Flojd Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 On 15.7.2019. at 2:22, Ana B. рече haha, hoćeš da kažeš da sam više muško nego žensko ili da ličimo? Hahaha, ma jok sprdam te. Obicno kacis samo svoje slike a ne tudje, pa zato. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Moja mala pozerka. Dominika, Vladan :::., Јелена М. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Prva ljubav zaborava nema. ?? Поет, Ana B., Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Драшко and Јелена М. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Nije džabe Drale bio medju najboljima na gadjanju broj 2 u VJ-VSCG Evo direktne primene U luna parku u Igalu sjajni pogodci i osvojen mali meda panda! Pa vi posle kažite da vojska nema smisla!!! Gogić, Јелена М., Anika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 20, 2019 Пријави Подели Написано Јул 20, 2019 пре 8 часа, Драшко рече Nije džabe Drale bio medju najboljima na gadjanju broj 2 u VJ-VSCG Evo direktne primene U luna parku u Igalu sjajni pogodci i osvojen mali meda panda! Pa vi posle kažite da vojska nema smisla!!! Još izumrla vrsta Panda svaka čast :))))) Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 20, 2019 Пријави Подели Написано Јул 20, 2019 Kucnom ljubimcu treba dati slobode :)))) dadodj, nebica933, Gogić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 20, 2019 Пријави Подели Написано Јул 20, 2019 Vladan :::., Smaragdni kamičak, Панарет and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 20, 2019 Пријави Подели Написано Јул 20, 2019 Anika, Јелена М., Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 20, 2019 Пријави Подели Написано Јул 20, 2019 Dominika, шпиља, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 Na zdravlje i spasenje. o. Miroljub, nebica933, Предраг М and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 o. Miroljub, шпиља, Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 шпиља, Предраг М, Gogić and 8 осталих је реаговао/ла на ово 3 8 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 испосница св.зосиме туманског? Јелена М., Просечан србенда, nebica933 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 23, 2019 Пријави Подели Написано Јул 23, 2019 Svetosavska akademija. Obelezeno 800 godina od autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve i 8 godina od ustolicenja episkopa Davida. Предраг М, nebica933, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука