Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добио сам позиве за учествовање на такмичењу за најбољу црно белу фотографију, где је награда 500 долара. Нећу слати фотке, јер немам никакве шансе против оних са профи апаратима. Такође, Никон Србија ми нуди апарат Д3300 са објективом 18-55, за 59000, али бих добио одређен попуст + меморијску картицу, а вероватно и торбу за њега. Тако да... Хоће неко да ми приложи још 55000 ахаххха :)))

11025727_794126727335974_496397746337276

Подели на овим сајтовима

Пошаљи, бре! "Бој не бије љуто оружје, већ бој бије срце у јунака." ;)

Али не знам ни коју бих послао? Једни ми хвале једне, други друге, трећи треће... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Али не знам ни коју бих послао? Једни ми хвале једне, други друге, трећи треће... ne_shvata

Направи гласање на форуму :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ма добро, лако ћеш то, него шта би са оном снајком што је требало, на препоруку, да упознаш у Цркви? :D Нема заједничке фотографије. 

Ето, могао би са њом да направиш црно-бели селфи, да пошаљеш, да победите. Па да. :=)  

Подели на овим сајтовима

Направи гласање на форуму :)

Ххехехех Видећу, можда и направим :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма добро, лако ћеш то, него шта би са оном снајком што је требало, на препоруку, да упознаш у Цркви? :D Нема заједничке фотографије. 

Ето, могао би са њом да направиш црно-бели селфи, да пошаљеш, да победите. Па да. :=)  

Ахахахаххаха знаш како "кога змија уједе, тај се и гуштера боји" ахахахахха :D Мало сам на дистанци од оних који причају о Богу, јер су им дела често против Бога :D

А и није то била баш препорука, то је она само споменула да има другарицу која иде у исту цркву где и ја :D

Подели на овим сајтовима

Ахахахаххаха знаш како "кога смија уједе, тај се и гуштера боји" ахахахахха :D Мало сам на дистанци од оних који причају о Богу, јер су им дела често против Бога :D

Е знао сам да ћеш да нађеш неки изговор, само што сам типовао ону ону: ''Ко се млеком опече, и у јогурт дува'', ал то му дође исто.  :)))

А и није то била баш препорука, то је она само споменула да има другарицу која иде у исту цркву где и ја :D

Онда и ја да искористим ону стару: ''Није шија, него врат''. :D  

Подели на овим сајтовима

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

@@todor,

Да не испамујем тему, окачићу нову слику са одговором :) Брате, имам ја понуда, али више не спуштам критеријуме. Све у последњих 3 године што сам упознао, имају проблем са ногама. Не умеју да их држе скупљеним ;) Има лепих и у цркви, а има и овамо где радим, само треба мудро да одаберем оно што ваља и што траје. Имам времена, не журим нигде ;) Прво хоћу да посветим време себи и свом напретку и "успону" ка Богу, па ако ме нека стигне, добро ми дошла :)

Прадедина столица.

10463672_791226650959315_458144764800551

Подели на овим сајтовима

@Срки

Поштујем. Тако и треба.

Него, ја искористио прилику да се мало нашалим, кад сам већ ту.  :)

Немам слику да окачим

0703_read

Подели на овим сајтовима

@Срки

Поштујем. Тако и треба.

Него, ја искористио прилику да се мало нашалим, кад сам већ ту.  :)

Немам слику да окачим

0703_read

Ја сам увек расположен за шалу, брате! :)

Подели на овим сајтовима

@@Juan,

Ахаххаах због намене ове теме сам убацио слику, да не буде да само спамујемо :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...