Олимп Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 @, Уз Божију помоћ бих могао да пређем у редовне читаче, бар неко време.Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока Дијана., nana, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 "И нећемо одступити од Тебе, оживи нас, и име Твоје призиваћемо!" "Нек ти да Господ по срцу твоме." "Певаћу Господу у животу моме, псалмопојаћу Богу моме докле постојим."Браћо и сестре, трајно читамо Псалтир ЗА ДОБРОБИТ НАРОДА и МИР У ЦРКВИЧитамо према овом распореду сваки дан сљедећу катизму. Придружите нам се. JESSY, Олимп, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Жао ми је али решио сам да напустим форум. Немам живаца да читам дугачке постове и желим да посветим више времена својој девојци. Молим вас да ставите неког другог на списак за читање катизми. Наставићу да читам још један круг да вам дам времена, значи до 19. октобра. Хвала вам свима на љубави и желим вам свако добро у Христу. :о) Никола Лапис Лазули, Arsenija, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 @@Ниџока 1.1, Svaka čast Nidžokice Đevojka je tvoj put spasenja a ti si njen put iskupljenja, zajedno ste jedno.Tako to ide u ovom palom svijetu. Kaludjerovic Sreten and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјан Цветановић Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 @@obi-wan, @@Ljubičasta, @@Дијана., @@Gordana ., @@Олимп, @@Orthophill, @@nana, @@Svetlana Pecin-Saraguda, LISA ме је обавестила да не може наставити са редовним читањем али може прећи у резерву. Има ли ко расположен да дође на њено место? Важећа табела остаје до краја месеца. Ако се до тада договоримо измене ћу уврстити у нову. Могу ја, свакако читамо исто!? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 8086.gif 8086.gifсамо пст! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 Могу ја, свакако читамо исто!? Што се мене тиче може. @@Олимп, да ли се слажеш да вам заменим места? "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 @, Наравно брате. Закачи само после пост са табелом на врху. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 Жао ми је али решио сам да напустим форум. Немам живаца да читам дугачке постове и желим да посветим више времена својој девојци. Молим вас да ставите неког другог на списак за читање катизми. Наставићу да читам још један круг да вам дам времена, значи до 19. октобра. Хвала вам свима на љубави и желим вам свако добро у Христу. :о) Никола Прелепо Ниџока , и нека је са срећом . Надам се да и нас нећеш напустити за стално . И ја не волим дуге постове и веома често их не читам. Н И Н Е and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 Mislim da je došlo do zabune, Olimp je zamijenio Lisu, a Marjan treba da zamijeni Nidžoku...@, @@Олимп,@@Марјан Цветановић, ili da Olimp mijenja Nidžoku, a Marjan Lisu, tj. dva čitača fale, ne jedan... Олимп је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 (измењено) Mislim da je došlo do zabune, Olimp je zamijenio Lisu, a Marjan treba da zamijeni Nidžoku...@, @@Олимп,@@Марјан Цветановић, ili da Olimp mijenja Nidžoku, a Marjan Lisu, tj. dva čitača fale, ne jedan... Ја бих да наставим онда Лисино, а Марјан ако може да одмени Ниџоку, било би одлично. @@Марјан Цветановић, шта кажеш на то? Измењено Октобар 1, 2015 од Иван Ивковић Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 PS90 " Kad me ljubi, izbavicu ga, zaklonicu ga kad je poznao ime moje. Zazvace me i uslisicu ga, s njim cu biti u nevolji izbavicu ga i proslavicu ga. Duga zivota nasiticu ga i pokazati mu spasenje svoje" Gordana ., obi-wan, Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Да обавијестимо и ово наше мало христољубиво војинство окупљено око читања Псалтира за народ, да умножавамо молитвене напоре, да читамо и Псалтир с усрђем и пажњом, да храбро стојимо, мушки се држимо, и учинимо бар оно што можемо - молимо се, и у ова одсудна времена кад се (опет) рјешава судбина НАШЕГ Косова! Читамо акатист Богородици Пећкој од вечерас до 3.новембра (датума сједнице), за даље ћемо видјети... Благослов свештенички имамо.. Више информација и акатист доступни овде, као и петиција коју такође треба дијелити... https://www.pouke.org/forum/topic/40917-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BA/ Џуманџи, Kaludjerovic Sreten and nana је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Јел може овај фонт на пп или некако другачије? Хвала, опростите што гушим тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука