Драгана Милошевић Написано Јул 11, 2019 Пријави Подели Написано Јул 11, 2019 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јул 27, 2019 Пријави Подели Написано Јул 27, 2019 Пс 142. 10. Научи ме творити вољу Твоју, јер си Ти Бог мој; дух Твој благи нека ме води по стази правој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 А В Г У С Т Предраг М and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Август 7, 2019 Пријави Подели Написано Август 7, 2019 @Драгана Милошевић hvala Dragana sto si me ukljucila u citanje Psaltira, ali ja nisam u prilici da ispostujem raspored u naredna dva meseca. Oprosti, ali ako mozes da nadjes zamenu, molim te ucini to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 14, 2019 Пријави Подели Написано Август 14, 2019 А В Г У С Т Направљене су договорене измене ! Срећно вам читање! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 С Е П Т Е М Б А Р obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 О К Т О Б А Р obi-wan and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 Н О В Е М Б А Р Milica Bajic, "Tamo daleko" and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 Који сте ви крајњи црквени десничари, што би рекао епископ. Молитве по цео дан!? Цццц Desiderius Erasmus and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 5 минута, Родољуб Лазић рече Који сте ви крајњи црквени десничари, што би рекао епископ. Молитве по цео дан!? Цццц Pa zar ne vidiš da su se ljudi podelili, baš zato što ne mogu da se mole po ceo dan i svaki dan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 Сумњива је та пракса... Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 1 сат, Родољуб Лазић рече Који сте ви крајњи црквени десничари, што би рекао епископ. Молитве по цео дан!? Цццц Dobro napredujes, sad si vec postao vest u forumskom trolovanju... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 3 минута, obi-wan рече Dobro napredujes, sad si vec postao vest u forumskom trolovanju... Дирнут сам што сматраш да, осим за секташење, имам дара и за троловање. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 @Родољуб Лазић Заобиђи тему ако ти је до троловања. На твоју жалост имамо уигран тим! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 Драгана, није никакав проблем да прочиташ још једном шта сам писао и покушаш да схватиш поенту. А ако те мрзи или немаш времена, рећи ћу ти ја (а може и Оливер да прочита): Ово је била алузија и шала апропо Григоријевог указивања на "проблем" целодневне молитве. Из онога што сам тамо написао јасно је да немам ништа против тога да се људи што више моле. Дакле није троловање и није ми жао што имате/имамо уиграну молитвену екипу. Да си се мало потрудила, све си ово могла и сама да схватиш. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука