Anika Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Kumanica, slika od subote. Чунга Лунга, Milena B., Gogić and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Milena B., Flojd, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Smaragdni kamičak, Лидија Миленковић, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 On 26.6.2019. at 8:13, Сања Т. рече Све су ове слике прелепе, и волела бих да знам где се налази све ово на сликама ? Izvinjavam se svima sto nisam upisala ime grada. Ovo je Bon, a drugi set fotografija je iz Keln. ? Sanja Т., Flojd and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Sanja Т., Vladan :::., Veliki Marko and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Raznezi me sa ovom lastavicom, nekad davno su bile redovni stanari na prozoru moje sobe?? Лидија Миленковић and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 @Gogić Ovo je snimak koji sam jedva uspela da napravim https://www.facebook.com/mardz.simpson.1/videos/2562000723833194/ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Bšarri - mesto, gde rodio se cuveni libanski pisac Khalih Dzubran Предраг М, Veliki Marko, Јелена М. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 пре 43 минута, Лидија Миленковић рече @Gogić Ovo je snimak koji sam jedva uspela da napravim https://www.facebook.com/mardz.simpson.1/videos/2562000723833194/ Ne mogu otvoriti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 пре 12 минута, Gogić рече Ne mogu otvoriti? Probaj ovako nebica933, Gogić and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 @Лидија Миленковић Ове твоје ластавице ме враћају у детињство,живели смо у некој старој кући где су се нон стоп гнездиле ластавице под стрејом (мене су лагали да су то папагаји ) сећам се једне мачке која је безуспешно годинама покушавала да их дохвати и наравно никада није успела јер ју је моја мајка редовно "частила метлом "чим би видела да је ситуација критична Лидија Миленковић and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 @Veliki Marko Drago mi je sto sam te podsetila ne neke lepe, minule dane. Dva para lastavica se naseljavaju u svoja gnezda svake godine na terasi moje majke (5. sprat ). Nedavno je bila tako jaka kisa, da sam morala da pravim generalku na terasi, i sve vreme sam se trudila da ih sto manje uznemiravam. Bez obzira na to, one su bile uplasene i stalno letele oko terase. Kad sam zavrsila, sakrila sam se iza zavese i sva se iskrivila kao da vezbam jogu, da bih neprimetno snimila kako je mukica odmah doletela da nahrani svoju decu. Veliki Marko and nebica933 је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Чунга Лунга, Аристарх, Milena B. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 пре 6 часа, Dominika рече Bšarri - mesto, gde rodio se cuveni libanski pisac Khalih Dzubran Да ли си можда мислила - Халил Џубран? Ако јеси, @obi-wan је негде поставио један његов цитат о љубави, стварно феноменално. Јелена М., Лидија Миленковић and Milena B. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 @Milica Bajic Dobro je napisala Dominika, ime se pise Khalil, samo se to "k" gubi pri izgovoru... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука