Juanito Написано Јануар 26, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2020 Рапсоди, Smaragdni kamičak, obi-wan and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 26, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2020 Рапсоди, stevan911, Dominika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 obi-wan, Драшко, Jestira. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 часа, Juanito рече Mocne fotke Jel Shutterstock-ujes Ivice? Juanito and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Moj kolac Svetom Savi Vladan :::., ronin, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 On 27.1.2020. at 16:42, Драшко рече Jel Shutterstock-ujes Ivice? Нисам до сад. Може ли бити какве финансијске вајде од тога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 7 минута, Juanito рече Нисам до сад. Може ли бити какве финансијске вајде од тога? Moze. Srdjan iz NS, stari clan foruma, od toga lepo zaradi. Драшко and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 On 26.1.2020. at 16:51, Juanito рече ... Orion... ova slika moze i na temu "Posmatranje nocnog neba". Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 10 минута, Juanito рече Нисам до сад. Може ли бити какве финансијске вајде од тога? Kažu da da Probaj Pronjuskaj te sajtove tog tipa Kažu da može da fino kaplje Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 5 минута, obi-wan рече ... Orion... ova slika moze i na temu "Posmatranje nocnog neba". Како знаш да је Орион? Ставио сам апарат на хаубу џипа, окренуо ка палми и опалио 15-ак секунди експозиције. Нисам циљао Орион, ал ми је баш драго ако сам ухватио нешто битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 9 минута, obi-wan рече Moze. Srdjan iz NS, stari clan foruma, od toga lepo zaradi. A знаш ли мало конкретније колико је то ”лепо”? Типа, ”ако имаш постављених N слика, можеш да очекујеш око X евра месечно”. Занима ме, наравно, оквирно јер немамчак ни представу. Кад бих имао, могао бих да видим исплати ли ми се временски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 4 минута, Juanito рече Како знаш да је Орион? Због оне три звезде поређане у средини, то је Орионов појас и лако се препознаје obi-wan, Vladan :::. and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 14 минута, Juanito рече Како знаш да је Орион? Ставио сам апарат на хаубу џипа, окренуо ка палми и опалио 15-ак секунди експозиције. Нисам циљао Орион, ал ми је баш драго ако сам ухватио нешто битно. ... Rašo, drvce, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 Na gornjem objasnjenju fali Rigel, koji nije usao u kadar. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 12 минута, Juanito рече A знаш ли мало конкретније колико је то ”лепо”? Типа, ”ако имаш постављених N слика, можеш да очекујеш око X евра месечно”. Занима ме, наравно, оквирно јер немамчак ни представу. Кад бих имао, могао бих да видим исплати ли ми се временски. Ne znam tacno, morao bi da pitam njega za odnos brojeva, ali znam da je bio strpljiv, i da sad prakticno od toga zivi. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука