" тј. показује се да је на чудесан начин преживео. Анатолиј је био радостан у Христу, помирио се са Богом, са собом и са Тихоном. Мир у души=радост. Највише ми се допала његова "ћакнутост" :)

Подели на овим сајтовима

On 12. 7. 2014. at 19:07, Ненад. рече
Ја би замолио колеге форумаше да ми кажу како се зове ова позната глумица некадашње Југославије . Хвала у напред.

Живка Матић

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно Лидија.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 12. 7. 2014. at 18:42, Џуманџи рече

uf, Mrvice, pa imamo ispisane cijelu temu/teme o tom filmu.. Meni je zapanjujuce da je bio prozorljiv za sve druge osim za sebe,tj. za ono sto ga je,buduci sakriveno od njega, dovelo do dubokog pokajanja i svetosti...

ja Anatolija nikad ne vidjeh radosnog, pored sve njegove 'veselosti' i 'caknutosti', pa ni tada kad je ovaj 'vaskrsao'... tad je konacno stekao mir, ne radost, mogao konacno da umre za ovaj svijet, da se u-pokoji,tj.u-miri... da se oslobodi patnje koja ga je mucila cijeli zivot... da udje dobri sluga u radost svog gospodara u naknadu za tu patnju...

Подели на овим сајтовима

Нисам видела ту тему, хвала. :)

П.С. Можете постављати питања свакодневно, а замисао је и да ћаскамо о томе. Дакле, да не буду одговори "да", "не" и сл. већ да се из тог питања развије нека прича. :)

Питајте, одговарајте, расправљајте... :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 12. 7. 2014. at 19:50, Zedan da se o veri zbori рече

Да ли неко од вас пише песме? Да ли сте у неком књижевном клубу? :)

da, mnogi forumasi pisu pjesme, ima i tema gdje objavljuju, ja sam prije citala...

i ja... ali fali mi egzibicionizma (ili hrabrosti) da ih pokazujem.. ali cijeli zivot sam osjecanja i refleksije tako pretakala...

Подели на овим сајтовима

Za mene je brk odraz muskosti. Voleo bih mi je kao u Toma Seleka, ali nije, sta cu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...