Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Juanito рече

fqeWgK8.jpg

hv0ipQJ.jpg

Mocne fotke

Jel Shutterstock-ujes Ivice?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Moj kolac Svetom Savi:)

Screenshot_20200127-193332.png

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Нисам до сад. Може ли бити какве финансијске вајде од тога?

Moze. Srdjan iz NS, stari clan foruma, od toga lepo zaradi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 26.1.2020. at 16:51, Juanito рече

ulZ3u7q.jpg

...

Orion... ova slika moze i na temu "Posmatranje nocnog neba".:ok:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Нисам до сад. Може ли бити какве финансијске вајде од тога?

Kažu da da

Probaj

Pronjuskaj te sajtove tog tipa

Kažu da može da fino kaplje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

...

Orion... ova slika moze i na temu "Posmatranje nocnog neba".:ok:

Како знаш да је Орион? Ставио сам апарат на хаубу џипа, окренуо ка палми и опалио 15-ак секунди експозиције. Нисам циљао Орион, ал ми је баш драго ако сам ухватио нешто битно. :D

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

Moze. Srdjan iz NS, stari clan foruma, od toga lepo zaradi.

A знаш ли мало конкретније колико је то ”лепо”? Типа, ”ако имаш постављених N слика, можеш да очекујеш око X евра месечно”. Занима ме, наравно, оквирно јер немамчак ни представу. Кад бих имао, могао бих да видим исплати ли ми се временски. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Како знаш да је Орион?

Због оне три звезде поређане у средини, то је Орионов појас и лако се препознаје :) 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

Како знаш да је Орион? Ставио сам апарат на хаубу џипа, окренуо ка палми и опалио 15-ак секунди експозиције. Нисам циљао Орион, ал ми је баш драго ако сам ухватио нешто битно. :D

...

ulZ3u7q.thumb.jpg.69e57f11cb87738ef711b79879ac2723.jpg

Подели на овим сајтовима

Na gornjem objasnjenju fali Rigel, koji nije usao u kadar. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

A знаш ли мало конкретније колико је то ”лепо”? Типа, ”ако имаш постављених N слика, можеш да очекујеш око X евра месечно”. Занима ме, наравно, оквирно јер немамчак ни представу. Кад бих имао, могао бих да видим исплати ли ми се временски. 

Ne znam tacno, morao bi da pitam njega za odnos brojeva, ali znam da je bio strpljiv, i da sad prakticno od toga zivi.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...