Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Lavandica рече

udata sam helou brudi:mahmah:

Шта то мења квалитет предње камере? :smeh1:

Извини на непосредности, хоћу рећи, опуШти се и осећај се као код куће. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Lavandica рече

i ovaj je poseban baš...znao je da će doći na forum.....ali ja nisam:)

kamen.jpg

U svakom slucaju sliku moz postaviti na slike forumasa, cisto da ljudovi znaju sa kime piskaraju. ? Svi smo ubacili po neku.

Uzgred lepa ikona. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, БанеЛ рече

Нас, @БанеЛ @Flojd @Nikola Stojanovic , занима квалитет предње камере. Задња није толико битна. 

Мене не интересира, не воли кафане лавандица, а мени то некако без везе, не их волим нија. Па комшилук , лесковчана ће рећи да смо луди. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

1396eb4227d220f57a03c2f40881d799.0.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Pradeda (отец Василий Колюбаев) prababa i njihovo petoro dece.

Šesto se rodilo u Srbiji.

Prvi klinja sa leve strane što stoji u uniformi je  moj deda Jevgenije 

(Jednom me dohvatio za kosu i olupao mi glavom o sto...ruska škola...nedostaje mi deda zaista)

Srednja Devojčica (izmedju pradede i prababe), moja baba tetka Marija (Marusja) osnivač hora pri crkvi Svetog Save u Londonu i žena kasnijeg episkopa Vasilija Rodzjanka (opisan u knjizi "Nesveti a sveti") poznavala je svetog Jovana Sangajskog.

Pradeda je poznavao svetog  vladiku Nikolaja.  "Vasilije ja dolazim kod tebe da dišem jer je kod tebe vazduh čist i ti si čist čovek" reče vladika.

Slikano je ne znam gde

Možda po dolasku u Srbiju u begu od Staljina i ostalih...

Volim ih!

20190326_203218.jpg

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

a ova baba tetka skroz desno?.,..opasna je...

Lidija

imala je tezak zivot ali mene je volela, nju sam pamtio jer je dolazila par puta iz Amerike

jedna od cerki joj je bila udata za Cileanca komunistu...jedva su izbegli  iz zemlje kad je poceo Pinoceov "dolazak" na vlast

Ona prva u nizu je zivela u Zrenjaninu, nju sam isto upamtio a Marusja je rano umrla, kad sam imao tri godine

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Драшко рече

Pradeda (отец Василий Колюбаев) prababa i njihovo petoro dece.

Šesto se rodilo u Srbiji.

Prvi klinja sa leve strane što stoji u uniformi je  moj deda Jevgenije 

(Jednom me dohvatio za kosu i olupao mi glavom o sto...ruska škola...nedostaje mi deda zaista)

Srednja Devojčica (izmedju pradede i prababe), moja baba tetka Marija (Marusja) osnivač hora pri crkvi Svetog Save u Londonu i žena kasnijeg episkopa Vasilija Rodzjanka (opisan u knjizi "Nesveti a sveti") poznavala je svetog Jovana Sangajskog.

Pradeda je poznavao svetog  vladiku Nikolaja.  "Vasilije ja dolazim kod tebe da dišem jer je kod tebe vazduh čist i ti si čist čovek" reče vladika.

Slikano je ne znam gde

Možda po dolasku u Srbiju u begu od Staljina i ostalih...

Volim ih!

20190326_203218.jpg

жена Василијева? Вау....честитам

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Istopljeni kamen рече

жена Василијева? Вау....честитам

da dok je bio sveštenik Vladimir, posle smrti Marusje se zamonašio i dobio ime Vasilij

Hvala :) nije moja zasluga

imam i sliku sa tečom Vasilijem kad je već postao monah, ali sam je dao tetki u Italiji

i na toj slici imam 4,5 godina

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...